Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 700
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 885
С две бележки бях, няма ме.
Аз съм съгласна да пишем,за да проверят бележките.
Дайте текста на мейла,за да пишем всички едно и също.

# 886
Писах до: office@argent-bg.com

Здравейте,
Диана и Венета Славови са майка и дъщеря, които нямат реални касови бележки, а редовно фалшифицират такива. Много пъти са хващани. Проверете техните бележки, преди да им пратите наградите.

# 887
С 5-6 бележки общо вкъщи не са ни изтеглили мен и мъжа ми, а толкова го искахме този плажен сет, по-конкретно-чадъра.Има име като неговото, но имейлът не съвпада. Между другото същото това име днес го забелязах и при печелившите от Роден край, може би е от “рисувачите”. Много се демотивирам от игри, където виждам все едни и същи имена, тези хора друга работа нямат ли си?

# 888
  • София
Спечели годишна карта за Next Level с гласуване на Go Guide Seaside Awards 2025!
Гласувай на Go Guide Seaside Awards 2025 до 20 -ти август
https://awards.goguide.bg/
Скрит текст:
https://goguide.bg/64473-specheli-godishna-karta-za-next-level-i … -sledvastho-nivo/
Всеки, който гласува на Go Guide Seaside Awards до 20 август, автоматично печели седмична карта за Next Level!
спечелете книга до 21 август
спечелете кино-билети до 21 август

# 889
Това ми излезе във ФБ.

Стартират утре.
https://www.facebook.com/photo?fbid=762376653107070&set=a.270907578920649

Цитат
Back to School става още по-вълнуващо! 🎉 Всеки вторник до 15 септември те очакват нови GIVEAWAY изненади в Kaufland! 🤩🎁

🎒 Готов ли си да спечелиш? Започваме още утре!

Просто ни следи във Facebook и Instagram, за да не изпуснеш шанса да грабнеш една от тези супер награди:

1x iPhone 16 📱
1x Apple Watch 10 ⌚
10x подаръчни ваучера по 100 лв. 💳
40x Minecraft раници ⛏️

Готов ли си? Утре започваме! 🏆

# 890
  • Пловдив
С 5-6 бележки общо вкъщи не са ни изтеглили мен и мъжа ми, а толкова го искахме този плажен сет, по-конкретно-чадъра.Има име като неговото, но имейлът не съвпада. Между другото същото това име днес го забелязах и при печелившите от Роден край, може би е от “рисувачите”. Много се демотивирам от игри, където виждам все едни и същи имена, тези хора друга работа нямат ли си?
И в темата има хора с по 10+ награди месечно. Понякога е въпрос на късмет.
Защо да не играят? И мен ме няма в последните тегления, такъв ми бил късметът. Но не роптая срещу другите. И хем не съм сред късметлиите, хем виждам, че назад във времето съм спечелила доста неща.

# 891
Играта на сенсодин е видима, почва от 01 ви

# 892
  • Варна
Играта на Швепс приключи ли? Мъжът ми си купи 1 от Кауфланд, пазя касовата бележка.

# 893
С една бележка печеля плажен сет. Много съм щастлива.

# 894
И аз съм с топка от Сами-М, явно всеки включил се, е спечелил.
В пуричките съм с 5-6 бележки, няма ме.
Сестра ми с 1 бележка е с пуф.

# 895
И в темата има хора с по 10+ награди месечно. Понякога е въпрос на късмет.
Защо да не играят? И мен ме няма в последните тегления, такъв ми бил късметът. Но не роптая срещу другите. И хем не съм сред късметлиите, хем виждам, че назад във времето съм спечелила доста неща.
Браво на Вас! Аз също не “роптая” срещу хората с късмет, но не ми се влиза в излишни полемики! Лека вечер!

# 896
И за Рошен и за пуричките бях с по 3 бележки и ме няма. МРЪН. Все още се моля на 7days и морени, но за жалост без резултат засега.

# 897
Скрит текст:
https://goguide.bg/64473-specheli-godishna-karta-za-next-level-i … -sledvastho-nivo/
Всеки, който гласува на Go Guide Seaside Awards до 20 август, автоматично печели седмична карта
Как да активирам тази седмична карта

# 898
Aз приемам, че игрите са въпрос на късмет. Супер демотивиращо е да четеш и спазваш правилата и накрая хора като Диана и майка и, то и двете честито. Пломари с техните глупости. В крайна сметка губят и фирмите. Не разбирам как няма контрол. Ето, един потребител от олх. Повече му обяви са от игри. Егати успеха, да купиш и после да продадеш, няма логика. Чашите на Стела ги има 6 за 40 лв...

# 899
Честити награди! Мен ме няма, но няма да мрънкам. Другаде ми е късметът😉

Общи условия

Активация на акаунт