Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 41 943
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
А Ombre Nomade на Louis Vuitton кой го прави най-добре като оригинала? Видях, че Заг го имат и Le Parfum също? Някой мнение?

# 256
  • Deutschland

Заг Зодиак, но в момента не знам има ли го. Щяха да го спират.

# 257
Red Tobaco и Ombre Nomad на Заг са страхотни и  наистина трайни и шлейфови.

# 258
Кой от двата ми препоръчвате, за мъж?
Red Tobaco и Ombre Nomad на Заг са страхотни и  наистина трайни и шлейфови.

# 259
Това е до вкус до голяма степен. За мен ред тобако е ужасен парфюм, досаден, "шумен" метафорично казано, синтетично ухаещ на химия (както повечето на Монтал, не е от имитацията, тя е чудесна). За много е притегателен, секси и красив, аз предпочитам Омбре номад, така че е до вкус.

Моля за съвет/препоръка! Колебая се между kismet magic & khamrah, кой бихте ми препоръчали да избера? Според мен не са еднакви, първият много повече наподобява Ангелския дял, по-тъмен и алкохолен е, а вторият му е братовчед, по-фина канела, повече ми е като пай. Харесват ми и двата, но са в една категория, а в нея имам вече няколко и нямам нужда от двата. Или пък royal blend? Много ми се носи такъв аромат

# 260
Омбре номад казаха ,че на Сансиро е точно копие.

# 261
  • Sofia
Знам, че не е за тук въпросът, но ми е спешно. Споделете някой свеж мъжки парфюм около 70-80 лв, за неженен мъж на 42 години. Мъжът ми ще ходи на РД на негов съученик, а аз заминавам на почивка и нямам време за поръчки от сайтове.

# 262
  • София
Скрит текст:
Минах през Гиза и си взех два от новите им попълнения + старата ми любов Уомани. Ама ще си ги почакам да узреят.

п.с: Новите им шишета са много приятни  Relaxed
Здравейте!
В Черешови сънища усеща ли се добре черешата, искам нещо с ясно изразен аромат на череша. Имам от Гиза Бляк чери, която е имитация на Lost cherry,  но искам да го комбинирам с нещо, в което черешата да е още по-осезаема.

Усеща се, да. Хубава, сочна череша. Предполагам, като "узрее" аромата ще стане още по плътен.

# 263
riocasa, аз предпочитам Red Tobacco, по ред причини, първо не е толкова масов, не е толкова  тежко опушен като Ombre Nomad, по който и много жени са луднали. Но най-важното е дали този мъж ще го хареса. И двата парфюма са много сложни аромати и не са за всеки.
Ако знаете какви аромати харесва, по-лесно ще можем да ви дадем добра алтернатива.
semelina - в Лили дрогериите има много свежи парфюми до тази цена и арабчета, и бюджетни брандове. И колкото по-голяма е дрогерията, толкова повече аромати има... Simple Smile)
Да ви кажа на всички нещо важно, според мен и интересно.
Сега тествам паралелно на едната си ръка 2 парфюма. Оригинална отливка на Kajal Dahab и арабче Paris Corner Ibisco Nirvana дюп на Maison Crivelli's Hibiscus Mahajád perfume. Пръснах първо Dahab и ароматът беше цветен, приятен, нооо като пръснах другия и след това отново подуших Dahab, той вече ухаеше на евтин сапун 🤣😂😭. Та мисълта ми е, че явно някои нотки са много силни при другия аромат и директно променят възприятията при първия. Затова мисля, ще хубав тест на парфюм на кожа би трябвало да се прави самостоятелно. Само така може да се усети истински даден парфюм.
Апропо, това и друг път съм го усещала, но не съм се замисляла. И затова блотерите са перфектния първи тест според мен Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 12:16 от Sansola

# 264
  • В света на мечтите... ❤
Скрит текст:
Минах през Гиза и си взех два от новите им попълнения + старата ми любов Уомани. Ама ще си ги почакам да узреят.

п.с: Новите им шишета са много приятни  Relaxed
Здравейте!
В Черешови сънища усеща ли се добре черешата, искам нещо с ясно изразен аромат на череша. Имам от Гиза Бляк чери, която е имитация на Lost cherry,  но искам да го комбинирам с нещо, в което черешата да е още по-осезаема.

Усеща се, да. Хубава, сочна череша. Предполагам, като "узрее" аромата ще стане още по плътен.
Благодаря за информацията 😊
Ще се пуска скоро и от там поръчка 🤭

# 265
Здравейте, препоръчайте ми имитация на Max Mara.

НЕ препоръчвам имитацията на Парфен. За други не мога да кажа.

# 266
Здравейте!Има ли,аналог на GIVENCHY
Irresistible?

# 267
  • Deutschland
Very Irresistible? Ако е той, Рефанската версия беше страхотна. Години наред съм наливала от него.

# 268
  • Стара Загора
Здравейте, препоръчайте ми имитация на Max Mara.

НЕ препоръчвам имитацията на Парфен. За други не мога да кажа.

Ползвала съм преди време на Заг. За близост не знам, но аромата беше чудесен сам по себе си. Номер 026 по спомен.

# 269
  • BG-DE
Very Irresistible? Ако е той, Рефанската версия беше страхотна. Години наред съм наливала от него.
Не, за този става въпрос https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Irresistible-Givenchy-60891.html и на мен ми е интересно дали има добра имитация 🤔

Общи условия

Активация на акаунт