Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 28 020
  • 555
  •   6
Отговори
# 240
  • София
Минах през Гиза и си взех два от новите им попълнения + старата ми любов Уомани. Ама ще си ги почакам да узреят.

п.с: Новите им шишета са много приятни  Relaxed

# 241
Мацки, има ли добра имитация на Prada paradox?
Мартинез имат имитация, но колко е добра не мога да кажа, защото върху мен парфюмите не се задържат повече от 3-4 часа

# 242
Минах през Гиза и си взех два от новите им попълнения + старата ми любов Уомани. Ама ще си ги почакам да узреят.

Къде в София имат магазин?

# 243
Гиза има само във Варна. Онлайн поръчка и по куриер

# 244
  • В света на мечтите... ❤

Здравейте!
В Черешови сънища усеща ли се добре черешата, искам нещо с ясно изразен аромат на череша. Имам от Гиза Бляк чери, която е имитация на Lost cherry,  но искам да го комбинирам с нещо, в което черешата да е още по-осезаема.

# 245
  • В света на мечтите... ❤
Мацки, има ли добра имитация на Prada paradox?

От арабските Eclipse на Maison Alhambra е копие на Прада Парадокс, и Raneen на Asdaaf също го наподобява.
Raneen го имам, много красив аромат дори бих казала по-приятен от Прадата. Издръжливостта му не е от най-силните около 4-5 часа при мен. Другият на Maison Alhambra не съм го пробвала, но коментират, че е много успешен дюп.
Имам и на Ромерон копието на Прада Парадокс, той също е много близък до оригинала и е с много добра издръжливост. Все пак на Ромерон концентрацията на парфюмни масла е 28%, което ги прави доста издръжливи.

# 246
Божееее,влюбих се в рефанския Дивайн на Готие🥰🥰🥰🥰.
Благодарение на публикация тук на Menerva миналата година, научих за тази имитация на Рефанци. И понеже мисля, че имаме сходен вкус с Menerva, в края на миналата година си купих насляпо един 55 мл.капсулован Дивайн на Готие. Оказа се любов Sparkling Heart, изпаднах в запой с него, Идва ми малко нетраен, обаче.

Скрит текст:
Изпръсках го за няма и месец. После си взех и наливния Дивайн на Готие на Рефан. 100 мл.  Цената е по - изгодна. Довършвам ги в момента. Останали са ми около 20 мл. в шишето. Не намирам разлика в техническите показатели между капсулования и наливния. Като казвам "наливен", имам предвид купен от същия сайт на Рефан, от който взех и капсулования. После научих и за Céleste Maison Alhambra, който всички в хор го спрягат за имитация на Дивайн на Готие.
Скрит текст:
И него го купих на сляпо. Да, много по - траен и по - плътен е, но приликата куца. Оставила съм го в дъното на шкафа наказан, дала съм му срок няколко месеца, Или да заприлича на Дивайн на Готие, или се разделяме.  Наскоро ми попадна мостричка от Дивайн Еликсир на Готие. И...отново любов ! Sparkling Heart И аз като VanessaDE чакам имитацията му.
Повече ми харесва Le Parfum,но за сега не намирам аналог

# 247
В Заг си пръснах Barenia Hermes и много ни хареса.
Първият не запомних кой е, но беше някакъв сапунест с  аромат на син Ленор.

# 248
  • BG-DE
Соларче, много се радвам, че съм била повод да намериш парфюмна любов Heart Прекрасен парфюм е Дивайн на Готие, наскоро в Мюлер ми дадоха мостри на Бърбъри Тодес парфюм и Дизайн елексир, Бърбърито но не ме впечатли но Елексира много ме грабна, аз харесвам всички парфюми от тази серия и този не ме разочарова с изключение на цената му 🥹

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 19:20 от Menerva

# 249
Здравейте, препоръчайте ми имитация на Max Mara.

# 250
Здравейте, препоръчайте ми имитация на Max Mara.
Ако става въпрос за онзи златисто кафевия вид, много добра имитация имат Айфел

# 251
Да похваля JPG Elixir в изпълнение на Рефан. Много е хубав и траен
Бях си взела от тях и новия милион. Бях във възхита, защото е точно копие на оригинала. Трайност близка до нула

# 252
Преди години имах Макс Мара на Заг и беше страхотен

# 253
Да похваля JPG Elixir в изпълнение на Рефан.
Le Male Elixir или Divine Elixir? За кой номер става въпрос?

# 254

Общи условия

Активация на акаунт