Отговори
# 45
Аз въобще и не разбрах от лято. Едно спа в началото на юли и после море през септември. Даже не сме обядвали навън. Е така ще си мине и август, с 200 на лаптопа, печката и парцала.

# 46
  • France
Меркурия кога се обръщаше?

Попиииии, дето завеждаше МерКурия, питаме те нещо! Айде, прибирай го вече у кошарата, че сумати поразии направи.

Аз дори на Спа не съм била Tired Face Сериозно се замислям да остана няколко дни сама вкъщи. Ама ми е съвестно за Недовършений. А не е като да няма неща за вършене - основно чистене, подреждане, борба с 2 вида молци. Тези последните дори не знам откъде се взеха и няма оправия с тях Scream

# 47
Питате, ама Попи беше на музей да гледа Брьогел и Рембранд Joy Днес съм почивка, а дребната на занималня, с нашите направихме културен полуден.

Меркурият е до 11/08, сигурно малко преди това ще спре да се върти наобратно. Тоя път поразии да искаш. Днес само с майстора за канала се разминахме, но поне ще дойде утре сутрин.

# 48
Е, пък аз съм на морето с лаптопа Simple Smile Трябва да довърша една задача в близките дни, иначе нови поръчки чак след 10-ти.
Днес ми пращат едни неща - нищо, че съм предупредила, че няма да ме има. Писах пак да обясня. И получих отговор “много почивки си позволяваш тая година”. Мхм. Викам да, щото много ми плащаш и не насмогвам да си похарча парите.

# 49
  • София
Е, застигна ме и мен Меркурий. Скапа се климатикът, а е сравнително нов. Ще ровя за гаранционни карти, ама е петък, да до понеделник ще е както дойде 😞

# 50
  • София
Прибрах се. Замина си жената, колкото и както живяла - толкова. Животът продължава. Седя и си мисля едни неща за смъртта и как я приемаме, живите, които остават, мъжкото и женското начало, традициите и обичаите и техните плюсове и минуси. В главата ми нищо стройно подредено няма, една каша. Ще полегна за половин час май.

Ре, бу-то да ти е безаварийно и да ви радва! Какъв цвят беше (женски въпрос за кола), забравих казвала ли си?

# 51
  • София
Бър, деним блу се води. Колата е Волво cx40 май е техен баш този цвят. Аз първоначално исках едно сребристо, но до ноември трябваше да го чакам.

# 52
  • Euskal Herria
Хубав август да имате, общество!

# 53
  • София
Проверих какво е деним блу-то. Одобрявам, одобрявам.

# 54
  • France
Питате, ама Попи беше на музей да гледа Брьогел и Рембранд Joy
Завид!!!

Синьото е по-яко. Винаги!

Бър, такъв е животът, неговата мама. Какъвто и да си бил човек, както и да си се борил... все си заминаваш и ставаш на прах. И в някои случаи и внуците няма да те помнят. Confused

Имам тука едно голямо решение за взимане. Както винаги Недовършений е абсолютно инертен и всичко е на моите рамена.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 18:52 от Philomena

# 55
И аз разгледах Деним блу на буто на Ре. Много, много ми харесва. Честито и безаварийно шофиране!

# 56
Нали Меркурият и на мен не ми прости. Сдобих се с нов пасатор и съдомиялна. Сега се забавлявам, да режа картофи на кубчета.

Фил, аз бих помислила в посока, какво ще ми коства като време воденето и вземането на училище /по - далечно ако се наложи/, защото си е един не малък период. Казвам го без въобще да имам идея, как са нещата при вас.

# 57
  • тук и там
Леко и безаварийно и все на желани дестинации да те вози колата ,Ре!
И нашата в чужденеция е Волво,електрическа,сребриста..Модел не знам,ама е нова.Хубаво вози,ММ не ми я дава да я карам,та за шофиране не знам как е..Grinning
Аз започнах да  ги майносвам  докато шофирам.По принцип,не ми е присъщо,та предполагам че е начин да разтоварвам напрежението..Днес показах среден пръст на един,дето ми свиркаше отзад на кръговото..Blush

Налях си най-накрая

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 19:49 от Кайсия

# 58
  • France
Сири, тук си задължен да си запишеш детето по район. Другата опция е частно, а там има селекция. Като Монсти беше малък гледахме за тукашното - анкета дали сме църковно женени, дали детето е кръстено... отделно имаха много строг правилник: ако 3 пъти закъснееш без причина, те изключват. Детето на колега на ММ сънувало кошмари, че закъснява. Отделно цената е мама мия... ще трябва да жертваме неща... сложно е.

# 59
  • София
Честито на рожденниците мъхове. Да са живи и здрави, да ви слушат много и никога да не забравят да ви черпя и да ви купуват подърк за рожденния си ден.

Честито и на Мързелота. Здраве, повечко спокойствие и пивко розе.

Общи условия

Активация на акаунт