Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 436
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 45
https://1664.bg/
публикували са печелившите по някакъв странен начин,но пращат и смс така че ще се ходи на ресторант.С тези игри се търкаляммм колко бири изпих направо ще трябва да се организираме група за отслабване и детоксикация май Simple Smile
Но пък като звъннах да си дам адреса казаха че ме няма в списъка въпреки получения смс.
Една игра нормално не могат да си организират.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 11:44 от AniMM

# 46
# 47
Always този месец разбиват на всички фронтове.

# 48
Здравейте, минавам да се похваля с ваучер от 7 Days. Имах само един код и след регистрация ми изписа, че печеля една от малките награди (GiftCardTM на стойност 50 лева). Успех на всички през новия месец.

Скрит текст:

# 49
Пиша първо тук.
Някой си е сгрешил номера,опитвайки да се регистрира в Морени.
Имам смс. Часа е 11:58.
Някой ако се припознае,да ми пише,да му дам кода за валидация.

# 50
  • София
Благодаря за новата темичка!! 🤩 Дано се напълни с много награди и положителни емоции! 🤞🏻

Официално имам 19 посетени магазина в търсене на бира Балканско в София, никъде не я намерих, чак им се изнервих жестоко. 😤
Аз също приключвам с бирата, рекорд направих в Старопрамена, а нищо!
Вчера 2 бележки регистрирах за хамак за роднина, но не се падна. Сега почнах с кодовете от опаковките, но съм само на "Опитай пак".
Always са се развихрили, но не ги ползвам и съответно не им играя в игрите. Ще пробвам с морените, дано ме зарадват.

Месеца приключвам с хамак от Милка, пожелавам си Август да е по-добър 🙏🏻

# 51
  • софия
Пиша първо тук.
Някой си е сгрешил номера,опитвайки да се регистрира в Морени.
Имам смс. Часа е 11:58.
Някой ако се припознае,да ми пише,да му дам кода за валидация.
Незнам дали е грешка и аз имам  смс и преди малко получих втори опит.

# 52
Здравейте

За чакащите Нестле бейби и партида, писах им да питам какво става и имам следния мейл, пишете аим ако нямате още обратна връзка

# 53
# 54
Здравейте на Всички. Благодаря Ви за темата и се надявам да я напълним пак с игри и най-вече с награди.
Дано докарат скоро кроасаните с промо опаковките в магазините при мен, че е нещо страшно. Търся ги като музейни ескпонати Sad

Успех на всички и чакам да се похвалите за колелата от Киндер 🎉😀

# 55
Спряхме да хапнем нещо на крак и мъжа ми спечели торбичка от Аладин. Купи дюнер с айран и му дадоха да си тегли някакви карти.

# 56
Здравейте

За чакащите Нестле бейби и партида, писах им да питам какво става и имам следния мейл, пишете аим ако нямате още обратна връзка
И на мен са пратили такъв имейл без да съм им писала.

# 57
Аз очаквам тегленето на Jägermeister.
Имам закупени над 10 бутилки. Все подаряваме на някой.
Вчера даже купих последната.
Тази колона ми е мечтана. А и този месец сме рожденици с мъжа ми.
Стискам си палци. 😁

# 58
Милка публикуваха ваучерите https://www.go.milka.bg/

https://1664.bg/
публикували са печелившите по някакъв странен начин,но пращат и смс така че ще се ходи на ресторант.С тези игри се търкаляммм колко бири изпих направо ще трябва да се организираме група за отслабване и детоксикация май Simple Smile
Но пък като звъннах да си дам адреса казаха че ме няма в списъка въпреки получения смс.
Една игра нормално не могат да си организират.
Много несериозна работа. Какви са тези еднакви цифри в началото, а всички следващи започват от 7 нагоре. Поне бирата им да беше хубава..

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 13:06 от niik

# 59
Здравейте!
Аз да се оплача от 7 дейс, отварям промо опаковката, а кода вътре има само 2 символа, другите все едно са изтъркани. Звъннах на посочения телефон от там имам само извинение. Слаба организация относно отпечатване на промо кодове..

Общи условия

Активация на акаунт