Отговори
# 915
  • Пловдив
Следобедно...

# 916
Ти не беше ли "на Балкан"?

# 917
  • Пловдив
Не съм още Simple Smile

# 918
Мисти действа по класическия начин - първо море, после балкан. Силно одобрявам!
Браво на Горинич, леко следване и весели студентски години!
Бър, честито на госпожицата и отбора, още много битки да спечелят!
Прегръдки за тези, които имат нужда!

# 919
  • тук и там
Ние пристигнахме най-накрая.Много дълго продължи този път.Като не се минава граничен пункт,мислех че ще стане по-бързо , но нищо подобно!На ферибота беше кошмар-пълна лудница,сигурно два часа чакахме докато се качим.Та в 9 тръгнахме, в 17 пристигнахме.Моите отидоха на плаж,аз  реших да оправя багажа и да не ходя днес.Хотелчето миналата година беше супер,тази година вече има следи от захабяване и определено от към чистота нивото е паднало много.Уморена съм,за това съм сигурно такава,утре се надявам да потръгне почивката ни.

# 920
Не бих очаквала друго в Северна Гърция посред Август. Като се сетя, какво беше по Великден, представям си сега.

Имало повод за празнуване. ДобрЕ, честито!

Ще се хваля. Имам подарък от мама свеки
ЗавиждайтИииииии!

И почвам да броя обратно, не остана до 31.08.

# 921
  • тук и там
Ами то не ни е за първи път,но в интерес на истината-тази година беше най-зле на ферибота.
Аз не знам какво е туй,че да ти завидя..

# 922
  • Наблизо
Мастиска?

Сдухано ми е,станах от следобеден преди съм и нещо пак искам да си лягам.

# 923
Мастиска?

Сдухано ми е,станах от следобеден преди съм и нещо пак искам да си лягам.
тцъ. Никаква мастиска,  ненавиждам. Робола.  Кефалонийско, местно, бяло, разкошно вино. Запомнила жената, снимка намерила, специално го търсила. Туй е то на снимката. Подарък от свеки.

И не се сдухваш.  Не давам.

# 924
  • Пловдив
Въх, Сиросче, то да те е жал да го пиеш, начЕ Simple Smile
Браво на жената, де!

# 925
  • sf
Ние си изкарваме много яко. Нашите много  харесаха зетя, щот яде и пие всичко 😆🤣

# 926
  • Пловдив
Викаш и превод не им трябва 😁

# 927
  • sf
Да 😆 учихме  го да играе Бяла роза 🤣

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 22:42 от donsita

# 928
Въх, Сиросче, то да те е жал да го пиеш, начЕ Simple Smile
Браво на жената, де!
сакън! Нещо мама свеки се е сдобила с втори акъл, но понеже Москва не вярва на сълзи, а аз не вярвам на Москва, ще туря заветната бутилка на тайно място и скоро никой няма да я доближи. Извинете, общуването с нормални хора, с нормални деца ме съсипва. Обичам си ги, но после трия дъното. Не съм като тях. Мечти.

# 929
Ооом, при нас не знам вече коя поредна вечер къна/сватба в махалата, половината град ехти, маанета, микрофони, кастофони, тонколони, миналата вечер и заря имаше. А даже не сме близо до махалата. Часове наред, ден след ден. От едната страна ехтят маанета, от другата пак форсират мотори. Второто на метри от полицията. Не Мордор, ами не знам вече и аз какво.

Похвалвам се, че МУ ме изненада със слушалки. Голям кеф, безпроблемно свързване с телефон и лаптоп. Затворих вече цялостно системата, много лесно и удобно стана.

Свършиха ми палците.

Общи условия

Активация на акаунт