Лятото е радост голяма: носи вест, че ще ставам мама. ~бебеправене 622~

• 23 904
  • 560
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Шантал задържа сперматозоидите .

Добре де ама на тях нали им тява среда, как в тази тръбичка се осигурява среда?
може да е мега тъпо питането ми ама нещо не мога да си го представя.

# 556
  • Ст Загора
Ами слага се на цервиса те си пътуват просто не падат.
То има и контрацептив cervical cup питах гтп чат и той ми каза това че може да,се ползва,за забременяване

# 557
Шантал, аз си го обяснявам, че е тапа за влагалището, да не изтича семенната течност от жената след като мъжът си свърши работата. Според мен е някаква глупост, използвана като помощно средство за зачеване, но е чист маркеринг и нищо повече. Те сперматозоидите след еякулация си пътуват накъдето трябва, а това, което изтича, е семенна плазма, което изтичане не намалява шансовете за забременяване.

Между другото установих, че съм доста назад с материала, като се зачетох какви други "иновации" има на тази тема. Simple Smile то не са тестове за мъже: същите касети като тестовете Престо, само че измерват брой сперматозоиди; лубрикант, подпомагащ зачеването; а любомото ми е спринцовки за самоинсеминация. Grin

# 558
Привет момичета, имам вече дата за пункцията - сряда сутринта. Довечера трябва да сложа 3 Декапептила и приключвам с инжекциите. Утре почивка и после пункция. Няма да правим свеж трансфер заради многото фоликули, всичко замразяваме.
Стискайте палци моля!

# 559
Не съм се включвала скоро, но много стискам палци на всички, в чакане, преди пункция и т.н. Heart Аз съм на Кломифен, така че и за мен може да стискате палци нещо да има този път.

# 560
С риск да съм досадна, какво ще кажете за резултатите от вчера следобяд:

Общи условия

Активация на акаунт