Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 27 711
  • 550
  •   2
Отговори
# 480
Здравейте,някой ползвал ли е парфюмите на Зара?Може ли отзиви хубави ли са и как са като трайност?
Ползвала съм Zara Wonder rose и  Zara Nude Bouquet, харесват ми, за цената си са идеални, на моята кожа първият е по-траен и силен, вторият е с прилична трайност.

# 481
Моите любимци от Зара са Water Lily teadress, върховна и свежа тревичка, не твърде трайна.

Elegantly Tokyo е сходен, но много силен и излъчващ и мъжът ми се дразни.

Ebony Wood е горски зимен свежак, но с дълбочина, един от любимите ми изобщо.

Fleur d'Orange е лятна бомба нероли. Като цяло всички, които са правени от Джо Малоун са прекрасни.

Новите нейни не ми харесват, защото са ми силни и задушливи, но са и доста трайни. Това са Salty ocean, citrus maze, amber and fig cashmere и така нататък.

Golden Decade е страхотен вариант на Libre intense. Леко зимен, леко унисекс, чаен. Средна трайност.

Cocoa sunset е хубаво гурме.
True Amore е прелестна и по-лека Делина.
Ако харесвате Santal 33, техния вариант е много хубав също.

Не очаквайте свръх трайни неща. Това са по-скоро евтини варианти и изискват подновяване. Но пък като изпълнение да върховни.

Добавка:
Аз лично имам списък какво искам още оттам. Gardenia (Black opium), Vetiver pamplemousse (грейпфрут), лятната версия на Golden Decade.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 17:09 от christal11

# 482
Моите любимци от Зара са Water Lily teadress, върховна и свежа тревичка, не твърде трайна.

Elegantly Tokyo е сходен, но много силен и излъчващ и мъжът ми се дразни.

Ebony Wood е горски зимен свежак, но с дълбочина, един от любимите ми изобщо.

Fleur d'Orange е лятна бомба нероли. Като цяло всички, които са правени от Джо Малоун са прекрасни.

Новите нейни не ми харесват, защото са ми силни и задушливи, но са и доста трайни. Това са Salty ocean, citrus maze, amber and fig cashmere и така нататък.

Golden Decade е страхотен вариант на Libre intense. Леко зимен, леко унисекс, чаен. Средна трайност.

Cocoa sunset е хубаво гурме.
True Amore е прелестна и по-лека Делина.
Ако харесвате Santal 33, техния вариант е много хубав също.

Не очаквайте свръх трайни неща. Това са по-скоро евтини варианти и изискват подновяване. Но пък като изпълнение да върховни.

Добавка:
Аз лично имам списък какво искам още оттам. Gardenia (Black opium), Vetiver pamplemousse (грейпфрут), лятната версия на Golden Decade.
Благодаря!

# 483
Здравейте момичета,
Гледам за един парфюм в Парфен и пише - разпродадено.
Това значи ли, че вече няма да има от него, или трябва да следя да се появи отново като наличен?

# 484
Привет на всички! Идвам с бърз въпрос, някой има ли впечатления от клонингите на God of fire, а именно Lattafa Opulent Dubai и Vulcan Feu на French Avenue? Нямам впечатления от оригинала, нито от клонингите, но обожавам аромата на манго. Ако някой ги е мирисал, може ли да каже дали са по-скоро мъжки аромати?

