Отговори
# 30
  • София
Честит да е стрико Бърдов! Здрав, влюбен и загубен в жена си!

# 31
Много лъв, много нещо!
Да ти е здрав, Бърди, да те обича и да обикаляте света по концерти! 🤍
Лейла, имате ли вариант да се изнесете? Той осъзнава ли какво напрежение внася тази фигура в семейната ви динамика и склонен ли е да направи промяна? Знам, че на думи е лесно, но ако това ще успее да спаси семейството ви, си струва да се опита..

# 32
  • France
ДобрЮтро, Сборище Kissing Heart
Първата августовска сутрин е дъждовна и мрачна. Много новембър мууд ми е.
Бърдче, да ти е жив, здрав и послушен като котенце твой Лъвчо. Ама много от зарана ни почна с бирицата и мезетата... алооуу, тук сме сериозни матрони Joy
Ваша тъпа Филомена, след като вчера устно си каза условията, се сети чак тази нощ, че трябва да приключи следващата си мисия седмица по-рано. И хайде пак наново. Ще звъня на ейчарката (която запразнява тази вечер), да ми сменя договора. Ма такъФ съм идиот

# 33
Здрав да ти е лъва,Бърд!Повече да мърка,по-малко да мрънка!
Честити и здрави за са вчерашните празнуващи!
Пране,пране,пазаруване,и следобед на моя балкан.Този път и големия е решил да дойде с нас,да снима и там.
Кошмарни бяха работните дни.Зор е като има отпускари,заявките изискват повече работна ръка,а желаещи да работят извънредно няма.Още не знам на кои светове съм,дано след следобедната дрямка си поосвестя.

# 34
  • тук и там
Жив и здрав да ти е мъхът,Бър!
Оф,вися в едно кафе от един час.Днес ще е  много тегаво с тези ангажименти през три часа .

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 10:05 от Кайсия

# 35
  • София
Кло, мерси за темата.

Нека август да е хубав и спокоен за всички.
Бърди, да е жив и здрав твоят мъх, все така заедно да сте и да обикаляте поконцерти.

На мен ми тръгна по кола 😀. Най-накрая я взех и съм много доволна. Амчи тя сама се кара 🤣. Много техника, много чудо. Сега не мога да изчегъртам мъх от нея 🤣.

# 36
  • France
Честита и безаварийна да ти е, Ре.
По пътя на парка, Малчо падна и се преби. Спряха се хора, чудо голямо за едно обелено коляно. Ама никой не слуша мама, като крещи "не карай там с тротинетката".
По този повод реших да не се занимавам да си сменям договора. Майната му. И баща им да ги погледа малко. То до февруари я камилата, я камиларя. Може и на лагер да запишем голямото, може и френските баба и дядо да се мръднат... хайде холан, тез деца не съм ги довела зестра

# 37
Бърд, да ти е много здрав, късметлив, обичан и обичащ! Да си обикаляте из близки и по- далечни околии, да се наслаждавате на времето заедно.

Имах кофти първа част на деня. Важното е, че всичко мина и замина, вече спокойно мога да се наслаждавам на оставащата част от ваканцията. По този повод, май все пак ще се ходи до Банско. За има- няма 24 часа. После дестинацията рЕзко става друга, пак за толкоз време. Но първо по- добрата ми половинка трябва да си изглади ризите, които са се насъбрали, пък да си събере багажа, защото в неделя като се върнем, само ще си вземе сакчето и заминава към другия край на света.
Ям таратор и може и да подремна, докато стане време да потегляме.

# 38
  • France
Ох, преядох... Animal Pig

Много се зарадвах за колата на Ре, ще кажеш, че аз ще я карам Joy Спомних си как, като си купих моята бричка навремето, с прясна шофьорска книжка, прекосих половин Франция да се местя. Беше един студен, но много слънчев декемврийски ден. Нашите ме бяха посъветвали да карам бавно и да не се качвам по магистралите. И аз по малките селски пътчета и красиви пейзажи... беше наистина странно усещане за свобода и порастване. И малко шубе, де. Simple Smile

# 39
О Рено, ти зла жено Smiling Imp /хайку/.
Леко и безаварийно, да те вози само на хубави места!

Бърдев да е жив и здрав!

# 40
  • София
Филчо, и ние замисляме пътуване, за да я тестваме на дълъг път. Учудващо бърза и мощна е.
Чироз, искам да те возя някой ден 🥰.

# 41
  • Пловдив
Шшш, ей...амчи и аз искам някой да ме вози Blush Дружно ше е по-по-най!

Бърде, да ти е здрав Мъхчев!

# 42
Мерси, момичета Heart
Ще предам пожеланията ви, особено в частта да слуша и да ми угажда Simple Smile
Не че има файда - убеждавам го да ми купи слушалки за рождения му ден, ма не ще Joy

Черпя ви морска гледка за следобедното кафе
Скрит текст:
Много натоварен трафик, много нервно пътуване.

Ре, честито да ти е превозното средство, безаварийно да те води на хубави места.

# 43
  • Наблизо
Здравейте,

Леко и безаварийно,Ре!
Бърдов мъх да е здрав и да слуша жена си.

При нас деня почна ударно с лоши професионални новини за мама,напрежение,стрес,сега се поуталожиха нещата,но пак напрежение с други работи.
А малко се поуспокоихме и детето като реееевна.Прибрахме се и сега се мъча да заспива до мен.И ви пиша.

Меркурия кога се обръщаше?

# 44
Бърди, здрав да ти е! На другото му се намира лесно.
Ре, честито! На прекрасни места да те заведе!

Август ми застава като топка в гърлото. Така бързо идва края на лятото всяка година...

Общи условия

Активация на акаунт