Сполучливи имитации на маркови парфюми - 63

• 33 873
  • 647
  •   8
Отговори
# 630
Някой да има Maison Alhambra Montaigne Vanille? Отзиви? Поръчах го, защото видях, че се доближава до Roses Vanille на Mancera.. 😁
В моя лист за покупки е, но още дори не съм го душила, но по ревюта и фрагрантика трябва да е наистина добър.
Ще се радвам да споделиш, като дойде. От бг ли го поръча?

# 631
Някой да има Maison Alhambra Montaigne Vanille? Отзиви? Поръчах го, защото видях, че се доближава до Roses Vanille на Mancera.. 😁
В моя лист за покупки е, но още дори не съм го душила, но по ревюта и фрагрантика трябва да е наистина добър.
Ще се радвам да споделиш, като дойде. От бг ли го поръча?
Даа, ревютата във фрагрантика много натежаха в полза на това да го поръчам. Иначе да, от Елинор, даже е намален в момента.

# 632
Здравейте, Dior Poison класическият дали има точна имитация?

# 633
  • София
Идвам да похваля Канела секс - Гиза. Според сайта им не е имитация на никой парфюм. Според моя нос - прилича на Kismet Magic
Бях го купувала миналата Коледа и след това съм го забравила в шкафа. Сега първо че, цветът му се е променил, станала е с с цвят на уиски  и второ това което най - много ме впечатли е трайността...Пръснах няколко пъти, ей това нещо го усещам навсякъде .. по възглавницата, стола на който работя, якето и така вече няколко дена...Брутален е!
Идеален е за мрачна и дъждовна есен  Simple Smile
Ето заради такива попадения толкова години съм фен на Гиза.

# 634
Момичета, розовата  Yara имитира ли нещо?

# 635
  • BG-DE
Мисля, че не. Във Фрагрантика я дават близка до някакъв на Pepe jeans, но него съм го мирисала и не намирам голямо сходство. Колкото и да мразя подобни определения, розовата Yara наистина я асоцииарам с евтина миризма за тинейджър, с извинение към феновете ѝ 🙂

# 636
Замириса ми някой от колегите на нещо много хубаво. Уж на него било. Беше чист, направо кристално чист аромат. Тази Яра не е ли сладникава?

# 637
  • BG-DE
Ужасно сладък, направо лепнещ аромат, нищо общо с кристално чист. Колежката нещо те мотае 🙂

# 638
Мда, така и предположих. Просто се чудех коя от двете яри може да е. Май съм виждала една бледо розова и една цикламена

# 639
Мда, така и предположих. Просто се чудех коя от двете яри може да е. Май съм виждала една бледо розова и една цикламена
Бледо розовата мирише на крем и на чисто, казват че имитира Делина. Цикламената е лепкаво сладка и неприятна за мен.

# 640
Разбрах сега. Коя е най-сполучлива та имитация на Делина? Без Гиза, че нямам търпение да ги чакам да отлежат

# 641
Бледо розовата Яра тествах наскоро в ДМ, много нежен аромат, с неособена трайност, но наистина, излъчва невинност, чистота, подходящ за всякакви поводи. Има някаква невинна гушливост в него, така го усещам...

А ако трябва да сравните Кисмет с Канела секс - кой е по-добър? Или са различни като цяло, с леко сходство?

# 642
  • обл. Шумен
Някой би ли ми припомнил, как се разреждаше маслото от Гиза?
 На 10 мл. есенция, се добавяха 20 мл. спирт, нали? 🤔🤔🤔

# 643
Някой би ли ми припомнил, как се разреждаше маслото от Гиза?
 На 10 мл. есенция, се добавяха 20 мл. спирт, нали? 🤔🤔🤔

Да. Hug Спирта трябва да е възможно най-висок процент. Аз използвам 95 %. Може да се добавят няколко капки глицерин (от аптека се купува), с цел по-голяма дълготрайност на аромата. Аз не го правя обаче.

# 644
  • обл. Шумен
Много благодаря! 😊🌺🌺🌺

Общи условия

Активация на акаунт