Предстои ми Инвитро / ИКСИ - Да поговорим - Тема 92

• 28 278
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте !Имам един въпрос относно преместването от една болница към друга и съответно прехвърлянето на заповедта от фонда по репродукция , в Надежда практикуват ли по този начин с намален яйчников резерв съм , но преди по-малко от година АМХ беше над 0.5 и съответно имам заповед.Сега леко е паднал и е под тази граница,но тя заповедта си важи.Проблем ли ще е да започна примерно с АМХ под 0.5 и дали биха приели заповедта?Надявам се да сте ме разбрали и да ми помогнете!

# 91
Здравейте !Имам един въпрос относно преместването от една болница към друга и съответно прехвърлянето на заповедта от фонда по репродукция , в Надежда практикуват ли по този начин с намален яйчников резерв съм , но преди по-малко от година АМХ беше над 0.5 и съответно имам заповед.Сега леко е паднал и е под тази граница,но тя заповедта си важи.Проблем ли ще е да започна примерно с АМХ под 0.5 и дали биха приели заповедта?Надявам се да сте ме разбрали и да ми помогнете!
Щом имате заповед, не виждам причина да не я ползвате. Аз вероятно също съм паднала под 0.5 и ако се наложи ново кандидатстване, не ми се мисли..
След като вече си имате заповед обаче, не е проблем.

# 92
Благодаря за бързия отговор!Така ми казаха от една друга болница,че няма да приемат заповедта понеже АМХ е паднал под 0.5 ,а критериите на фонда са да е над 0.5 .При положение,че имам одобрение не виждам проблем,но явно има такъв.При прехвърлянето изискват ли наново АМХ?

Щом имате заповед, не виждам причина да не я ползвате. Аз вероятно също съм паднала под 0.5 и ако се наложи ново кандидатстване, не ми се мисли..
След като вече си имате заповед обаче, не е проблем.
[/quote]

# 93
Според мен Ви разиграват. Нямам информация да искат ново АМХ при преместване. Може да поискат допълнителни изследвания, но не във връзка с ЦАР.

# 94
Вероятно си ни разиграват , но аз наистина не виждам проблем и ми стана странно.Какво значение дали ще ги вземат от мен или от държавата тези пари все едно е .Може и друга причина да има и да е политика на болницата, но не ми се вижда много удачно.

# 95
  • Sofia
По тоя въпрос мога да кажа, че май месец пусках AMH за фонда и излезе в нормата (1.86) опитът ни беше неуспешен и поискахме да ни подготвят документите отново. Не ми искаха второ AMH, прикачиха старото като казаха, че е валидно 6 месеца. Моето AMH сега е паднало на 1.57 (пак е в нормите за фонда), но не виждам проблем щом са ви одобрили вече и е било в норма при подаване на документите.

# 96
Да,на същото мнение съм и аз и не виждам проблем, но явно клиниката си има своя политика или доктора.Ще се обадя в ЦАР и ще попитам и тях.

# 97
Няма смисъл да звъните в Цар. Имате заповед, настоявайте на своето в Надежда. Нямат как да ви накарат да повтарят изследване ако не искате, а и няма връзка с ЦАР ако ви е паднал АМХ. Важно е какъв е бил при кандидатстване.

# 98
  • София
Няма смисъл да звъните в Цар. Имате заповед, настоявайте на своето в Надежда. Нямат как да ви накарат да повтарят изследване ако не искате, а и няма връзка с ЦАР ако ви е паднал АМХ. Важно е какъв е бил при кандидатстване.
Аз до колкото разбрах от друга болница настояват за това, а не от Надежда.

prostod И аз не мисля, че е необходимо ново изследване. Питахте ли в болница Надежда, ако правилно съм се ориентирала искате да се преместите там от друга болница, от която са Ви казали, че е необходимо да се повтори изследването за АМХ?

# 99
От Пловдив искаме да се преместим в София,ходихме на консултация в София (не в Надежда) и в тази прословута болница,ни казаха, че няма да стане преместването на заповедта понеже АМХ е под 0.5 което не е логично , но събирам мнение и за Надежда просто сме в безизходица и трябва да сменим Пловдивската

# 100
От Пловдив искаме да се преместим в София,ходихме на консултация в София (не в Надежда) и в тази прословута болница,ни казаха, че няма да стане преместването на заповедта понеже АМХ е под 0.5 което не е логично , но събирам мнение и за Надежда просто сме в безизходица и трябва да сменим Пловдивската
Селена или Ню Лайф?

# 101
При смяна на клиниката се кандидатства за нова заповед в ЦАР, където се вписва новата клиника. АМХ биха искали, ако са минали 6 месеца.
В Надежда имат отдел, където подготвят документи за фонда. Звъннете и питайте, момичетата са много любезни. В ЦАР също ще ви дадат информация, като им обясните за какво става въпрос.
Аз януари сменях заповед и такава беше процедурата.

# 102
Звънях в Надежда казаха ми, че трябва да се мине на преглед първо и тогава да се коментира смяната.Каква е логиката да се изисква отново АМХ след като е отпусната заповедта и не е използвана?От ЦАР като звънях преди време ми казаха само бележка от новата клиника.Ще звънна отново за мен е недопустимо да губя от фонда опита и да си заплатя при положение, че съм одобрена

# 103
Звънях в Надежда казаха ми, че трябва да се мине на преглед първо и тогава да се коментира смяната.Каква е логиката да се изисква отново АМХ след като е отпусната заповедта и не е използвана?От ЦАР като звънях преди време ми казаха само бележка от новата клиника.Ще звънна отново за мен е недопустимо да губя от фонда опита и да си заплатя при положение, че съм одобрена
Иначе в Рамус момичетата споделят, че излизат завишени резултатите на АМХ, спрямо другите лаборатории. Това в случай, че Ви се наложи все пак да пускате нови изследване, макар че едва ли ще Ви се наложи.
Моето АМХ от Селена януари месец беше 0,58. Май месец след първата стимулация пусках пак, но в Рамус и беше 0,57. Съмнявам се след стимулация да е паднало само толкова, та май наистина в Рамус излизат идея по-високи.

# 104
Ясно, но при положение, че сме одобрени каква е логиката в новата клиника да не искат да пуснат документите за преместване?Когато сме пускали документите той е бил на 0.5 нормално е да е паднал след последната процедура АМХ е изследван след процедурата.И те това го знаят потресена съм и съм в безизходица.На този етап нямам нямаме финансовата възможност да си заплатим опита

Общи условия

Активация на акаунт