Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 33 371
  • 631
  •   6
Отговори
# 615
Имам bottega veneta na kmeya,много много мъжки и кожен ми идва.

# 616
От кои парфюми на The moon имате впечатления като трайност и доближаване до оригинала? Ще ми се да взема няколко.
Умувам за Neroli Portofino, но не познавам оригинала.
Bitter Peach Tom Ford на The Moon  ми е любим. Препоръчвам го! Харесвам го повече от този на Заг, имам и двата.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 22:17 от jpg

# 617
Имам Филосикис на the moon и много го харесвам. Доста близо е до оригинала. Ще си го поръчам пак в топло време.

# 618
Милка дали изпраща в чужбина? Видях Very Irresistible и La vie est belle Elixir и много искам да ги имам.
Фрау, ако тази Милка не праща извън България, Very Irresistible го имат D&P и им е много хубав и траен, а La vie est belle Elixir го предлагат Divain.
Не познавам Very Irresistible, можеш ли да го опишеш,  на кой наподобява?

# 619
  • Deutschland
Това е флорален аромат. Роза, пачули, магнолия усещам в него. Обаче ухае на лукс. От онези стари парфюми е, класа и неповторимост.
Нямам идея с кой парфюм мога да го оприлича.

# 620
Някой да има Maison Alhambra Montaigne Vanille? Отзиви? Поръчах го, защото видях, че се доближава до Roses Vanille на Mancera.. 😁

# 621
Здравейте, момичета!Опитах се да търся назад в темите ,но не откривам дали има сполучливи имитации на Erba pura Xerjoff,както и La vie est belle на Lancome? Благодаря Ви.

# 622
  • BG-DE
Фрау, вчера подсетена от теб за Very Irresistible изнамерих последни остатъци от този на D&P,  наистина прекрасен парфюм, а и в дъждовноно есенно време се развива направо приказно красиво, днес косата ми още ухае 😍

# 623
Здравейте, момичета!Опитах се да търся назад в темите ,но не откривам дали има сполучливи имитации на Erba pura Xerjoff,както и La vie est belle на Lancome? Благодаря Ви.
На Erba Pura според мен добра имитация е Ana Abiyedh (с бялата капачка). Другите тук обаче са мноого по на "ти" с парфюмите и сигурно ще предложат и нещо друго ☺️

# 624
Добра имитация на Erba pura е тази на Марин Лайън и Гиза. При Гиза обаче погледнах и е изчерпана.
На МЛ е Номер U 02 https://martinlion.bg/product/martin-lion-u02-%D1%83%D0%BD%D0%B8 … erpa-bura-unisex/

# 625
  • Бургас
Здравейте!
Скоро не бях писала, а и никакви парфюми поне две години не съм вземала от имитационните.
Имах доста...
Попривърших, подарих...
Вчера взех Парадокс Прада на Рефан от капсулованите.
Много ми харесва, напомня ми на Lataffa Yara, но не е толкова кремообразен и млечен.
И Рефан имат нов дизайн на капсулованите парфюми, харесва ми!

На LA vie est belle в Лили попаднах на имитация, която много ми хареса Women' secret. Да, ама го имам в оригинал и май още две версии... Та не взех.

# 626
  • Deutschland
Менерва, D&P поне имаме из немско 🙂. Открих и магазин на Заг във Виена, предполагам че може да се поръча и онлайн до нас, но цените са потресаващи.   Примерно 100 мл парфюм, който не е от нишовата им селекция е 49€ без доставка. За тези пари, ще купя 3 на D&P от по 50 мл.

# 627
Ре - да споделя сравнителния тест между Akro -Awake и Qahwa Fragrance World: има една основна разлика, оригиналът е доста по-сладък, докато арабчето си има първо горчива, а после пушечна нотка. Чак след около половин час започва да утихва и да прилича на оригинала, да сладнее. В драйдауна направо са си идентични. Втората разлика е в трайността - в полза на арабчето Simple Smile Оригиналът не се задържа повече от час на моята кожа, докато другият го усещам и по себе си, и в помещението където съм. Дори след като вече не съм там, разбрах че ухае. Само с едно фъс.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 14:51 от Café del Mar

# 628
Добра имитация на Erba pura е тази на Марин Лайън и Гиза. При Гиза обаче погледнах и е изчерпана.
На МЛ е Номер U 02 https://martinlion.bg/product/martin-lion-u02-%D1%83%D0%BD%D0%B8 … erpa-bura-unisex/
Благодаря много

# 629
Някой има ли впечатления от HFC Parfum Devil’s Intrigue и съответно да е открил негов аналог?

Общи условия

Активация на акаунт