Отговори
# 120
  • Mediterraneo
Абсолютно съм съгласна! Това е просто цикъл, с който трябва да се научат да живеят, а не да съобразяват живота си с него.

# 121
Не съм фен на тампоните, но ми се струват най-подходящ вариант. Дъщеря ми пробва и й беше удобно с тампон. Менструални чашки дори не съм виждала "на живо", но не бих имала нищо против тя да ги пробва. Изобщо, при нормална менструация, колкото по-бързо се научат да преодоляват неразположението от нея, толкова по-добре за тях.

# 122
  • София
Бе, Тони, менструалните бански са най-обикновени черни гащи, нагоре може да си вземе някакво фръцкаво горнище и готово.
Ние сме взели най-най-базовия модел, общо взето 2 пъти за няколко години ги е слагала, но спокойствието, че го имаме като вариант, е невероятно, изобщо не мислим кога ще дойде, кога няма.
Не са толкова грозни чак, не ги зачерквайте съвсем.

# 123
Ох, сега чак, ги погледнах тез менструални бански Open Mouth
Скрит текст:
Щом момичетата ви носят такива, добре...

# 124
Ха ха, последните бански на дъщеря ми са точно в черен цвят.😃 Не са менструални, а най-обикновени - цял черен бански с бял кант само на презрамките, а черното долнище е от интересна материя рипс и е доста затворено и с висока талия. Моята (поне засега) много държи да не е облечена с прекалено изрязан бански.

# 125
Прашки ли трябва да са? Не разбрах на какво се възмущавате?

# 126
За хормоните с цел отлагане на цикъл-не пробвайте. Аз преди сватбата си реших да си спестя кървенето с бялата рокля, изписаха ми хормон Примолут нор, който дори не ми подейства по очаквания начин. Цикълът си дойде, но беше слаб, като за ежедневна превръзка и се засили, когато спрях таблетките. Но последва пълна каша с хормоните ми. Следващите цикли бяха анормални, идваше когато си поиска... Толкова съм си изпатила от хормони в годините, предписвани за какво ли не, че на дъщеря ми нито противозачатъчни ще й препоръчам, нито дори еднократно да си прави експерименти със здравето за 1 седмица кеф на морето.

# 127
Прашки ли трябва да са? Не разбрах на какво се възмущавате?
Е, защо възмущение,  рекох щом ги носят- ок.
Прашки,  не знам изобщо някъде да се носят( освен недоразбрали туристи на Copa Cabana),аз  виждам повечето момичета с бразилски тип.

# 128
Ами моята си ходи с точно бикини бански, за бразилиана ще почака, на 13 няма как да и купя просто. Такива като черните на снимката са си точно ок. Има време кога да е секси, след 16 ми е психологическата граница за по изрязани бански.

# 129
Няма какво да се обиждате, все си мислех, че сме в темата за по- големите момичета. Не става въпрос за секси или не, а за размери на банските,  и най- вече на чашките- в един момент,  започваме да пазаруваме от дамските номера/ колекции/бански...

# 130
  • София
Дъщеря ми на тези менструалните им казва, че са бабешки. Тя носи по-изрязани и с връзки отстрани. Но не е толкова това проблем. Не виждам при обилен цикъл как ще влиза във водата с тях.
Я ми обяснете какво е това в тях, което абсорбира? Нали през това време се и мокри от водата? Нещо не зацепвам как става тая работа, трябва да има някакъв капацитет все пак тая чудесия. После да търчи ги пере ли?

# 131
  • София
Аз да се оплача. Пи девойката 5 поредни дни дуфастон  и 10 дни по-късно цикъл все още няма. А док. каза, че до петия ден би трябвало да се появи. Ще се гръмна вече😥. Не знам какво да правим, къде бъркаме и какво пропускаме… Сега е в чужбина, след месец ще можем да посетим гинеколог или ендокринолог:(.
Иначе да се включа по темата с морето. Слага един черен бански и се къпе. Като излезе от водата, го сменя с къси панталонки с превръзка. Иначе като кара сърф хич не й дреме за цикъла с неопрена и си кисне по два часа във водата.
Това беше миналото лято. Това цикъл не е имала😟.

# 132
  • София
Всякакви модели има, показаното на снимка горе са гащи, не бански. Мернах и с връзки Simple Smile
https://eu.modibodi.com/collections/bikinis

Иначе не съм сигурна на 100% как работят, имат нещо абсорбиращо на платката вътре, все едно скрита превръзка, ама не е превръзка. И се перат, да. За около 2 часа плаж ги е слагала дъщеря ми, не е да се стои с тях по цял ден, но за един плаж с голямо висене във водата стават. После преобуваш с къси гащи с превръзка и си четеш под чадъра.

# 133
За банските за плаж сега научавам. Взех от ДМ менструално бельо, но с идеята да се ползва като допълнителна защита срещу протичане в училище или при пътуване. За това се чудя при обилен цикъл дали подобен бански би бил вариант?

# 134
  • Mars Hotel
Аз да се оплача. Пи девойката 5 поредни дни дуфастон  и 10 дни по-късно цикъл все още няма. А док. каза, че до петия ден би трябвало да се появи. Ще се гръмна вече😥. Не знам какво да правим, къде бъркаме и какво пропускаме… Сега е в чужбина, след месец ще можем да посетим гинеколог или ендокринолог:(.
Иначе да се включа по темата с морето. Слага един черен бански и се къпе. Като излезе от водата, го сменя с къси панталонки с превръзка. Иначе като кара сърф хич не й дреме за цикъла с неопрена и си кисне по два часа във водата.
Това беше миналото лято. Това цикъл не е имала😟.
Няма как да помогна, но да си кажа, че ми е мъчно за теб, Ски - така се тормозиш с цикъла на девойката. Тя вероятно самата не го усеща драматично. Стискам палци да се намери дългосрочно решение скоро.

Общи условия

Активация на акаунт