Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 678
  • 1 469
  •   2
Отговори
# 945
Някой знае ли за колко дена идват картите на 7days спечелих на 10.08 а още не съм я получила.

# 946
  • София
някой знае ли как се свързват с ппечелившите от Пуричките на Caprice? Дали някой вече получи обаждане?
След публикуването на името на победителите, в 5-дневен срок, организаторът на играта поема ангажимента да се свърже с тях на предоставеният от участниците телефон/имейл и да поиска допълнителна информация за доставка на наградата. В случай, че организаторът не успее да се свърже с печеливш участник в играта в рамките на 3 работни дни след изтеглянето на печелившите, организаторът има право да изтегли нов печеливш
Наградите се изпращат до офис на куриерска фирма Speedy или Еконт, на спечелилите участници в срок от две седмици след предоставяне на необходимата контактна информация от победителя на Oрганизаторa.

# 947
  • Sofia
Фантастико теглиха ли bbq играта?

# 948
На кой имейл пишете на кока кола?
Аз им писах в месинджър и ми отговориха там

# 949
# 950
Пристигна  ваучера от  Kinder .Доставиха ми го Европът.

# 951
Някой участвал ли е в играта на Нескафе 3 в1 и Кауфланд? Играта приключи на 10-ти август и в сайта пише, че чак до 28-ми ще обяват печелившите. Въпроса ми е, дали първо се свързват с печелившите и след това публикуват? За първи път играя в Несле и не знам как стоят нещата.
И да похваля Кауфланд за бързината на ваучерите, за 2 дни след спечелването , картата беше при мен. Хубав , спокоен и ползотворен ден на всички

# 952
  • София
От Нестле първо се свързват по имейл, искат да им се изпрати касовата бележка за да я валидират.

# 953
Благодаря... Не знам как не съм ги видяла 🙈😅

Здравейте на коя страница са активните игри? Гледах на 1 ва и 6 та но не ги видях :/
Ето на първа и на шеста страница...

# 954
  • Washington,USA
Някой да си е получил ваучера от 7days promo? Бях спечелила.

# 955
Аз още чакам ваучера от 7days

# 956
# 957
С плажен сет съм от пуричките, участвах с 1 бележка.  Играх няколко пъти в Морени и 7 days, за сега нищо... Ще играя пак ако ми се дояде сладко, ако не, не..

# 958
Първа награда за месеца (сигурно и последна, както е тръгнало) плажна кърпа от giveaway в инстаграм мрън мрън

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 10:47 от ganchevaaa

# 959
И аз съм с плажен ст. Участвах с 3 бележки, защото малкия ги обича тези пурички. Изглежда чудесен сета 😍
Дали са започнали да звънят, защото нямам обаждане или мейл?

Общи условия

Активация на акаунт