Лятото е радост голяма: носи вест, че ще ставам мама. ~бебеправене 622~

• 20 489
  • 496
  •   1
Отговори
# 450
Аз TSH бих пуснала с останалите от пакет щитовидна. Иначе другите са както изкуственият интелект ти е казал. Важно е половите да се пуснат в началото на цикъла, дават 3-5 ден, аз лично пускам на 3ти.

# 451
Аз TSH бих пуснала с останалите от пакет щитовидна. Иначе другите са както изкуственият интелект ти е казал. Важно е половите да се пуснат в началото на цикъла, дават 3-5 ден, аз лично пускам на 3ти.
Ами аз съм първи ден, тамън като отида другиден, защото утре съм на работа, ще съм 3ти ден. А имате ли представа дали може да ме прегледа докато съм цикъл? Защото мисля, че можеше, но все пак да попитам

# 452
АГто ли? Разбира се, това е част от работата им. Не се притеснявай.

# 453
АГто ли? Разбира се, това е част от работата им. Не се притеснявай.
Да, защото съм ходила преди, но все съм гледала да не съм в цикъл за рутинен преглед. А сега ми се иска да съчетая нещата. Благодаря ви за отговорите! ☺

# 454
Имай предвид, че определени неща се виждат най-добре, а понякога и сало първите днипо време на цикъл, когато лигавицата е тънка. В други случай, примерно за цитонамазка, не се ходи по време на цикъл.

# 455
И аз от днес се разписвам с Ц ... утре за първият учебен ден и като водеща на тържеството ще ми е просто.......страхотно 🤭🫤 прибрах роклята и извадих панталон😀, но ММ си идва следващата неделя, на мен ще ми е свършило, за да подновим опитите 🤗
Ако има колеги учители тук... желая ви успешна година! ❤️ Аз тааааайно се надявам през тази учебна година да изляза в майчинство (то на всеки 15 септември това си пожелавам де ..😀).

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 16:14 от BeLive1211

# 456
Искам главно да ме прегледа на ехограф за евентуални кисти, защото преди години се оплаквах от много болезнен цикъл, вече от 2 години насам всичко е като по учебник, но…все пак. Опитваме само от 7 месеца, като този вече пробвахме и с лентички за овулация, предния месец бях пуснала прогестерон след евентуален ден за овулация и резултата беше перфектен като за след овулация поне по думи на лекарката, било показател, че овулация се случва. Което вече ме притеснява повече, ако овулация има, а бременност няма, значи някъде там по веригата нещо не е наред 😕

# 457
Много благодаря, момичета 😊🌷
Честит празник! Пожелавам ви скоро молитвите ви да се сбъднат и да се похвалите с най-прекрасните новини! 🤗❤️
Нани, стискам палци за успешен трансфер! 🍀🍀🍀

# 458
Малко съм изплашена, записах си час за вторник след като писах тук за гинеколог, но от 1 час падат от мен огромни съсиреци, единия беше колкото бебешка длан(например). Това никога не ми се е случвало и не знам просто какво да правя, да изчакам ли до вторник или? Нямам представа на какво може да се дължи, четох няколко теми за такива неща, но в повечето пишеше и много обилно кървене, а моето е нормално. Съжалявам ако ви досаждам, но просто не знам какво да правя

# 459
  • Be realistic - plan for a miracle.
На мен ми звучи като време да идеш на лекар 😕

# 460
На мен ми звучи като време да идеш на лекар 😕
Имам записан час за вторник, дали да чакам чак до тогава 😕

# 461
На мен един-единствен път ми се е случвало да падне от мен нещо, което да усетя как преминава, така да се каже. Беше с размер колкото стотинка от 2лв и изглеждаше като черен дроб. Кървенето не беше иначе някакво супер обилно, силничко, но нищо особено. Болките - адски. Не можах да реагирам на момента, а и след няколко часа болките ми минаха. Отидох в последствие на лекар и тя само ми вдигна рамене, че можело да е всичко, а в момента всичко ми изглеждало идеално. Питах много приятелки, майка ми, кой ли не, никоя не каза да ѝ се е случвало, при мен не е повтаряло.

# 462
На мен ми се е случвало няколко пъти, но с много обилно кървене. Сега след раждането първите няколко цикъла бяха с големи съсиреци и мнооооого кръв. Преди това на 17 год. получих кръвоизлив, но съсиреците бяха огромни, колкото шепата на възрастен човек. В случая има нормално кървене, ако нямаш други оплаквания може да изчакаш до прегледа.

# 463
Имала съм обилни течения, без съсиреци, имала съм и нормален цикъл със съсиреци примерно колкото палец на ръка.... но не е системно, да кажа дори рядко (слава богу)... Ако се чувстваш добре, не ти кърви силно и нямаш силни болки .... не знам, изчакай, ти прецени как се чувстваш

# 464
Като жена с 3 биохимични, като 2 от тях след трансфер и 1 естествена, се включвам по казуса. Да, при биохимична е такова изхвърлянето. Отделят се по-големи съсиреци ( като с естествената ми бяха огромни, колкото яйце) и има нещо като контракции. При мен болка не е имало ( дори и при цикъл не ме боли), но кървенето беше доста силно. Мине ли " контракцията" и изхвърлянето се успокояват нещата. Повечето жени преживели това изобщо не знаят че е биохимична, защото обикновено не се следят и не правят тестове. Аз го знам, защото бях след трансфер и се следях.  Моят съвет към Цвете е утре на АГ и ако искаш си пусни кръвен тест за Б за всеки случай, макар че щом е дошло кървене, може и нищо да не покаже, т.к. биохимичната е с ниско ЧХГ , което бързо пада. Много често дори и не се стига до закъснение на цикъла.

Общи условия

Активация на акаунт