Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 73

• 13 118
  • 137
  •   1
Отговори
# 105
О, ти си много напреднала. Бебето ми е на три седмици, къде време за маски масажи🤣
Засега нещо семпло търся, което да не е вредно за бебето в случай, че ме лигави.

# 106
Моето е на три години и също не намирам 🤣 Умората се трупа и разкрасителните ритуали са разбити на под-части и разпръснати по дни 🤭

# 107
Ич не ми донесе надежда, три години викаш😆 аз се надявам тука до 1-2 месеца още това малкото да си направи някакъв режим поне на хранене 😃 следователно и сън. Нямам против когато и да е в денонощието, ама да знам, колко време имам.
😆

# 108
Момичета, още нямам дете, а едва намирам време за някакви релаксиращи неща, отпуснете се. 😆 Не помня кога за последно си сложих маска на лицето и просто поседях на тишина.

# 109
  • Mediterraneo
Азара, честита радост!
Точно докато са на 1-2-3 месеца е най- лесно, че спят много. Нататък става интересно и ако сега не намираш време за себе си, да не те отчайвам, но ще ти е все по- трудно.

# 110
😀 не го виждам аз това спане. Както и да е, ще се оправим. Много Ви благодаря! 🥰

# 111
  • Свети Влас
Азара, честито бебче. Нека расте здравичко! 
Скрит текст:
👩‍🍼 Козметика за майки с новородени
✅ Хидратиращи и успокояващи кремове
Weleda Skin Food – универсален крем за лице и тяло, подходящ за суха и уморена кожа.

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5 – успокоява раздразнения, идеален при напукана кожа или след кърмене.

Mustela Stretch Marks Cream – специално създаден за майки, подпомага еластичността на кожата и предотвратява стрии.

✅ Нежна грижа за лицето
Bioderma Sensibio Light – лек хидратант за чувствителна кожа, без аромати и парабени.

Mixa Hyalurogel – подходящ за уморена и дехидратирана кожа, особено при недоспиване.

✅ Грижа за гърдите при кърмене
Lansinoh Lanolin крем – 100% натурален, безопасен за бебето, не изисква измиване преди кърмене.

Multi-Mam Balm – растителна алтернатива, с нежно действие и без аромати.

✅ Натурални масла
Бадемово масло – за масаж, хидратация и превенция на стрии.

Кокосово масло – антисептично, подходящо за тяло, лице и дори за бебешка кожа.
Дано поне това ти помогне !

# 112
Здравейте,
Разрових се из страница 1 с изброените продукти "Подхранване, хидратиране:", но малко не можах да се насоча към продукта. Търся продукт за хидратиране на кожата, тялото. Поизсъхнах след почивките. Видях из изброените нещо, което по описание отговаря на това, което търся

BILKA AQUA NATURA Възстановяваща емулсия за тяло

Имате ли препоръки, за нещо от личен опит, за хидратиране на кожата по тялото?

# 113
За хидратация пробвай някой на Микса в тубите с помпа. Пак казвам моя е светлосиния, попива, хидратира, а аз нямах грам изградени навици да се мажа по тялото.. с този крем си оправих сухата кожа.
После дори да не се мажа редовно пак си стоеше много мека.
Mixa hyaluronic hydrate. Но мисля, че има и по-дълбокоовлажняващи.

# 114
  • Някъде по Дунава
Азара, честита радост!
Точно докато са на 1-2-3 месеца е най- лесно, че спят много. Нататък става интересно и ако сега не намираш време за себе си, да не те отчайвам, но ще ти е все по- трудно.
Не е съвсем така, защото по - малкото ми дете от новородено до 8-9 месеца спеше по 20 мин и ревеше по 2 ч почти денонощно.
По темата за крем/ лосион за тяло има на Еудермол лосиони за различни кожи. Номер 5 е за суха кожа. Гъст е и малко трудно се разнася, но добре хидратира.

# 115
  • София
И аз препоръчвам Mixa лосиони за суха кожа.
За загрубели места - лакти, пети - използвам Nivea, синята метална кутия. Ако усетя прекалено загрубяване, само ексфолиране и кремът ме оправят.
За много суха кожа на лицето помага Цикатридина.

# 116
Скрит текст:
Здравейте,
Разрових се из страница 1 с изброените продукти "Подхранване, хидратиране:", но малко не можах да се насоча към продукта. Търся продукт за хидратиране на кожата, тялото. Поизсъхнах след почивките. Видях из изброените нещо, което по описание отговаря на това, което търся

Вземи си натурален гел алое вера от зоята.(20 лв) За маска за лице и коса, може алое вера на прах. Мазила колкото искаш, но нищо не може да се мери с натуралните продукти.

# 117
  • Русе
Скрит текст:
Здравейте,

Вземи си натурален гел алое вера от зоята.(20 лв) За маска за лице и коса, може алое вера на прах. Мазила колкото искаш, но нищо не може да се мери с натуралните продукти.

Като маска за коса как го ползвате ? На суха/влажна и колко време седите?

# 118
  • При децата ми
Препоръчвам и аз "Еудермол". Много добре хидратира суха кожа. Той и този продукт на "Гарние" с какаово масло и серамиди омекотяват, подхранват и хидратират много добре сухата кожа.

А, аромата на "Гарние" е страхотен!

# 119
  • Свети Влас
Тези маски на Гарниер са много добри.

Общи условия

Активация на акаунт