Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 691
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 900
Билетите за Енрике от играта на Видас знае ли се за кой сектор са?

# 901
Играта на Сенсодин е чак Септември (има и за Октомври,но без обявени условия и награди)
https://smile-promo.com/kids/

# 902
  • София
В потвърдителния мейл пише, че ще се получат три дни преди концерта. Така, че ще е изненада сектора.
Билетите за Енрике от играта на Видас знае ли се за кой сектор са?

# 903
  • Плевен
С 5-6 бележки общо вкъщи не са ни изтеглили мен и мъжа ми, а толкова го искахме този плажен сет, по-конкретно-чадъра.Има име като неговото, но имейлът не съвпада. Между другото същото това име днес го забелязах и при печелившите от Роден край, може би е от “рисувачите”. Много се демотивирам от игри, където виждам все едни и същи имена, тези хора друга работа нямат ли си?
Роден край (Престиж) публикуват печелившите само с част от тефонния номер без имена, няма как там да сте видяла имена.

# 904
Може ли някой да ми каже в играта с кроасаните колко символа са че от един час мъча един код и не става и не става.Трудно се чете,поне да знам дали греша нещо в буквите или не въвеждам пълен код.Изписва грешен или не пълен.

# 905
Съпругът ми печели кухненски робот от Престиж. Бележката е от първите седмици на играта, от юни. Така че всички имат шанс все още. Печелим и от пуричките, днес имаше светлина в тунела.

# 906
Купих чай за 60-70 лв. И не и не. А тези билети искам да ги подаря.
Хубавото е, че ни харесва и сме на море,та ги пием вместо вода. 🥹😁🤭

# 907
Много се радвам, когато не се включвам в игри, в които сред печелившите се оказват  и "художниците". Отбелязвам си кои организатори допускат участие на рисувани бележки. За мен всички игри трябва да са като при P&G и всяка бележка да се проверява и одобрява за участие.

# 908
  • Sofia
Билетите колко струват, че дадохте такава сума за чай?

# 909
Билетите колко струват, че дадохте такава сума за чай?
В протокола пише, че са над 120 лв. Зависи за кой точно сектор са.
Кога са сменили сумата от 100 на 120 лв за игрите? Това го прочетох в протокола на видас.

# 910
Имам отговор от КК за тениските
Скрит текст:

# 911
  • оттам, откъдето започва България
Освен играта на Ленор има ли друга, свързана с покупка на омекотители?

# 912
  • София
Освен играта на Ленор има ли друга, свързана с покупка на омекотители?
https://pgonlinepromos.bg/ArielLenorAug25
https://perwollkaufland.henkelpromo.bg/

# 913
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря ти!
Този път явно ще си купя какъвто на мен ми харесва. Заредена съм с прахове от предните игри, а 20 лв. за омекотители не ми се дават.
Няма да споделям в кои игри ме няма сред печелившите Blush, ще пиша, когато спечеля. Simple Smile

# 914

Общи условия

Активация на акаунт