Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 41 822
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
https://mecenatshop.com/damski-parfyum-vdahnoven-ot-amouage-guid … ce-edp-100ml-7111
За тези от Варна или минаващи транзитно през града, ако проявяват интерес.
Още не сме го тествали с Любимата, нямаме мнение и впечатление.

# 31
  • Пловдив
А за някои от другите имате ли впечатления ?

# 32
  • Варна
А за някои от другите имате ли впечатления ?
Мнооооого, десетки сме си взели от тях, основно тестери на място, че са жълти стотинки. Около и над средна трайност, няма гадно начало, в много висока степен се доближават до оригинали(тези, които можем да сравним поне), много добри флакони и пулверизатори. Но да не подведа някой с мнението си, ако можете, тествайте. От Меценат са дистрибутор за България и доколкото знам, доставят в Пловдив в магазини. Може да ги попитате за конкретен град или район.
Е, имат и някои не особено трайни, като тези например:
https://mecenatshop.com/mazhki-parfyum-vdahnoven-ot-hugo-boss-bo … al-edp-100ml-7531
https://mecenatshop.com/damski-parfyum-vdahnoven-ot-guerlain-aqu … me-edp-100ml-7081
На 3-4 час почти са изчезнали. Но са страхотно приятни, свежарки.
Не им правя реклама, да няма после "Уууу д-фрагът голям бунак, как ме излъга, що комисион направи от нас, като им купуваме боклуците, няма да го чета повече, няма лайкове субскрайбове" Joy Yum

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 10:15 от D-frag12

# 33
И аз съм така с масовите. Забелязвам, че всяка година излиза един такъв и всички лудват по него. И масово се носи от молове и офиси, по улиците.
Така беше с Животът е прекрасен, после Мон Гарлен, после Идола, после Бакар, Лира, Либре и Кирке(последните три само съм чувала, не съм тествала).
И както изглежда за две години горе долу се задържат, после излезе някой друг и така до следващия.
Аз никога не харесвам нито един от тези, които са на върха на класацията през последните години.
Чудя се какво кара хората да си ги купуват.
За някои се чудя как успяват да ги харесат наистина. Сигурно ги харесват щом толкова ги носят хората де, но ми е много голяма чуденка това.
Модерността е разбира се един от факторите.
Аз никога не нося някой аромат ако почне да се носи от всички. Рядко дори си купувам парфюм, който носи приятелка или колежка.
Трябва много да ме е грабнал.
Поръчай Венецията от Заг.
Сега от Базар бг от Иво ще си поръчам Омния Корал и още някой, по-лек и свеж.

# 34
  • Варна
Лоша новина, шок-боНба, още не можем да се съвземем цялата фамилия. Меценат(JFenzi) във Варна затвориха магазина. Обадих им се, засега само онлайн поръчки.

# 35
Относно Venezia Laura Biagiotti... Любимият ми парфюм от бурното ми тинейджърство и първият, който си купих в оригинал. Много закуски не ядох, заради него 😁. Та оригиналната версия спрямо тази от 2011 (нея само от Заг знам как се усеща) е много по-балансирана като аромат, няма остро начало на сливи, не че е лошо, напротив, аз имам и двете версии на Заг и Рефан, но реално за мен оригиналнта формула е по-класният аромат, но пък и този от 2011та е страхотен и наистина жалко, че Заг са приключили с него.
А относно масовите аромати, с изключение на Kirke и Lira, Scandal, които много харесвам, Libre, Mon и другите споменати за мен са някак си дори неприятни.
Вчера пак душих в Заг Mujave Ghost Byredo и колкото и да го душа, се чудя как толкова много хора припадат по него 😂🤣.
А пък от гурме сладкишните аромати, май само Lira ми допада, макар че ММ, всеки път ми казва, че ухая на бисквитки, като съм с него и определено това ми говори, че не е привлечен от аромата 😂🤣. За жалост Гиза все гурме аромати вадят напоследък, надявам се скоро това да се промени.
Например харесвам Guidance Amouage, само дето на мен, като преседи малко понякога, лешникът започва да ухае като амоняк и котешка урина 😭😭, а много харесвам аромата, но той определено е аромат за студеното време.

# 36
Някой може ли да каже на кои парфюми са имитация парфюмите на Дивайн -196,637,645,694?
Имах каталог ,но не го намирам ,а нещо и в страницата им не откривам .Имам спомен ,че като ги поръчвах миналата година си пишеше .

# 37
Записвам се в темата с въпрос относно Рефан 174. Къде може да се намери в София? И наистина ли е спрян?
Преди два месеца си го взех от Мол София.

# 38
  • Габрово
Скрит текст:
Някой може ли да каже на кои парфюми са имитация парфюмите на Дивайн -196,637,645,694?
Имах каталог ,но не го намирам ,а нещо и в страницата им не откривам .Имам спомен ,че като ги поръчвах миналата година си пишеше .
divain.196   Tobacco Vanille from Tom Ford   
divain.637   Lost Cherry from Tom Ford   
divain.645   Angel Nova Thierry Mugler   
divain.694   Coconut Passion Victoria's Secret   
Някоя добра душа беше споделила тази таблица  - https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GaEgNxvEi5Lzjgg8RG6dQCfj … /edit?usp=sharing

# 39
Много благодаря!

# 40
  • Sofia
От английския сайт все още излизаха по номер, кой аромат кой е. Иначе ако искаш да провериш по номер - с копи пейст в Гугъл на олафакторните нотки, а ако търсиш конкретен аромат - пишеш името и ти излизат 3 предложения, като първото е точното.

# 41
Аз съм всеядна като става дума за аромати, но да, като започне нещо да се носи от всички и аз автоматично спирам да го нося.  Когато нещо се рекламира и раздухва от всички, любопитството ми надделява и непременно го тествам. Може да ми хареса, а може и да не ми хареса, но се запознаваме.  Така и не мога да понося Бакарата или Клауд, защото наистина всяка втора го носи и е много възможно да ми опротивее докато му дойде времето.   Мисля, че на всеки му е по-приятно когато ухае различно от останалите. В момента преоткрих един красавец, който беше поизгубил очарованието си /незаслужено!/, става дума за Wonderlust... Оказа се, че му е било нужно море...и магията се завърна Simple Smile Аз съм в телешки възторг, да не говорим, че наистина с него съм само аэ. Имитацията е на Заг Зодиак.

# 42
Някой да е пробвал новите на Гиза? Bracken на Amuage като пирамида е много интересен! Страдам жестоко, че нямат магазин в София....Disappointed Relieved

# 43
Някой да е пробвал новите на Гиза? Bracken на Amuage като пирамида е много интересен! Страдам жестоко, че нямат магазин в София....Disappointed Relieved

brackena го поръчах, чакам гооо

# 44
  • София
Вчера дойде моят на масло. Ами малко странен ми идва, зеленист, но има и нещо друго като мускус или нещо такова. Като цяло май не е моят.
От другите нови попълнения ми допадна Lust for sun на Julliet have a gun, Океаните на радостта и Нежна прегръдка също са доста приятни. Бях поръчала и Ананасово утро, но не ми го е пратила.

Общи условия

Активация на акаунт