Отговори
# 885
Любим празник е днес у нас!
Честито на имениците в темата, да са здрави и името да им отваря врати 🍀

# 886
Акостирах в града на трудовите хора 😆

На всички именяци и именячки- честито!
Бър, поздравления 🎊

# 887
Бър, поздравления и от мен. Понякога гледам, понякога чета в спортните. Голям кеф!

# 888
  • Варна
Еха, Бър, много яко! Браво на момичетата.

При мен днес мързелешката, ще пека готови кифтаци и ще задуша грах, толкоз.

# 889
  • София
Ох, седя и се хиля с глас на пича, който прави песнички с текстове на малоумни разговори от Тиндър. Има попадения.

# 890
  • София
Честито на именниците.
Бър, честито и на девойките. Ще стискам палци.

# 891
  • Euskal Herria
Честит празник - на имениците, на варненки и на всички, които тачат днешния ден!

Адска жега е тук, като се прибирах по обяд от работа, термометърът показваше 44 градуса. А сега гледам, че са снимали и показанията на едно табло на една от централните улици - 50 градуса. Всичките ни щори са пуснати, ама още е далеч моментът слънцето да се скрие. Всичките ни стаи са западно изложение, поне до 22 часа ще е мор.

# 892
В Софийско се ядва, даже подухваше по едно време. Да ви кажа честно чакам септември, да не кажа октомври.
Моята муцуна живна, още ден -два и ще бъда еластична отново 🫣😄 Как ме излъга мъх още не мога да си простя...

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 21:36 от zlatenceto

# 893
Привет. В очакване на ежевечерната истерия съм, да видя с какъв интензитет ше да е...
Янче, тез температури са нечовешки, как се справяте?
Злате, стискам палци и за здравословния проблем, и за интервюто...
Бърче, дай го тоз да го видя, имам нужда да се посмея.
Честито на имениците!!!

# 894
  • София
Мързи, гуш.

# 895
  • France
Hug и от мен

# 896
  • София
Мързи, ей тоя е.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 22:43 от бъръльо-бъръльо

# 897
Прегръдки раздавам на всички от сърце Hug
И аз няма да откажа някоя друга. В свободно падане съм, не знам има ли дъно и ще го стигна ли.

Сутринта се видях с дружка на кафе.
После ходихме на пазар, взех си две големи пластмасови кутии и успях да ги напълня, утре май ще отида за поне още една. Цял следобед подреждам книги. Уж няма да купувам нови, докато не намалеят непрочетените. Ама само уж, нещо си нямам вяра. Вечерта навъртяхме малко крачки, навън прохладно и приятно. Сега Позлатената епоха.

# 898
  • София
Бърди, и за теб гуш. Хората сме склонни не само да паднем, а и да копаем. Вземи се в ръце преди това.

# 899
  • France
Леле, как ме ядосаха в една тема... почвам да се сещам защо от време на време си давам почивка от форума

Общи условия

Активация на акаунт