Предстои ми Инвитро / ИКСИ - Да поговорим - Тема 92

• 28 454
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря, момичета!
За жалост, те дори не започват развитие. Използваме ИКСИ, като този път от 4те яйцеклетки, в които е вкаран плувец, две директно са загинали скоро след това. А в другите две се Оформят полярни ядра (пронуклеоси), но не започва делене. Ембриолозите нямат обяснение за това.
Явно ендометриозата ми много понижава качеството на яйцеклетките.

Leda, ужасно звучи! Мога само да си представя колко е съкрушително!
Горе главата! Виж какво би могло да се промени за следващ опит.
На кой етап са спрели развитие?

# 571
  • Sofia
Мила, Leda, много съжалявам, че пак така се е получило и не сте имали успех.
Много добре те разбирам с лошото качество на яйцеклетките. Ние хем имаме сравнително малък брой фоликули (12-14 и в двата яйчника общо). Хем изкарахме при нащо инвитро само 3 яйцеклетки, като 2 от 3те дори не се опитали да оплождат - върнаха ми отговор, че директно ги унищожили, защото не ставали. Надявам се сега да имаме по-добър успех, че нещо с приближаване към нашата стимулация започвам да се филмирам, че пак така ще стане. Хем потенциална ендометриоза, хем автоимунно заболяване, а сме и с мъжки фактор.
Всяко едно възпаление за жалост много скапва качеството, а за жалост при предният опит установихме, че добавките не помагат много. Сега пак взимаме много и големи количества, но ме съмнявa, че ще помогнат, все пак трябва да направим всичко възможно за да си дадем надежда.

# 572
Леда, помня че ти е удобна твоята клиника, но мисля, че е време да пробваш на ново място, когато се почувстваш готова.
Имай предвид, че не е изключено и стимулацията да е скапала яйцеклетките.
19фоликула и то в един яйчник на мен ми се вижда много, а май не си с поликистоза?

# 573
  • София
Leda* много съжалявам. Дай си малко почивка и може би наистина е добре да пробвате в друга клиника.

# 574
Leda, разбирам те как се чувстваш и ти съчувствам много за неуспеха. Пращам виртуални прегръдки. Hug

# 575
Leda* много съжалявам! Почини си и потърсете друго място.

# 576
Това зчучи много стряскащо, аз именно това очаквам Януари, а знам че е супер тъпо да съм настроена негативно, но имах усещането отдавна че яйцеклетките ми не са добро качество, и лекарите имат такива съмнения. Изобщо ли не помагат никакви добавки, аз на тях разчитах много, вече го пия почти 5 месеца, сега започнах и тези които Стаменов ми изписа, те са негови. Не пуша, рядко пия бира, ям здравословно, спортувам много, но ако това не помага ….

# 577
Трябва да пробваш Ема, иначе няма да знаеш действат ли при теб.

# 578
Може ли някой да препоръча място за акупунктура?

# 579
За кой град?

# 580
# 581
Благодаря за подкрепата, момичета! ❤ Много сте мили всички! Така ми се иска  да успеете и да имате дечица. Всички ние да успеем! 🙏
Да, клиниката ми е удобна и много харесвам лекарката, вдъхва ми кураж и много вяра. И имам пряка връзка с нея - винаги отговаря на обаждане дори в почивни дни, докато предишния лекар можех да го търся само през регистратурата и ако имах късмет, можеше да ми звънне след 2 дни... Но да, ще поразгледам варианти за Турция.

За жалост, и при мен няма особен ефект от добавките. Държа ги в една голяма кутия и сега я гледам и се чудя дали изобщо имаше смисъл от тях. Едва ли са били излишни все пак де.
E.M.A, не си втълпявай такива неща! Това, че при мен или при x, y, z не се е получило вече N пъти, не означава, че при теб няма да се получи! Всеки организъм е различен. Както и всяка стимулация при един и същ организъм.

Ще започна да приемам инвитрото като ежедневие. Спирам с манията си да организирам всичко под конец, да си водя записки, таблици, дневници...
Продължавам, докато се получи! Че и след това, защото искам поне две дечица! ❤❤
През годините ни по този път преживяхме толкова неща - операции в чужбина, злокачествена диагноза, липса на животоспасяващи медикаменти и нищо не ме гътна така, както това че няма ембриончета. Ще се науча и с това да се справям! 🍀

# 582
Леда  съжалявам   много мила, събирай сили и не губи вяра. Всичко ще се нареди дай си малко почивка не го мисли, знам че е трудно но трябва . Ние със теб сме в една и съща клиника, мисля и аз да се, преместя при същият лекар 🍀

# 583
Пиши ако мислиш за Турция. Ако и човешкият фактор е важен за теб, то аз и по тази линия съм адски доволна от докторката там. Тук не съм срещала такова отношение. Пращах й по уотсъп снимки как “мътя” фоликули с Истанбулските кокошки. Simple Smile
Пък и там някак бързо станаха нещата при мен и не беше страшно неудобството, че не е до вас клиниката.

# 584
Благодаря, Semirra! ❤
Всъщност, клиниката ни е на час и половина път в едната посока, не бих казала, че е до нас.
Да, именно защото съм доволна от лекарката, все още не ми се ходи на друго място.
Наистина, много се чудя какво точно турците правят толкова по-добре.
Ще ти пиша на лично, Semirra, благодаря!
Пиши ако мислиш за Турция. Ако и човешкият фактор е важен за теб, то аз и по тази линия съм адски доволна от докторката там. Тук не съм срещала такова отношение. Пращах й по уотсъп снимки как “мътя” фоликули с Истанбулските кокошки. Simple Smile
Пък и там някак бързо станаха нещата при мен и не беше страшно неудобството, че не е до вас клиниката.

Общи условия

Активация на акаунт