Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 674
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 930
Не са я пуснали още.

# 931
Здравейте на коя страница са активните игри? Гледах на 1 ва и 6 та но не ги видях :/

# 932
Може ли някой да ми каже в играта с кроасаните колко символа са че от един час мъча един код и не става и не става.Трудно се чете,поне да знам дали греша нещо в буквите или не въвеждам пълен код.Изписва грешен или не пълен.
Символите са 8 и наистина е голяма мъка докато се разчетат. След много неуспешни опита аз се обадих на този телефонен номер 0888423118. Изписва се в горната страна на екрана след неуспешен опит. И служителката, която се обади ми изпрати нов код като бонус.

# 933
От Кауфланд още звънят, сестра ми е със 100 лева, но не се е сетила да пита до кой номер са стигнали Wink Тя е решила, че аз съм играла някъде за нея Simple Smile

# 934
Относно тениските от колата, вчера им писах че чакам вече три месеца а тениска още няма. Първо ми отговориха че сега ги произвеждат, а днес получих имейл,че S няма и ми пращат М. Утре мога да я получа. Как става така незнам

# 935
  • София
Относно тениските от колата, вчера им писах че чакам вече три месеца а тениска още няма. Първо ми отговориха че сега ги произвеждат, а днес получих имейл,че S няма и ми пращат М. Утре мога да я получа. Как става така незнам

И аз чаках една тениска (заявена М, а изпратена Л) и днес получих смс, че е изпратена.

# 936
  • Телиш/Плевен
Здравейте на коя страница са активните игри? Гледах на 1 ва и 6 та но не ги видях :/
Ето на първа и на шеста страница...

# 937

И аз чаках една тениска (заявена М, а изпратена Л) и днес получих смс, че е изпратена.

Те тениските са огромни. Аз спечелих в началото на играта и ми я изпратиха сравнително бързо, но S размер ми стои като рокля- освен че ми е почти до коленете, ръкавите са хем широки, хем до лакътя ми стигат Smile

# 938
На игрите в розали къде и как се споделят победителите
Скрит текст:

# 939
  • Варна
Скрит текст:

Адекватен въпрос. Някой беше писал, че от юли има необявени победители.....

# 940
Здравейте, когато има изтеглен победител името му се добяват в текстна на конкретната статия (малко под заглавието на статията), а в самото заглавие добавят думата "Приключи".

В част от игрите победителите трябваше да се обявени на 15.07 или на 22.07, но още няма нищо (поне 6-7 нямат обявени победители).

Аз никъде на видях имейл на който да им пиша, за да ги попитам, ако някой знае.

Скрит текст:
[/spoiler]

# 941
Здравейте, когато има изтеглен победител името му се добяват в текстна на конкретната статия (малко под заглавието на статията), а в самото заглавие добавят думата "Приключи".

В част от игрите победителите трябваше да се обявени на 15.07 или на 22.07, но още няма нищо (поне 6-7 нямат обявени победители).

Аз никъде на видях имейл на който да им пиша, за да ги попитам, ако някой знае.

Скрит текст:
[/spoiler]

Те винаги правят така и не спазват обявените срокове. Обявяват победителите с голямо закъснение, дори с месеци. Но в крайна сметка винаги има печеливши, дори и късно. Казвам го само за информация, не че го одобрявам. Обявяват ги в седмичната игра веднага под началната снимка.

# 942
На кой имейл пишете на кока кола?

# 943
coca-cola-app@bespoke.bg или на coca-cola.app@hutsjwt.com

Няколко хора бяха казали, че са им писали имейли отностно проблема с петъчните промоции, дали някой е попучил отговор от тях.

На кой имейл пишете на кока кола?

# 944
някой знае ли как се свързват с ппечелившите от Пуричките на Caprice? Дали някой вече получи обаждане?

Общи условия

Активация на акаунт