Отговори
# 15
  • Варна
Да, шапката е бижу, Кло!

Уиндеее, така се надявах да се видим!

# 16
  • Наблизо
Да се запиша и аз.
Бърче,съболезнования…и прегръдка.
Тринайси ,да ти е жив и здрав и да те слуша и радва!
Злате,вие ли бяхте с годишнината? Здрави и щастливи дълги години заедно по елавам Simple Smile

Аз също боядисах косата,утре ще ходя да ми я подстрижат малко,че съм като с коса от царевица суха,веждите да оправят.Днес си купих нови серумчета за лицето и антицелулитни гел да стегна дупата малко.
Общо взето активна почивка засега,утре почвам срещите с приятели Simple Smile
Все още нямаме план за морето,а трябва да пътуваме в неделя или понеделник.
С майка ни искаме различни неща,тя нищо не харесва и идеите й са много..смели.Ще видим до къде ще я докараме.

Лайла,аз също съм За да изчакаш детето да попорасне и ти да тръгнеш на работа.
Много труден период е като са малки.
Иначе съвет,ами за мен е важно да виждаш старание в другия.Само че с тази свекърва не знам.Моята е жив ужас,но моят си говори с нея,не съм я виждала две години (обаче ММ си отваря устата да сме ходили…нениииискаааам,но ще трябва да преглътна).
Понякога е трудно да си говорим,защото сме уморени и някак знаеш ,че ще трябва да правиш усилия..

# 17
Благодаря, Кло 🤗! Супер е шапката!

Котката на сестра ми ме събуди по никое време. Нагла гадинка! Убедена е, че къщата е нейна и аз съм пришълец . То си е така , де, но като е гладна се умилква като стой та гледай 😂

# 18
Добрютру!

Благодаря за темата, Кло. Супер е шапката,  не я сменяй.

Добре дошли в август Simple Smile изнизва се лятото.

# 19
Утро.
Плез нощта ставах да затварям прозорци и врати, защото се бях събудила от студ. За момент чак ми мина през главата да извадя одеалце.
После станах рано да си изпратя детето, че поема на ваканция по женски. Ако не друго, поне снощи в 22.30 ядохме от тирамисуТО. Възкисличко ми дойде на мен, но пък другите повториха.
Отварям лека- полека очички и поемам към новия месец. Очертава се да е динамичен и интересен, да видим.
Вчера се впуснах в предизвикателство да не купувам нови дрехи един месец. Ако успея, съм се наканила и през следващия да повторя. Grinning

# 20
  • Somewhere in the World
Добро утро.
Кло, благодаря за темата.

Честити да са рожденниците, а на Златето желая още мноого години любов и търпение с Мъх!
Мид, дано, дано да се пребори сестрата на кумата ти 🙏
Бърче, съболезнования.

Хубав и спокоен да ни е август Simple Smile

# 21
  • тук и там
Добро утро!
Кло,благодаря за новата тема!
Оф,август..Ей сега ще се извърти и той и айде пак се връщаме и започва училището.Малкото ще е в секондери вече,направо не ми се мисли..
Днес имам покрай децата ангажимент в 9,после в 12 и после в 15ч..Много тъпо,да се чудя какво да правя и да си запълня часовете между ангажиментите.Ако бяхме в града,щях да се прибера в къщи,сега ми е супер неудобно така..
Хубав ден на всички!

# 22
  • Стара Загора
Добро утро!
Мерси за темата!

# 23
  • Пловдив
Добро августовско!
И както традицията повелява...каня ви на хладинка и спявка рано-рано.

# 24
  • София
Добро утро!

Благодаря за темата, Кло! Шапката е топ!

Мързелота, честита бъди! Здрава, щастлива и обичана!

Търти, да ти е честито милото! Все така добре да ви е заедно, да е здрав и щастлив!

Лайла, присъединявам се към другарките, които казват, че трябва да претеглиш плюс и минус. Ако не ти е добре в една връзка, няма смисъл, защото започва да ти се отразява и на емоционалното, и на физическото състояние. Но ако плюсовете надделяват, то си струва да опиташ с нови откровени разговори.

Ауууу, Мисте, пак ме уцели в сърцето с кафето! Много мое местенце!

# 25
Днес празнува моят мъх. Почерпете се за негово здраве, да е жив и здрав, да среща тигана само с кулинарни цели Simple Smile
Скрит текст:

# 26
Добро утро! Харесва ми шапката, темата и вас харесвам! И аз като ДобринЯ!
    Мисте, кафето е супер!
  Аз официално съм детегледачка.Закусва палачинки и мисли какво иска да прави днес.
    Не спах добре, цяла нощ имах жестоки крампи.Ще ходя днес за магнезии.
    Бюти, честит да е Мъх! Да е здрав , за да те гледа и да те глези, защото това ще му донесе хармония и щастие!

# 27
  • София
Бърдче, здрав да е, да въреите и гледате заедно напред. Пази го❤️

# 28
Честит да ти е, Бърди, жив и здрав!

Лайла, замислих се покрай Попи и Филомена. Вероятно не е сега моментът за вземане на генерални решения, но определено отношението му сега е важно да се вземе предвид много сериозно. Като е лесно всеки може да се държи добре. Като не е, е показателното.

# 29
ДобриЮтро!
Благодаря за темата,Кло! Heart

Бърде,здрав да ти е и да те слуша!

Размишлявам върху мненията ви.
Компромис не бих направила с физическо и психическо насилия,обиди,изневери,незачитане и пренебрежение. За щастие нищо от това не е проблема.Друг е и знам къде ,или поне основата му,но не мога да го елиминирам.
Има една фигура,която присъства в ежедневието ни и ми/ни създава напрежение.Или пък просто търся виновен,не знам.
Естествено,има черти в характера,които ме дразнят,разни разногласия по някои теми имаме също,но кой няма?!

Хубав да ви е деня!

Общи условия

Активация на акаунт