Отговори
# 510
Ще предам, Тили. Далече ми е синковецът. Сватовете се грижат за него. Laughing

# 511
  • София
Попи, това подозираме и другото е тумор, но слава богу тумор няма. Донякъде е добре, че кървенето изби в очите, защото ако беше вътрешно, нямаше и да разберем.
Мьос, ужас. Много е болезнено.

# 512
Съчувствам за срещата с морския таралеж. На мен бодлите ми ги вади лекар с две упойки.  Кракът ми беше отекъл доста време. И до ден днешен имам чувството, че още са там.

# 513
Ре, хубаво, че не е тумор. Да открият причината бързо и адекватно да е лечението.
Алл, кви са тез таралежи, звучи болезнено 😑 Мьос, бързо да се оттаралежва момчето 👍
Дорч, да спират сополите.

Щерката обратно в Анталията я връщат 😏 Недоволства, но поне ще е с гаджето и само за две седмици.

Сега установих, че има отворче на мопа и за ароматерапийка..имам едно етерично - чаено дърво ли беше..утре ще пробвам 🙃 казах ви, че като лапе се заиграйвам 😆

# 514
  • София
Имам дифузер в спалнята и зимата слагам евкалипт. Толкова хубаво се спи.

# 515
Сакън! Маслото от чаено дърво смърди отврат. Гони въшки, ама гони и хора.

# 516
Ре, то и аз от дифузера ще гепна.
Еее, Мьос 🤣🤣🤣 ок, ще взема друго, макар на мен да ми харесва. Но наистина миризмата е специфична.

# 517
  • София
Въпрос на вкус, на мен ми харесва, но аз и миризмата на мокро куче харесвам, та не съм критерий 🤣

# 518
Тъкмо да не й идват нежелани гости, щом гони хора Grinning

Ре, радвам се, че единият проблем е изключен. Дано по-бързо открият причината и куч да е добре.
Дорчи, да се оправяте и двамата!
Марули, кое е туй ресторантче?

Ю-хи, диванът е в склада. Най-ранна доставка 18.08, тъкмо МУ като почне работа, та да се занимавам аз Simple Smile Ма квото - такова.

# 519
Две парочистачки изгърмях и вече не се мъча, нито тях мъча 😂.

Нямам търпение да свърши работният ден. Искам да ходя да купя нещо за Беболина и утре да я гушкам ❤
Казах ли ви, че ми липсва ужасно?!

# 520
  • София
Айде, биха девойките. Пфу, писна ми да се притеснявам по мачове, начи.

Търти, каква ти е парочистачката? Ако ще ме улесни, да си закупя и аз, да се не мина да търкам в повече от необходимото.

Мъх ще спи. Аз пих кайве и ще ровя в нета. Днес на плажа си забравих четеца, ония ден излизахме вечерта и си забравих гримовете, кога ли и главата ще си забравя.

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 17:36 от бъръльо-бъръльо

# 521
  • София
Браво Бър. Честито на девойките.

# 522
Браво на девойките, Бър.
Подсещаш ме за мой редовен напоследък номер. Слагам сенки, разнасям, блендвам, глася, пък накрая на вратата се сещам, че съм без спирала. Grinning

# 523
  • София
ТиЛи, добре, че сме натурално красиви! Kiss

# 524
И непукистки. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт