Предстои ми Инвитро / ИКСИ - Да поговорим - Тема 92

• 7 529
  • 189
  •   2
Отговори
# 180
Тази сутрин в бързината вместо да махна тапичката на инжекцията отпред махна направо буталото на инжекцията и доста голяма част от лекарството се разсипа. Все пак остана малко и успях да го бия, но не знам дали това е проблем. Днес клиниката не работи няма кои да ми вдигне. Лекарството е ДЕКАПЕПТИЛ. Дали е проблем .
Здравейте, и при нас се разпадна едната инжекция с мериоферт, явно се случва по често отколкото си представях. Това по време на стимулацията ли е се е случило?

# 181
Здравейте, преди малко ми звъннаха от МЦ Калчев, готов ми е резултата от микробиома има открит някакъв херпес вирус -HHV7, имам предписан Валтрекс за 7 дни. Някой с такъв резултат да се е сблъсквал и мислите ли, че това може да е причината, поради която не настъпва имплантация.

# 182
Доста често излиза този вирус. Дали само той може да е причина, не знам. Аз лекувах него и бактерии и после заселихме лактобацили.

# 183
Доста често излиза този вирус. Дали само той може да е причина, не знам. Аз лекувах него и бактерии и после заселихме лактобацили.
Все се надявах, че ще излезе нещо по конкретно и ще имам вече отговор защо не се получава, но пак нищо.... Доколкото прочетох не е научно доказано , че конкретно този тип вирус оказва влияние, затова и попитах, кой какъв опит има с него. На мене не ми предложиха обливане с латобацили, казаха ми, че са в норма. Semmira, ти при кой лекар беше в Турция?

# 184
Лале Бакър. Тя доста ок прие всякакви екстра неща, които правихме като подготовка с Калчев/Михайлова.

# 185
Здравейте, момичета,
След 3.5г опити, от които близо 2.5г посещения при репродуктивни, 4инсеминации проточили се в рамките на календарна година, 7месеца, в които не можехме да започнем инвитро (или поради кисти при мен, или поради тотално бъгване на СГ на ММ, или почивки на репродуктивния, или поради само 2АФ миналия месец).. най-после дойде моментът за първи опит по фонда(който имам чувството, че ще е и последен, защото амх най-вероятно е заковал дъното). При това най-неочаквано започваме, защото док ме извика в края на миналия цикъл и на последния му ден имах два задържани фоликула по 17-18мм! Днес ми е ден4 и отидох с идеята, че ще ме погледне и ще ми изпише противозачатъчни(така се бяхме разбрали).. А за изненада задържаните си бяха отишли и има около 5фоликула. Които не са много, но аз още миналия месец си бях казала, че независимо от всичко, ако док даде зелена светлина, действаме… Не знам дали е правилно, но това чакане и дебнене ме убива.. Поне да се види има ли Я и какво е качеството..

Притеснява ме, че два фоликула ги премери по 11мм. Не е ли много за ден4? Кога най-рано бих очаквала пункция?
Фсх е 6.8(което за мен е ниско), а естрадиолът е 260pmol. Струва ми се висок, по четенето от форума, но док не каза нищо.
Започвам с три дни Пурегон 300IU. Ще видим какво ще излезе..

# 186
Другите колко бяха? Аз доста си изпатих с второто ин витро. Имах фоликул 10мм на 3ти ден и ми прецака цялата стимулация, но дозата ми беше 150ед. Гонал, което е доста ниска доза. Твоята е двойна. По-добре да се започне с висока доза и после ако трябва да се намали. Иначе това, че са 5 фоликула да не те притеснява. Напълно реалистично е да изкарате 5зрели Я. Бъди спокойна и позитивна. Според мен високата доза ще оправи нещата.

# 187
Другите не ги спомена колко мм са. В петък ми е следващият преглед.
Благодаря за окуражаването! Само дето от всичките неочаквани спънки досега, не спирам да се ослушавам коя ще е следващата такава.. Не е хубаво такова мислене, но се пречупих вече. Ще се постарая повече да върна оптимизма.
Как ти е прецакал фоликула стимулацията? Другите не са нараснали достатъчно ли?

# 188
Не го мисли. И аз имах доста спънки и си мислех, че всичко съм видяла, но за съжаление видях, че може и по-зле да е…Мисли позитивно! 🍀

# 189
С начална висока доза могат да тръгнат всички равномерно и всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт