Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 927
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 690
А някой да не си е получил наградата от Рошен и Кауфланд? С плажен стол съм от 2-ро теглене и още го чакам . Остават десетина дена докато изтече срокът за доставка , но все пак да питам....
Привет,
аз съм с хамак от трето теглене и вчера го получих.
Коя куриерска фирма ги доставят?
Еконт

# 691
Морени са качили.

# 692
А някой да не си е получил наградата от Рошен и Кауфланд? С плажен стол съм от 2-ро теглене и още го чакам . Остават десетина дена докато изтече срокът за доставка , но все пак да питам....

Аз съм с хамак от първо теглене. Вчера куриер на Еконт го донесе. Предполагам ги пращат по видове награди, щом друга дама (или господин) също е получила нейния от трето теглене вчера.
Трябваше да попълня протокол и да го дам на куриера. За хамак е малко странно, но три имена, егн и подпис. Преди време спечелих от тях ваучер за 100 лева. Попълвах същия протокол. Явно го пращат за всички награди, независимо от стойността.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 13:38 от svet77

# 693
  • Б
На Видас играта  само за онлайн магазина ли е?

# 694
На Видас играта  само за онлайн магазина ли е?
Не аз играя с продукти от фантастико

# 695
  • Nesebar
Преди малко целнах картата на морени

# 696
  • София
Аз около 13.30ч пробвах, но греда.

# 697
Здравейте, някой знае ли дали може да се регистрират касови бележки от приложението на Кауфланд,тъй като кучето взело бележката и я накъсало и олигавило и е негодна за употреба?

# 698
# 699
И моя хамак от Рошен е дошъл. От толкова тегления вчера на Пепси, днес на Колата , на Рошен уж пише на 18.08 ще обявяват от първо теглене за Т маркет и няма още някой да се похвали. Записалa съм си и днес за Рексона и Дав Дм , но както разбрахме вече са разпратили имейли. Остава да чакаме Колата днес от 17 ч. Joy

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 16:31 от Stih4eto

# 700
  • София
Спечелих най- после билетите за Енрике Simple Smile В 15:35 Simple Smile Многоооооо съм щастлива, виках си по улиците от радост, а сестра ми е най- щастлива. Нея ще водя Simple Smile)

# 701
Хора,кажете ми от къде купувате Видас....
Смазах се да ги търся!

# 702
Смазах се да ги търся!
В нашия град има в Кауфланд.

# 703
  • София
От Дар ги взех аз Simple Smile

# 704
  • София
Кауфланд, но предупреждавам, че са много гадни на вкус.
Смазах се да ги търся!

Общи условия

Активация на акаунт