НАБОР 2006 - В очакване на студентския живот!

• 42 442
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
Не забравяйте да разпечатате и адресната карта, която ви излиза при подписване на договора. Издават ви настанителна заповед и с нея студентът се регистрира по настоящ адрес.

А в какъв срок трябва да се регистрират по настоящ адрес и кога получават настанителната заповед?
В деня на настаняването би трябвало да получат настанителната заповед. Относно регистрацията по настоящ адрес, по закон е в 30 дневен срок.

# 736
Здравейте!
Дъщеря ми първоначално искаше да учи психология в СУ, но балът не й стигна и се класира философия. В крайна сметка не се записа в университета и не се записа никъде другаде, а си стояхме с надеждата, че ще има някакви места за допълнителния прием (въпреки че никога не е сигурно). В момента се оказва, че има, но уж в правилника за участие в допълнителен прием пише, че не може да участваш ако си бил класиран нещо, дори и да не си го записал.
Интересно ми е дали някой има опит или знае за друг с такъв, който НЕ е успял да участва в допълнителния прием по тази причина??
Аз бих се пробвал, независимо какво пише.
В някои специалности има достатъчно свободни места и може да си затворят очите, като знаят, че ще могат да получат държавната субсидия за това. Най-много да изгорите с 50 лв. такса за кандидатстване.

# 737
Излязло е класирането за общежития на УАСГ. Солничка ме "светна". Благодаря й!

# 738
  • у дома
Кои блокчета са на УАСГ?

# 739
33, 34 и 36.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 18:46 от a_val

# 740
  • у дома
33А различен ли е от 33?В 33А има доста от ТУ.

# 741
В 33 блок единият вход е на ТУ, а другият на УАСГ:).
Божжке, в колко блока съм влизала:)

# 742
И ако дадете инфо как е вътре...?

# 743
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моята госпожица вече започна лекции, седмицата с партита отмина.

Запозна се с нови хора, правят си уговорки, готви си всеки ден (пу-пу, да не повярва човек), утре за деня ще отидат до едно от езерата, които са наблизо. В този ред на мисли предлагам новата тема вместо "в очакване на" да е "във вихъра на студентския живот". Знам, че повечето деца не са започнали още, но темата върви бавно.

# 744
И ако дадете инфо как е вътре...?

Имам инфо отпреди 20 години. Текущото състояние на стаите не знам какво е. Но повечето блокове са типови. Стаите са за двама или трима, според зависи наплива на студенти. Едната година докато учехме бяха по двама, на следващата настаниха и трети.
Разпределението беше - много малко коридорче, от едната страна врата за банята/ около 3 кв.мм/, от другата страна имаше вграден гардероб май трикрилен. Вътре стаята около 12кв.мм.  По напред в темета писах, как можеше да се обособи кухненски ъгъл.
Дано да да направили ремонт на блоковете.
Успех на младежите и девойките и весели студенски години.
П.П. Запознах се с мъжът ми на един купон в читалня на 33А.  В друга читалня на 33Б пък една нощ чертахме до сутринта редуктори, защото имаше чертожни дъски.

# 745
Оооо, аз помислих че наскоро сте ги посещавали. И моите спомени са отпреди 30-ина год.

# 746
То разпределението на стаите не се е променило:).
Лошото е че видимо например 59-ти блок не е ремонтиран. То се вижда старата дограма от улицата.
За сметка на това например единият вход май на 60-ти блок в момента е изцяло изтърбушен. Така май направиха част от 1 до 3-ти блок на ТУ.
Само като се произходи човек из Студентски град и може да добие впечатление.

# 747

Общи условия

Активация на акаунт