Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 108 028
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 90
Томбола в technomarket през август за клиенти с лоялна карта с всяка покупка участваш в томболата за 1 от 10 награди
https://www.technomarket.bg/uslugi/loialna-programa

# 91
Напомням на хората с ваучер от Лидл да си проверят наличността тук - https://www.lidl.bg/c/lidl-podar-chni-vaucheri-za-fizicheski-litsa/s10019962. , в групата преди бяха писали , че понякога ги пращат с 0 лв наличност  по спомен.

# 92
Над 30 кода от началото на играта на Кока-Кола и няма ваучер. 1000 броя- кога се падат Всеки ден по различно време пробвам.

# 93
На 47-седмия код се падна при мен, това са две каси , хич не е лесен.
Над 30 кода от началото на играта на Кока-Кола и няма ваучер. 1000 броя- кога се падат Всеки ден по различно време пробвам.

# 94
  • Пловдив
Еееей, как ме е вд, че изпуснах петъчните награди - тъкмо ледогенератор искам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 95
  • Пловдив
Пращат мейли  на победителите от Fairy и Кауфланд.
Мда, с блендер съм.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 19:05 от dundi73

# 96
Аз от fairy съм с ваучер 50 лв.

# 97
Изпратили са ми тигана спечелен от Сомат на 03.07. Отложих доставката за вторник. Еконт.

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 17:29 от rallii

# 98
Честита нова тема,нека е късметлийска! 6 кода регистрирах на 7days "опитай пак" Бях спечелила от играта на ДМ чанта на Nivea ,но доста време мина от както си изпратих данните и не съм я получила. Някой от печелившите дали си я получи или ще си почакаме още?

# 99
  • София
За август 20 награди си пожелавам
Скрит текст:
Първа награда за месеца се задава
Скрит текст:
Здравейте,Поздравления!
Бяхте изтеглени като печеливш в томболата на FAIRY.
Вашата награда е: ваучер за пазаруване в Кауфланд на стойност 50лв.
Моля да разпечатате приложената декларация за обработка на лични данни, да я попълните (три имена и дата на раждане) и да се подпишете на нея, след което да ни я изпратите снимана или сканирана.
Моля и да ни посочите адрес за доставка на наградата (домашен или офис на Еконт), както и телефон за контакт.
Моля имайте предвид че срока, да ни изпратите изискваните данни и подписаната декларация, е 7 (седем) работни дни. Ако не запазите срока, губите право на наградата, Вашето участие ще бъде анулирано и ще бъде изтеглена резерва.За уточнения и допълнителни въпроси оставаме на разположение.Честито!Поздрави!
Мейла е от 17:25 часа

# 100
 Аз освен уменията на Диана, Пеньо и няколко други да си пожелая 🤣
Две наградки от началото на годината😢

# 101
  • Бургас
Благодаря за новата тема!

Включих се с две снимки в конкурса на Нешинъл Джиографик.
Ей, така за кеф!

В други игри нямам време да се включа!

А1 пак са се активирали с фалшивата игра за печалба от 304 лв или там колко бяха!
Измамниците не почиват!

# 102
Искам и аз 20 награди за август. Манифестирам си ги 😂
Това е моя месец, имам утре рожден ден и се надявам да ми е късметлийски!

# 103
  • Пловдив
Ако рождениците са с предимство да се запиша и аз, но не участвам в толкова много игри, то и на 5 награди ще съм доволна. Grinning

# 104
Много моля, хора, които са имали проблем с регистрацията в Балканско да ми пишат🙏✍️

Общи условия

Активация на акаунт