Отговори
# 900
  • София
Недей Фил, не си заслужава.

Аз много се потискам, много ми е тегав тоя месец, само назад и пак и пак.

# 901
  • France
Мидче Hug
Имам някаква бегла идея какво прекосяваш всяка година и ми мн мъчно за теб. Целувам те

# 902
  • София
Всички ви прегръщам. Животът е кучка, но малките хубави моменти са това, което си заслужава. Дано са повече на брой и по-ярки.

# 903
Хай. Мина. И по-зле е било.
Наспорт!
Мид, прегръдка!
Бърди, и на теб! И книга никога не е излишна Stuck Out Tongue
С нетърпение чакам да пуснат Позлатената епоха в сайтовете, така ми се гледааа... и Сандитън 3 не мога да си намеря с бг субтитри...

# 904
  • Наблизо
Алоха!

Бър,честито и на твоята девойка и отбора!
Много е готин лейки,и аз много се смея.Песничката за дъщерята ми изкача навсякъде.

Мързе,гуш душко..Дано дано скоро има светлина в тунела за това<3

Бър,и на теб прегръдка.Мерси за твоите.
Мид,и за теб скъпа!

Аз изгледах позлатената и сега чакам новия сезон.Утре ще гледам И ей така.

Фил,коя тема? И мен така в една,изкара ме извън кожата ми една доста особена особа,че и обиждаше и спрях да пиша там.

Аз бях на театър тази вечер и много ми хареса.Владимир Зомбори е много хубав муж и пее прекрасно.
Взех си и иначе доста скъп антицелулитни гел,този дето бях купила е на свършване и се надявам в комбинация с плуването и процедурите да успея да си поразкарам буците  по краката..И тия вени…почнаха да ме болят.
Ще си лягам.Лека,другарки.

# 905
  • тук и там
Добро утро.Кукнала съм в 6ч да мога да си изпия кафето на спокойствие.Имам и доста багаж да събирам и ще  потегляме за Гръцко.
Притеснявам се за Майчето,че я оставяме сама.Баща ми ще ходи да и оставя храна,но не е същото и сигурно ще се побърка горката докато се върнем. .

# 906
  • France
Утро!
Приятен път, Кайси. И на мен ми се ходи у гръцко. Ама догодина.
Бюти, в "семейните приоритети". Имаше изказване, че било "лошо е, че на безотговорните хора без план и посока рядко им се случват неща, които да ги поставят в безизходица". Не я разбирам тази злъч и пожелаване на зло. Това, след като съм написала, че гледам лежерно на живота и не си правя планове Rolling Eyes

# 907
Добрютру!

Лек път и хубаво изкарване, Кайсия! Много ми се ходи и на мен.

Филомена, много е ужасяващо да четеш хората с колко лека ръка желаят злото на други хора, които нито познават нито ги засягат по някакъв начин. Тази casual жестокост е направо вледеняваща.

Трябва да се надигам да отмятам едно по едно, ама нещо нямам желание  Simple Smile

# 908
  • Пловдив
Добро!
И аз я чакам тая Епоха..тия от Виваком ни прецакаха и нямам НВО.
Моя теч тръгна...дано е нормален, че Head Band Освен калций+фосфор и вит. С друго има ли дет помага?
Инак вчера приключих нещо дет ми беше голяма тежест. Дано е за добро!🙏
Другата седмица сме на балкан.. хубу, ма го дават валежно 🤨 баш ся ли?
ОтплеснАх се...кафе?

Кайс, ний в 6 тръгваме Simple Smile нямам търпениЙ аз. Весело!
Гуш за всички в нужда...и без! И аз си взимам!

# 909
Дубрутро! Прегръдка за всички, на които им е тъжно и трудно!!!
    Мисте, мерси за кафето!
  Пращам прохлада от Берковския балкан, днес съмна работа.

# 910
Добро утро!

Мисте, когато ми се е случвало съм пила комбинирания препарат Калциум фосфо С и витамин К, по една таблетка от двете. Това изписваше тогава моята АГ.

# 911
  • Пловдив
Да, Кло...това беше. Ще го взема. Гледам, че и за друго е полезно.

# 912
  • Euskal Herria
Оцеляхме тая нощ. Чак след 1,30 почна да поразхлажда.
Сега допивам кафето и отивам да работя. От днес почва най-голямата фиеста в годината, а работата ми е точно в центъра на всички планирани събития.
Хубави почивни дни, общество!

# 913
ДобрЕ, честито на младежа!
Бър, браво на момичетата!
Кайс, весело!

# 914
  • sf
Ние с цялата банда и кучо сме при нашите на Дунава. Натъпках се с мусака и чийзкейк, пих една бира и ще подремна. Кеф!

Общи условия

Активация на акаунт