Отговори
# 495
Ооо, Фил, милото дете Hug
Кайс, стискам отсега!
Марули, лек път и приятно прекарване!

Тук още по-ветровито от вчера, вълните още по-големи. По плажа хвърчат най-разни и разнообразни надуваеми неща. Последен ден ни е, утре обратно. МУ ще е в отпуска цялата следваща седмица, накроил е планове за боядисване в София. Нашият диван уж на 8.08. трябва да пристигне в склада, ама да видим, нещо не ми се вярва. Реве ми се като се сетя каква бъркотия ме чака в къщи и краят й не се вижда.

# 496
  • France
С моите камикадзета имам няколко кремчета против белези. Не винаги работят. Славчо има вече 1 на носа. Да са живи и здрави само. А аз имам цял кичур бели коси точно отпред на челото

# 497
  • София
Белушани, слушай кака  си Бъръльо и не се чувствай виновна, че ти е зле. Айрянче, кафенце и хладничко.

Кой питаше за девойката? Добре е. Отборът им не е нещо в оптимална форма и състав, ама каквото - такова. Треньорът си говорел с нея като с една от тези, които са сериозни, отговорни и професионалисти. Днес пак мач ще имат.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 21:23 от бъръльо-бъръльо

# 498
Юнак без рана не може, рекли старите хора 🙂 Фил, важното е, че вече е добре момчето ти, другото не го мисли.
Марулет, лек път и надявам се имаш сгъваемЪ лопЪтЪ тип швейцарско ножчИ 😁
Другите Меркуриеви другарки,стискайти зъбитИ..още малко.

На която и е нужно палец, завъртян е.

Аз от днес си имам нова занимавка 😄 МиУтУ ми угоди на акъла и ми купи парочистачка..аллл, дося лъскаф кухн. плот, кухн.гръб, котлони и подобия. Много съм доволен, сваля мазнотиЙ бържЕ, а аз само минавам един сух парцал посля и топ. След обед ще вляза у банята ....а утре мопа ще пробвам и стъклочистачката..Като дете с нова играчка съм 😆

# 499
Тринке, я покажи тая парочистачка.

Фил, да минава бързо на Славчо!

# 500
Ей на я, СирИ. Избрах я на магия...от половиният час през който съм я ползвала и имайки предвид, че нямам база за сравнение, съм доволен. Най ми харесва, че сваля мазнотиите мн бързo, без препарати да се цапотя и вмирисвам. Като минус може би за някои, ще е малкият резервоар, но на мен не ми пречи да си допълвам.

# 501
  • Пловдив
Моя домъкна няква от бакалийката, ма дан мислите, че я е купил? М не...колега му я подарил 🤪 Такива ги мъкне от време на време...бе...та с 2 думи пробва нещо, ма ней доволен. Викам - м чи то ко става за нещо за чий ше ти я хариже??? М да.

# 502
Имам парочистачка на Керхер в шкафа, седи като паметник. Да я помъча пак 'начи, може тоя път да се разберем. Наесен, с песен, ако се сетя.

Хубави девойчици, Бър.
Първородният утре играе последен мач за сезона. Първи са в лигата и този мач няма да промени класирането. Утре ще празнуват, ще взимат купи и ще има джангър. Дано видя снимки барем, съжалявам че ще го пропусна.
Лошото е, че искат да се качват на национално ниво, съответно ще играят квалификации и там кот' трябва. Значи треперенето за контузии започва пак наесен.

Средният имал близка среща с морскии таралеж, праща снимки на крака, наложени с пресен домат. Това било хърватското лечение Laughing

# 503
  • София
Кайс, стиискам палци.

Мъх отиде да прибере куч от клиниката. Няма тумор, но тромбоцитите му са критично ниски. Нямат идея защо, но подозират автоимунна реакция. Ще е на стероиди поне 6 месеца.
Надявам се да се оправи, но като не се знае какво го провокира си е малко стрелба на тъмно.

# 504
Пристигнахме, настанихме се, курдисали сме се на  едно ресторантче и обядваме. Жив е марулин мъх, засега.Включи, вика "вазето", че баш не съм сигурен как да се включим на тангентата.Включих.  Ама сега, вика, включи и Гугъл мапс, че тая не я разбирам кво ми говори. И Маруля, с два телефона в ръце , и на двата навигация, едната говори на АЕ, другата на бг. По едно време , на гугъла пише непознат път, Едната вика , завийте наляво, другата ,завийте на дясно.Лудница!!!!!
    Три пъти обиколихме хотела, докъде се разберем как да влезем на паркинга.
Хората из Европа кара с "вазето" , ние хотела три пъти обиколихме.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 14:32 от марулета

# 505
Ре, кърлежова болест изключиха ли?

# 506
  • Варна
Кло Heart

Тук съм, надничам. Миналата седмица ми беше много натоварена. Тази седмица от понеделник сме болни, сополиви и кашлящи и двамата с ММ. Не успявам да следя темата...

# 507
  • София
Попи, не са готови тези резултати. Аз никога не съм виждала кърлеж на него, но това може да обясни реакцията.

# 508
Дорч, оправяйте се.
13, честито!
Мьос, да дам акъл за морския таралеж- потопи ръката в прясно мляко. В Азия в болниците така ги вадеха- каквото остане, иначе бодлите сами започват да падат.
Марулева, приятно ви.

# 509
Аз тромбоцитопения при кучета само с кърлежи я свързвам. Сигурно може и като при хората де, от раз и изведнъж. Но ако е от кърлеж, ще трябва с АБ да го лекувате (по спомени).

Ау, сега прочетох за морския таралеж. Möß, да хваща игла и пинсета и да вади бодлите. Колкото по-бързо (преди да е заздравяла кожата), толкова по-добре. Иначе после ще трябва да ръчка, като се възпалят и започнат да го притесняват. Досега някой оправил се с “народна медицина” не съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт