Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 161 - август 2025 )

• 103 426
  • 1 469
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Пловдив
Привет!
Спечелих яке от колата преди седмица, но още нямам мейл от КК..
На спечелилите от колелцето, пратиха ли Ви писмо?
И да се оплача малко:
Спечелих от гивауей в инста, преди месец слънцезащитни на Sun like, 2бр и несесерче..до тук екстра, но преди 3 дни ползвахме с Мм спрея 30, spf  и изгоряхме като кучета.Като пръснах още първия път, спрея беше чиста вода, нямаше никаква миризма и за мен, или беше стоял някъде мн дълго време, или е фалшикенто.Ако някой друг е спечелил от там, внимавайте, защото от поне 10г не съм изгаряла така!
Играя в 7 дейс, над 30 кода и нищо, старопрамен 10 кода, нищо..
Надявам се скоро на едно Честито, че малко да се зарадвам🍀🍀🍀🍀🍀

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 22:46 от pet55

# 1 456
Каква марка е слънцезащитното?

# 1 457
  • Пловдив
Каква марка е слънцезащитното?
Sun Like

# 1 458
Август изпращам с 0 награди.
Играя почти от 3 години и тази година, юни и август са единствените месеци в които нямам награда от както съм във вашата група 😊.
Играя в доста игри, но уви 🌞.
Започват доста нови кампании  стискам палци на мен и на вас 🍀.

# 1 459
  • София
Изпращам август с 8 награди, благодаря на всеки един от организаторите (сак от Др. Вит, ваучери от Балканско, билети за Енрике Иглесиас от Видас и още няколко от Инстаграм и Фейсбук.
Иначе мноооого на нула за 7days, Морени и КК, но не се отказвам.
Ще чакам и другите тегления на игри, които са до днес и стискам палци на всички.

# 1 460
PG така ли не намериха човек, който да им оправи списъка с победителите, не го отваря на която и да е игра вече доста седмици. Писах имейли, отговориха политкоректно и дотам.

# 1 461
За август имам картина от ИГ, чиле прежда от ФБ, легълце за коте от ИГ и три намерени езичета на бира Морети за кенче 😃 Може да са малко на брой, но много се зарадвах, очаквам доставка на легълцето 😼

# 1 462
  • София
Благодаря на Stih4eto, за споделянето за играта на Nomination, за първи път печеля тук във форума...
 От последните дни късмет имах в Рошен с ваучер от Т маркет ( с 1 бележка) и от Кауфланд ми се обадиха също за ваучер.
В морени, 7 деис и Верея нищо....
Успех на всички през септември!

# 1 463
  • София
Не знам колко пъти вече опитах в играта на Видас за билетите за Енрике, не ще и това е 😪 днес е последен ден, в който могат да се спечелят, но имам чувството, че отдавна са раздадени..

# 1 464
Не знам колко пъти вече опитах в играта на Видас за билетите за Енрике, не ще и това е 😪 днес е последен ден, в който могат да се спечелят, но имам чувството, че отдавна са раздадени..

Не е последен ден днес.

# 1 465
  • у нас
Играта е удължена.

# 1 466
Здравейте,може ли страницата с актуалните игри?

# 1 467
Здравейте,може ли страницата с актуалните игри?
Заповядай
https://m.bg-mamma.com/?topic=1800400.1065

# 1 468
  • София
Привет 🤗
За август, аз се отчитам с билети за кино и пуф от пуричките 😍 Дано септември е още по-печеливш 🤞🏻
За съжаление, не целнах билетите за Аладин в Инстаграм, а уж доста коментари оставих. Дано от Кауфланд ме зарадват 🙏🏻🙏🏻 (Благодаря още веднъж на всеки, който се бори за тези билети и за моето момиче 🥰)
Няма да споменавам колко на 0 съм спрямо Морените и КК, явно просто моментните бягат от мен 😅 Но, по-назад имаше въпрос дали нещо се е паднало досега от Старопрамен с тези малко над 200 кода - не, нищо! Много се надявах на пуф и регистрирах по всяко време на денонощието, но така и не се падна. Сега ще видим дали изобщо и на томболата ще се падне нещо.
От новите игри ще се включа в Киндер със сигурност, тези ранички ще донесат радост вкъщи 🤩

Прекрасна да ви е новата седмица ☺️

# 1 469
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Общи условия

Активация на акаунт