Междувременно получавах зацапвания, които първоначално изглеждаше да са провокирани от ново образувание, кото понеже е много малко не може да бъде определено какво точно е, както и да бъде премахнато, в последствие стигнахме до извода, че както преди година, така и сега след стимулацията лигавицата не се разраства правилно и липсва овулация, което до колкото разбрах не е проблем за старта на новия опит.
Но съм доста скептично настроена, вероятно от неуспеха предния път, въпреки че ми обясниха, че може и самата стимулация да не е повлияла добре. От 2 години всичко изглежда наред, казват ни, че сме млади (26 и 29 години), но нищо не се получава. Не знам вие как се справяте емоционално, но аз вече се усещам на предела си, а със сигурност не трябва да е такава нагласата, при създаването на деца. Даже не знам какви въпроси да задам.... Ако някой има мнение по нашия казус, ще му бъда сърдечно благодарна ако го изрази.

днес ми е 9 ден след свеж трансфер на 2 5-дневни ембриона и бета чхг е под 0,1. Препоръката на лекаря е да се направи между 10 и 14 ден, но предполагам с този резултат нямам шанс 🥲 Следих си вит Д, Б9,12, желязо, взимах добавки последните месеци. С една изцяло и една отчасти запушена тръба съм. Решихме да пробваме веднъж без лапароскопия (съмнения за хидросалпингс), но явно и до там ще стигнем. МФ е добре. Бях на къс протокол с по 6 антрални фоликула във всеки яйчник, но в единия не се развиваха достатъчно и извадиха 6 Я от 6 фоликула. Всички се бяха оплодили, но до пети ден останаха само двечки. Имам тромбофилия, за която пия аспирин от трансфера насам. Отделно съм с хипофункция на ЩЗ и Хашимото. Последно си регулирах дозата преди стимулацията и ТСХ беше 1,7. Днес пуснах пак ТСХ, което 4,7. Ще говоря и с лекаря, може би и с ендокринолог. Някой има ли идея как се процедира в такъв случай, трябва ли да се следи тсх и по време на стимулацията и дали това може да е попречило на имплантацията? Предполагам от всичките хормони последния месец съвсем се е объркала ЩЗ. Semirra, ще се възползвам и аз от препоръката за хистероскопия, кариотип, имунология и ще обсъдя и тях с лекаря.