Лятото е радост голяма: носи вест, че ще ставам мама. ~бебеправене 622~

• 33 190
  • 787
  •   1
Отговори
# 690
  • Be realistic - plan for a miracle.
Така е, обаче виж, че и с мега прецизно разглеждане предварително пак изскачат изненади 😑 Най-добре се вижда като вкарат камерата, а тогава рискуваме да изпаднем в ситуация: еее, виж какъв полип, така и така съм тук дай да го клъцна, пък ти ще потърпиш малко, ей ти едно клонче да стиснеш между зъбите 😁

# 691
Aз не разбрах кога ми махнаха полип. Наистина не е толкова страшно. Съгласна съм, че ако е ясно предварително, че има много за рязане, трябва с упойка, но за едното надраскване + ако нещо дребно като полип се намери, според мен е приемливо и иначе. При всяко положение май само Калчев играе редовно схемата без упойка, но пък си има много почитатели, така че вече всеки преценява според ситуацията. Аз съм страшна лигла и шубе, но ето че и мен нави в името на по-стегната програма. 😀

# 692
Кенди, как така Калчев не е видял миомата, нали се слави, че се виждало на неговия ехограф всичко??
Хайде напред към трансфера, дано да няма повече спънки! Значи само един микриобиом и си ти.
Междудругото, колко ембриончета успяхте да съберете за трансфер?
Слънце, вие как мислите да действате на следващия цикъл, след тази поредица от празни фоликули?

# 693
Тирамису, също се чудя отде изпадна тая миома. Буквално се вижда как е В самата тъкан на септума, под него, вътре дълбоко в лигавицата. Ще видим хистологията какво ще покаже, може и да е друго. Вече не знам и аз, аман. Имаме 3 ембриона, като само един е балансиран, другите са Киндер Сюрприз, не им се получи биопсията за ПИД. Тоя микробиом ще стане и той мираж поне за 2 месеца след тоя час по шев и кройка от петък.

# 694
тирамису, благодаря че питаш. Не знам какво ще правим, Бранков ми вдигаше рамене след последната пункция и каза, че ще "съвещават" по моя случай. Чакам цикъл да отида пак и да я приключвам тая сага, че ми писнА. Междувременно пък вече си събирам мнения за Турски клиники, защото това ще е следващата ни стъпка.
Кенди, успех! Дано всички тези перипетии доведат до скорошни щастливи новини при вас!

# 695
Абе Кендито много добре процедира, елиминира всички причини да не се имплантира балансираното ембрионче, така че като го трансферират нищо да не му попречи и да не се наложи да разопаковат киндер сюрприза Smiley. Ето и Семира постигна успех така, като щателно подготви матката да е идеална.
Слънце, мисля, че много добре сте се насочили към Турция. Понякога новият лекар и новата стратегия могат да променят резултатите. Е, най-добре би било да не се стига дотам да пътувате толкова, но ако продължава да няма резултат тук, е безсмислено да тъпчеш на едно място. Дано на съвещанието измислят нещо ново за теб все пак.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 16:21 от *тирамису*

# 696
  • На изток от Ада
Успех Канди!  Когато има трансфер.

Слънце Успех в Турция когато решите къде !

# 697
Щателно подготвената матка се разтяга с огромна скорост, не знам на какво се дължи, но съм много видимо бременна в 16та седмица. По сравнение с приятелки изглеждам с поне два месеца напред Grinning
Но да, по моите разбирания се действа на 2 етапа:
1. Идеални ембриони - това определено го умеят в Турция.
2. Идеална матка - почивка след стимулацията, хистеро, надраскване, микробиом, имунология, хематология, лактобацили, домашни яйца и домати на чист въздух на село и всичко, от което има. Simple Smile
Успех на всички, които наближават към целта!

# 698
  • София
момичета едно питане за приятелче - изследването за кариотип няма значение в кои ден от МЦ ще се направи, нали?

# 699
Да, няма значение, Шантал, то е генетично.

# 700
Не е необходимо и да си гладна. За повечето генетични не е, дори напротив. Ако ще правиш повече от кариотип, звънни предварително в лабораторията и питай. Имаше 1-2-3 неща, някакъв протеин S и нещо си, които се правят на гладно.

# 701
  • На изток от Ада
На мен ми дойде.  Вече на 28 дни .
Но лф е 11 дни този месец

# 702
Въпрос имам към момичетата, които се заиграват с имунологията при Михайлова - пускан ли ви е MEFV?

# 703
И на мен ми дойде вчера, макар антибиотика, който приключвам днес. Мислех, че ще ми разбута Ц. Събори ме як бацил, 2 седмици хрема, кашлица, болки в мускулите и накрая АБ и снимка на бял дроб не ми се размина, та до някъде се радвам, че ми дойде .... надявам се новия месец да бъда здрава за нови опити....

# 704
  • На изток от Ада
Успех белив за ноември!

Общи условия

Активация на акаунт