Предстои ми Инвитро / ИКСИ - Да поговорим - Тема 92

• 7 651
  • 189
  •   1
Отговори
# 105
Ясно, но при положение, че сме одобрени каква е логиката в новата клиника да не искат да пуснат документите за преместване?Когато сме пускали документите той е бил на 0.5 нормално е да е паднал след последната процедура АМХ е изследван след процедурата.И те това го знаят потресена съм и съм в безизходица.На този етап нямам нямаме финансовата възможност да си заплатим опита

# 106
От кога ти е АМХ, с който си кандидатствала?

# 107
От преди 9 месеца

# 108
  • Sofia
В такъв случай ако подаваш на ново документи за друга болница, наистина може да се наложи да пуснеш ново. Важи до 6 месеца. Вече какъв е процесът по смяна на клиниката и дали цялата процедура с подаването се случва наново не знам.

# 109
Ясно благодаря за обяснението!Няма изход , освен изцяло да си поемем процедурата.

# 110
Ясно благодаря за обяснението!Няма изход , освен изцяло да си поемем процедурата.
Ама вие няма да подавате "на ново" за другата болница, а просто си местите опита, за който вече сте одобрени. Вие няма да кандидатствате на ново, а кандидатствате само за преместване на нещо, което вече си е ваше - заповедта. Обадете се още утре в ЦАР, но до сега не съм срещала да се правят на ново изследвания и да се кандидатства все едно на ново с тях. Вие не кандидатствате на ново, искате просто да преместите заповедта. От новата клиника могат да пожелаят нов АМХ, но той не би следвало да отива в ЦАР сега при този опит. Няма логика..

# 111
Разбирам и мен това ме озадачи,защото след като в болницата в която искахме да се преместим ми изследваха АМХ и излезе под нормата ми казаха, че няма да можем да използваме фонда , защото това са критериите.Как да го тълкувам не знам, но съм меко казано разочарована .След като сме одобрени защо да не може .Така и не получих отговор

# 112
По принцип искат преглед първоначално, за да се запознае доктора с вашия случай и да ви дадат служебна бележка от новата клиника, че ви приемат за пациент. Заповедта в оригинал, тази бележка и молба свободен текст се изпраща към фонда. Не кандидатствате наново, но пак си чакате заседанието им. Вече дали от фонда ще решат да ново Амх- не вярвам.

# 113
Здравейте, пуснах се на 4-ти опит (надявам се последен Simple Smile ), дълъг протокол. След блокиращата инжекция, доста ми се спи като цяло, но това е като странични ефекти. Почнахме витамини по книгата "Всичко започва с яйцето". Интересно е, че вземам витамин Д от почти 2 години, но последните ми изследвания показаха недостиг, сега съответно ми изписаха конска доза. Не можах да намеря информация, защо не го усвоявам.

# 114
dragon.fly, пожелавам ти две чертички и пухкав финал ❤️

Вземи си Д3 + К2 капки или спрей. Моето вит. Д беше 29, но вече 4 месеца приемам високи дози, не съм го изследвала, защото трябва да се спре поне за 7-10 дни, за да са реални резултатите, но аз не искам да го спирам за сега.

# 115
dragon.fly, понякога проблемът с усвояването на витамин Д е генетичен, като при мен.
Какво ли не пих/пръсках.. нямаше ефект. Биха ми три инжекции витамин Д по 300,000IU през месец, но и от тях нямах ефект(или поне не веднага). Докторът беше изумен и каза, че не вижда смисъл от повече инжекции, тъй като витамин Д въобще не се покачваше. Отказах се да го приемам и изследвам повече, но ендокриноложката ми препоръча зеления betteryou, който е само витамин Д, по 6впръсквания. Дотогава бях взимала само този Д3+К2, от който нямах ефект. Месец след приема му витамин Д ми беше 170nmol(това през март). Спрях спрея, зсщото нали, лято иде.. в края на юли: Д отново на долна граница. Дали спреят е повлиял или е било по-късен ефект от инжекциите: ще разбера след месец, тъй като отново започнах зеленото спрейче.

Като човек с проблем с усвояването на витамин Д, те съветвам да пробваш различни форми, докато намериш тази, която работи за теб. Спрейчетата най-много ги хвалят. Хубаво е да съгласуваш формата и дозата с някой от лекарите, които те следят.
Във форума много ме бяха наплашили, че от високи дози може да ми се “калцират органите”. Ами и калцият и паратхормона са ми били винаги в норма.

# 116
dragon.fly, успех и от мен!
Аз съм била по дълъг протокол два пъти и също имах умора след блокиращите инжекции. Но хем бях страшно уморена вечер, хем не можех да спя и се будех постоянно. Взимах мелатонин преди лягане, тъкмо и той е спряган като полезен във Всичко започва с яйцето.
За витамин D аз знам, че никоя добавка не е така усвоима, както естествения витамин D, така че повечко слънчице в последните дни на лятото 🌻
Стискам палци!
Здравейте, пуснах се на 4-ти опит (надявам се последен Simple Smile ), дълъг протокол. След блокиращата инжекция, доста ми се спи като цяло, но това е като странични ефекти. Почнахме витамини по книгата "Всичко започва с яйцето". Интересно е, че вземам витамин Д от почти 2 години, но последните ми изследвания показаха недостиг, сега съответно ми изписаха конска доза. Не можах да намеря информация, защо не го усвоявам.

# 117
И при мен най-добър ефект имаше зеленият спрей на betterforyou. Само със слънце за съжаление не става дори и лятото.

# 118
При мен пък спрейчетата грам не подействаха, успях да го оправя с едни меки капсули на Now. Много зависи наистина каква форма усвоявате най-добре. Доколкото знам, ако е крайно нисък и седенето на слънце няма да помогне особено. Иначе сутрин рано (натъртвам на рано) едни 20 мин на тераската са супер терапия 😄

# 119
Благодаря на всички! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт