Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 41 912
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Истанбул
Angel Nova го имам в оригинал но той няма абсолютно нищо общо с първия Ангел, а аз на него търся имитация, дали няма някое арабелче, което да го имитира 🤔
D&P имат Angel под номер А4 и е много хубав,автентичен,вечен!:hugs:

# 91
Миналата седмица си бях взела една блуза и в плика съм пуснала и един блотер напръскан с Angel edp, до днес извадих блузата, а тя цялата така прекрасно ухае 😍 Не ми се взима още оригинала, защото не знам дали не е мимолетна любов, та дали има добра имитация на Angel?
Menerva, имам виалче с оригиналния Angel edp и Рефан - наливен, с двойно количество капки. Едно към едно са. И като аромат, и като технически показатели също. В интерес на истината, моето Рефанче е на повече от 5-6 години...За мен това е от ароматите, на които се възхищавам, с които не бих се разделила никога, но които реално /не знам защо/ почти не нося, освен спорадично, като изпадна в запой за по 3-4 дни, веднъж на две години, примерно.../луда работа/...Smiley

# 92
Пристигнаха ми парфюмите от Иво и от ФБ страницата на Заг.
Голяма разлика в цените, но вие това си го знаете. Аз за първи път поръчвам от ФБ страницата на Заг тя затова ми направи впечатление. По 12 лв са 30 мл при Иво.
Заг имат само 50 мл, а при тях 15- те ми са 12 лв.
При Иво излиза много по-изгодно.
Не знам защо не предлагат парфюми от по 30 мл.
Взех си Венецията два броя по 50 мл.
Може би трябваше повече да взема, че после не знам къде ще ги търся като съвсем изчезне.
А от Иво взех Омния Корал, който съм имала преди от Парфен и харесвам.
И с другия аромат рискувах на сляпо.
Поразрових се тук в темата и реших да поръчам аромат, който често е коментиран и хвален и взех City of starsИ по-скоро не ми харесва. Това нещо не прилича на никой друг аромат. В началото я яко цитруси, после става пудрен, но много ми прилича на Гучи Блум с много, много цитруси.
По описание трябваше много да му хареса, защото има всичко, което обичам. Ама не.
Когато го пръсках си казах, "Боже какво поръчах ?". Чудих се на какво ми мирише.
И накрая се сетих - на обезмаслителя с лимон, с който си чистя котлоните, плюс там онова цвете от Гучи Блум, не помня какво беше, много ми напомня не него и засега категорично не ми харесва и няма да го нося.
Казвам за засега, защото никога не се знае, че в един момент, изваждайки го от шкафа наесен може да се е обърнат нещата😆
Но засега това не е парфюм за мен и не ми допадна.
Омнията ще си я нося тези дни, тя е точно засега и съдържа всичките ми любими нотки🙂

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 08:02 от Caroline_Bingley

# 93
  • Sofia
Новите на Divain:

1055 Eclaire Lattafa for women
1059 White Musk The Body Shop for women
499   Khamrah Qahwa Lattafa Perfumes for women and men
1056 Aire Sutileza Loewe for women
1052 Rose Prick Tom Ford for women and men
1057 ? unisex
498   Spicebomb Dark Leather Viktor&Rolf for men
1054 Against the Light The Dua Brand for women
1053 Narciso Grace Narciso Rodriguez for women
1051 Gozo Jeroboam for women and men
1050 Kurky Maison Francis Kurkdjian for women and men
497   Terroni Orto Parisi for women and men
496   Annone Pantheon Roma unisex
1049 сходен на La Bomba Carolina Herrera for women

