Предстои ми Инвитро / ИКСИ - Да поговорим - Тема 92

• 7 543
  • 189
  •   2
Отговори
# 45
Момичета, за съжаление нашият първи опит завърши с неуспех. Някой може ли да ми обясни, какъв отчет трябва да представим на фонда?
От болницата ще го изготвят. Вътре пише какви медикаменти са ти дали, броя на прегледите и изследванията.

Дописвам. Аз до сега съм имала само стимулации. Не знам какво друго пише, ако има и трансфер. Но пак от болницата трябва да го подготвят.

# 46
Във вайбър групата на Радост Тодорова има един грък, който продава. Взимала съм от него, всичко беше ок. Коректен е и бързо го изпрати.
Каква е цената от него?

Мисля, че 55 лв беше кутията.

# 47
Здравейте. Възможен ли е цикъл на 4ти ден след пункция? Бях по къс протокол,не приемам прогестерон.

# 48
Здравейте. Възможен ли е цикъл на 4ти ден след пункция? Бях по къс протокол,не приемам прогестерон.
Не мисля. Свържете се с АГ.

# 49
И така , минавам да се отчета и аз… Днес ми беше пункцията , извадиха 8 яйцеклетки от общо 13 фоликула на един яйчник! Аз съм само с един …. И сме с мъжки фактор…
Та сега чакаме трепетно дните в които ще се наблюдават как ще се оплодят!
Заради твърде големия риск няма да имам свеж трансфер ,отиваме директно на ЗЕТ другия месец.
Иначе след пункцията си имах болки като при силен менструален цикъл, които продължават и сега , но се надявам да отшумят и да прескоча хиперстимулацията , заради което се запасих и с протеин! 2-3 дни ще си полежа, заради това че ще стане по-тежък и по-болезнен като се кръвонапъпни и заради опасността в този период от турквиране ( завъртане ) ! Късмет на всички! 🍀🫶🏻🤍

# 50
Здравейте. Писах в темата за ин витро в Селена но не е много активна. Знаете ли дали през август правят трансфери? На някоя от вас да и предстои за да потвърди? Чета на няколко места, че не работи ин витро отделението този месец и не правят трансфери, а по телефон не успявам да се свържа.

# 51
Здравейте. Писах в темата за ин витро в Селена но не е много активна. Знаете ли дали през август правят трансфери? На някоя от вас да и предстои за да потвърди? Чета на няколко места, че не работи ин витро отделението този месец и не правят трансфери, а по телефон не успявам да се свържа.
На този въпрос ще Ви отговори вашия лекар. Голяма част от инвитро екипа отсъства август, в това число и лекарите. Със сигурност не правят пункции и стимулации, поне така ми казаха жените от центъра.

# 52
Момичета, преди ЗЕТ пуска ли се микробиология?

# 53
Да, задължително.

# 54

Аз пусках, мисля че да.

# 55
Браво на теб, Tinkiela! 😊
Хайде, стискаме палци на мъниците!
Аз също съм с един яйчник, но за жалост сме вадили най-много 4 яйцеклетки. Имам вече 2 стимулации и никакъв резултат, за жалост.
Сега бъди спокойна, почини си, пращай положителна енергия и сили на ембриончетата! 🍀❤

И така , минавам да се отчета и аз… Днес ми беше пункцията , извадиха 8 яйцеклетки от общо 13 фоликула на един яйчник! Аз съм само с един …. И сме с мъжки фактор…
Та сега чакаме трепетно дните в които ще се наблюдават как ще се оплодят!
Заради твърде големия риск няма да имам свеж трансфер ,отиваме директно на ЗЕТ другия месец.
Иначе след пункцията си имах болки като при силен менструален цикъл, които продължават и сега , но се надявам да отшумят и да прескоча хиперстимулацията , заради което се запасих и с протеин! 2-3 дни ще си полежа, заради това че ще стане по-тежък и по-болезнен като се кръвонапъпни и заради опасността в този период от турквиране ( завъртане ) ! Късмет на всички! 🍀🫶🏻🤍
[

# 56
Tinkiela, много добър резултат, браво! Пожелавам ти всички яйцеклети да се оплодят и да се развият хубави и здрави ембриончета.
Дамите с опит, бихте ли споделили колко чести са посещенията преди ЗЕТ?

# 57
Зависи дали ще си на естествен или медикаментиран цикъл. Попринцип на естествен знам че се ходи по-често, но ако си с някакъв тип терапия, всичко ти е определено и се ходи веднъж два пъти. Мен ме пусна на естествен обаче ме видя само веднъж, и то попринцип беше да установи овулация но нямах тогава. Значи и веднъж нямаше да ме види. След онзи преглед ме изпрати да ме прегледат в моя си град че се притесни защо няма овулация. Общо взето ако ги броим - на 14 ден уж за установяване на овулация, после 21ви в града ми за проследяване на фоликул и от там 23ти ден пак при нея за проследяване на овулация този път успешен. Сега ме вика чак за трансфера.
Може би ме прежали че от Бургас до София идвам и то главно с БДЖ. А може би реши да се довери на това че съм на 25, не знам.

Знам че има жени които на естествен ходят пред 3 дни.

Tinkiela, много добър резултат, браво! Пожелавам ти всички яйцеклети да се оплодят и да се развият хубави и здрави ембриончета.

# 58

Аз бях на стимулиран цикъл и имах 3 прегледа преди трансфера (на 2-ри, някъде към 10-ти ден и посления беше на 14-15 ден).

# 59
Искрено ви благодаря момичета за положителната енергия която пращате! Е , 4 са мъничетата които се развиват добре за сега и се надявам всички да преживеят до ден 5 когато ще ги замразим. 5-тото било с двойно ядро и го унищожиха , 6-7 не са успели изобщо… 8 та е била незряла 🥺
Моля се тези мъничета да се преборят и септември да ми направят трансфер на най-късметлийскотоооо мъниче 🤍🙏!
Пожелавам на всички ви на следващ цикъл поне по едно борбено мъниче!🍀🫶🏻🙏Всички вие сте героини!!!Мъжки мадами !

Общи условия

Активация на акаунт