# 485
Good on fire имам на Гиза и е страхотен. Много траен и нищо мъжко няма. Не знам арабския как е

# 486
  • В света на мечтите... ❤
Привет на всички! Идвам с бърз въпрос, някой има ли впечатления от клонингите на God of fire, а именно Lattafa Opulent Dubai и Vulcan Feu на French Avenue? Нямам впечатления от оригинала, нито от клонингите, но обожавам аромата на манго. Ако някой ги е мирисал, може ли да каже дали са по-скоро мъжки аромати?
Мога да дам мнение за Opulent Dubai, защото го имам, за мен си е унисекс аромат, много свеж и дори някак пристрастяващ, като се напръскам по ръцете и честичко ми се приисква да си залепя носа и да се надишам хубаво 😀.
Колкото до аромата на манго, има го, но не е водещ като присъствие, поне аз така го усещам.
Ако искате нещо с по-ясно изразено манго да се усеща, но и по-сладичко манго, може да си вземете Mango punch на Paris Corner или Аura Manga Splash на La fede, двата са много близки като аромати, не знам защо реших да си ги поръчам и двата да ги имам при положение, че и двата имитират Mango skin, но ще си имам за доста лета напред парфюми с манго 😀. Като трайност, бих казала, че Opulent Dubai е по-траен от двата, които имитират Mango skin, но и те не се представят зле като трайност. При мен бих казала, че интензивно  Opulent Dubai се усеща може би около 2-3 часа някъде, после става по-близък до кожата аромат, а за другите два - интензивно около час до два и след това още два до три часа остават само при по-близко помирисване. Но знаете, че трайността при всеки е различна.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 17:45 от **ДанИ**

# 487
Аз чакам Opulent Dubai в края на седмицата заедно с Brioche Vanille и новия шам фъстък еклер.

# 488
Тъкмо щях да споделя, че масово мразеният Еклер си има другарчета - Eclaire Banoffi и Eclaire Pistache . Ще чакам отзиви Heart

# 489
  • В света на мечтите... ❤
Аз чакам Opulent Dubai в края на седмицата заедно с Brioche Vanille и новия шам фъстък еклер.
От Brioche Vanille бях получила мостра към една от поръчките ми от Йонели, дойде ми твъъърде силен, а уж понасям силни аромати, определено не е за купуване на сляпо, но пък ще е чудовищно траен.
От новите Еклери май банановият ми звучи по-примамливо, но засега се въздържам. Чакам обаче с нетърпение новият Nebras Elixir,  дано скоро го заредят. 🤞🏻

# 490
И аз ще чакам, но защо е мразен Еклера?
Аз отскоро знам за него, но не съм го подушила още.

# 491
От Brioche Vanille бях получила мостра към една от поръчките ми от Йонели, дойде ми твъъърде силен, а уж понасям силни аромати, определено не е за купуване на сляпо, но пък ще е чудовищно траен.
От новите Еклери май банановият ми звучи по-примамливо, но засега се въздържам. Чакам обаче с нетърпение новият Nebras Elixir,  дано скоро го заредят. 🤞🏻

Ами навсякъде пише, че мирише на пекарна. Ако ми е много силен, ще го дам на мм Grinning От трите само за opulent Dubai съм сигурна, че ще ми хареса. Каквото такова, харесала съм и Afnan Historic Sahara Extrait de Parfum който уж е dupe на Parfums de Marly Althair за мъжа ми.

# 492
Здравейте! Може ли да ми препоръчате парфюм с лакриц? Лолита Лемпика има ли я все още някъде имитирана?

# 493
  • Варна
Здравейте, колежки и колеги!
Включвам се с предупреждение за уж легитимен сайт, предлагащ и много арабски аромати - monna.bg
НЕ поръчвайте нищо от него. Особено с предварително заплащане(наложен платеж мисля, че вече са премахнали като възможност). Не изпълняват или изпълняват частично. И след това абсолютно никаква връзка с тях чрез какъвто и да е канал.
Купувал съм преди няколко пъти от тях с наложен платеж и не е имало проблеми. Но виждам, че напоследък има много оплаквания, които за съжаление видях късно.
С малка сума изгорях наистина, но съм изпратил сигнали към съответните инстанции.

# 494
Здравейте! Може ли да ми препоръчате парфюм с лакриц? Лолита Лемпика има ли я все още някъде имитирана?

Изглежда, че я имитира D&P в L-4. А за парфюм в лакриц, Pink sugar в оригинал е на добра цена и е траен ама е захарна бомба, не познавам по-сладък парфюм.

Общи условия

Активация на акаунт