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 08:04 от semelyna

# 94
  • София
Пристигнаха ми парфюмите от Иво и от ФБ страницата на Заг.
Голяма разлика в цените, но вие това си го знаете. Аз за първи път поръчвам от ФБ страницата на Заг тя затова ми направи впечатление. По 12 лв са 30 мл при Иво.
Заг имат само 50 мл, а при тях 15- те ми са 12 лв.
При Иво излиза много по-изгодно.
Не знам защо не предлагат парфюми от по 30 мл.
Взех си Венецията два броя по 50 мл.
Може би трябваше повече да взема, че после не знам къде ще ги търся като съвсем изчезне.
А от Иво взех Омния Корал, който съм имала преди от Парфен и харесвам.
И с другия аромат рискувах на сляпо.
Поразрових се тук в темата и реших да поръчам аромат, който често е коментиран и хвален и взех City of starsИ по-скоро не ми харесва. Това нещо не прилича на никой друг аромат. В началото я яко цитруси, после става пудрен, но много ми прилича на Гучи Блум с много, много цитруси.
По описание трябваше много да му хареса, защото има всичко, което обичам. Ама не.
Когато го пръсках си казах, "Боже какво поръчах ?". Чудих се на какво ми мирише.
И накрая се сетих - на обезмаслителя с лимон, с който си чистя котлоните, плюс там онова цвете от Гучи Блум, не помня какво беше, много ми напомня не него и засега категорично не ми харесва и няма да го нося.
Казвам за засега, защото никога не се знае, че в един момент, изваждайки го от шкафа наесен може да се е обърнат нещата😆
Но засега това не е парфюм за мен и не ми допадна.
Омнията ще си я нося тези дни, тя е точно засега и съдържа всичките ми любими нотки🙂
От коя страница във Фейсбук поръчайте Венеция понеже на мен ми излизат няколко? Ако не е удобно тук да се споделя, пратете ми я на лично 😊

# 95
Иво нали продаваше през bazar,  каква фейсбук страница?

# 96
Иво продаваше през БазарБГ. Но вече приключва с дейността и разпродава това, което е останало. Аз ФБ нямам и не ползвам. Но не се и съмнявам, че при Иво беше най - изгодно. Питах го дали не е като миналия път - да каже, че приключва, а после да размисли....Той каза, че този път е наистина. При него можеше да се поръча и по 3 мл. за тест....15-те мл. бяха около 6 лв. Абе...вече ми липсва ! Sad

# 97
Иво нали продаваше през bazar,  каква фейсбук страница?
Нали това обяснявам. Поръчах от официалната им страница Венеция, защото само те я имат. А останалите са си ми от Иво.
Това е страницата, не знам дали мога да я качвам или не. Рискувам.
Не знаех, че Иво ще се отказва. Не е хубава новина за нас, но каквото такова.
Заг са хубави и качествени и пак ще си купувам откъдето и да е.

https://m.facebook.com/zagzodiak/

# 98
Angel Nova го имам в оригинал но той няма абсолютно нищо общо с първия Ангел, а аз на него търся имитация, дали няма някое арабелче, което да го имитира 🤔

Имитацията на Le perfume е мн добра, според мен. Оупенинга ми беше кофти с това пачули, но след това изсъхва много гурме и пристрастяващо.

# 99
Може ли да изкажете мнение за дубайчетата Salvo и Victorioso на Maison Alhambra, искам да направя подарък и ме интересува до колко се доближават до оригиналите, които имитират, и с каква трайност са?
Подарих на мъжа ми миналата година Salvo, като се колебаех между него и Salvo intense . Взех Интенз, трайност цял ден, шлейф около 4-5 часа. Мога да кажа,че е много добър. Supermacy  и  Maahir silver i black са по -висока топка,но и цената е повече. Все пак Авентус на Гиза обира овациите навсякъде,но  опаковката не го прави достатъчно представителен за подарък например. Иначе е Топ!

# 100
Според вас задължително ли е да си купувам капки към наливните на Рефан?

# 101
  • София
Нищо не е задължително, но е силно препоръчително.

# 102
  • София
Днес получих Kismet Magic.  Ами много е мой и се радвам, че го поръчах на сляпо.
Благодаря Caroline_Bingley   Flowers Hibiscus
Усещам дървесен аромат и нотка сладост, която го прави невероятно пристрастяващ.
Сега да видим и трайността как ще е.
Между другото когато се пръснах ми напомни на един друг мой дългогодишен любимец: Elixir des Marveilles   
Сравних им пирамидите и да, оказа се че са доста близки.

# 103
Ааааа,не🤣🤣🤣🤣. За Еликсира не съм съгласна 🤣🤣🤣🤣. Аз съм.се запасила с 2 бр по 100, защото аналог не намерих😂😂😂😂

# 104
  • София
Факт, нищо не може да го достигне  Smile , но пък ми носи същия вайб

Общи условия

Активация на акаунт