Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 100 967
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 30
Aз регистрирах 6 и нищо имам още 6 не знам кога да ги.

# 31
  • у нас
То няма печеливш още.

# 32
  • София
Записвам се в новата тема с благодарност към всички, които се грижите за нея и нас! Simple Smile

Пожелавам през този месец повече хубави кампании със смислени награди и повече похвали в темата със спечеление желани награди!

Аз, по традиция от преходния месец, си пожелавам 5 награди и хубави емоции.

Весел петък и приятен уикенд!

# 33
  • Sofia
Аз да помрънкам пак организаторите да помислят за по-добри награди - преди имаше много телевизори, прахосмукачки, кафеавтомати. И ваучери не отказвам по принцип.

# 34
С ваучер от Лидл съм за 20 лв от преди малко. Не е кой знае какво, ама на фона на тази суша... Пак е нещо

# 35
Честит да ни е август 🍀. Не очаквам да пуснат много игри, нека ни е спокоен и релаксиращ. Пък ако падне някоя награда няма са я върнем😊.

# 36
  • София
Аз да помрънкам пак организаторите да помислят за по-добри награди - преди имаше много телевизори, прахосмукачки, кафеавтомати. И ваучери не отказвам по принцип.

Привет, с пожелание за супер късметлийски месец и от мен и най-вече здраве, хубави емоции и поводи за усмивки.

Аз и преди съм го писала, ще се повтаря пак, докато има хора, които се радват на рекламни материали и играят за тях, то няма организаторите да видят смисъл да инвестират по-голям бюджет в по-стойностни и смислени награди.
Тъжно ми става като гледам темите преди - такива хубави игри е имало и условията са били добри.

Скрит текст:
ПЕРИОД НА ИГРАТА:

Периодът на провеждане на играта започва на 28.07.2025г. и продължава до 10.08.2025г. включително.

НАГРАДИ:

Организаторът предоставя следните награди в Играта представляващи съвкупност от:

3 броя смартфон Apple iPhone 16, 128 GB, 5G, с ед. цена 1898 лв. с ДДС;
Маша за коса Dyson Airwrap – на стойност 1 099,99 лв. с ДДС;
10 ваучера х 50,00 лв. за поръчка в нашият сайт –
https://dostavka.happy.bg
;
1 бр 8-дневна екскурзия (7 нощувки)  за двама в Римини, Италия на стойност 4500,00 лв. с ДДС.
20 ваучера по 100 лв. отстъпка от Mistral Travel
50 ваучера по 50 лв. отстъпка от Mistral Travel
МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА:

За да получи възможност да спечели една от наградите, е необходимо през периода на играта участникът да направи поръчка от Happy Delivery чрез сайта
https://dostavka.happy.bg
,от мобилното приложение на Happy Delivery или кол центъра.

Общата стойност на една поръчка не може да бъде по-ниска от 50 лева с ДДС (без включена цената за доставка).
Да бяха включили поне и утешителни награди ваучери за храна...

В играта на 7дейс имам 3 кода вкарани, пак изписа любимото на всички ни "опитай пак". Много трудно се четат и все още не са масово по веригите.

# 37
  • Sofia
Миналата година имаше и много награди iPhone а сега няма почти телефони.

# 38
Мислех ,че ще е лесно за тея гиф карти във 7days щом раздават 1000 бройки по 50 лева но не 10 кода и нищо Мрън Мрън.

# 39
На 7 дейс не пращат код за потвърждение, направо пише "опитай пак"  Simple Smile чак се изненадах Simple Smile Аз разбрах, че няма да излизат веднага печелившите в списъка, но може и да бъркам игрите Simple Smile
И аз искам хубави награди, дано ни прочетат агенциите и да се сетят, че има и хубави награди, не само рекламни боклуци Simple Smile

# 40
  • Nesebar
Този месец ще се ядът морени.Липсват ми игрите с касови бележки на хел,хел кафе и Хайникен.

# 41
Излезе ми игра на хип в Инстаграм, не съм видяла да е споделяна - https://www.instagram.com/p/DMzaJY6CabE/?igsh=MnUxdGl1NWo2eGNs

# 42
Този месец ще се ядът морени.Липсват ми игрите с касови бележки на хел,хел кафе и Хайникен.

Има игра на Хайнекен, само в Лидл, с касови бележки
https://www.heineken.com/bg/bg/lidlpromo

8. Играта започва в 00:00:00 часа на 24.07.2025 г. и приключва в 23:59:59 часа на 20.08.2025 г.

"12.1. В периода на Играта по т. 8 да закупи от магазини LIDL продукти с марката Heineken на обща стойност минимум 5лв. на една касова бележка.

12.2. Участникът трябва да регистрира поне 1 (една) касова бележка с продукт(и) с марка Heineken за минимум 5,00 лв., за да участва с 1 (едно) валидно участие в тегленето за:
200 комплекта бутилка за вода Heineken и раница Heineken

12.3. Участникът трябва да регистрира поне 3 (три) касови бележки с продукт(и) с марка Heineken за минимум 5,00 лв. на всяка от тях, за да участва с 1 (едно) валидно участие в теглене за 1 (един) от 5 (пет) броя
10 броя слушалки Apple AirPods 4"

# 43
Ние днес ще отидем да изхабим ваучера за почивка в Hyatt Правец от Радио Energy.

Пожелавам си много награди - искам телевизор, пералня, може и телефон 🤣

Успех на всички!

# 44
Късмет нямам вече, но все пак участвам в Семана, паричките и Балканско.

Общи условия

Активация на акаунт