Отговори
# 930
Изтощена съм. От рано сутринта паралелно се занимавах със старците-разбойници и с внуците, та чак до преди малко. Още не съм вечеряла. Утре ме чака сериозно чистене и готвене. Иска ми се да изскубем с ММ на някъде поне за час, ама няма как да стане. Уф.

# 931
  • Пловдив
Добро!

Тече с пълна сила, само се моля да спре за 3, 4 дни Disappointed Relieved

# 932
  • тук и там
Мисти,слагай една хормонална спирала и ще си решиш проблема.Знам,че имаш опасения и не искаш,но като те чета-май няма друго решение.И без това заради тези проблеми ти се налага да го спираш с хормонални хапове,спиралата поне действа локално.Аз не съм имала такива проблеми,но покрай мен жени на моята възраст са ми споделяли за проблем като твоя,кюретажи заради това и т.н. и само по този начин са спрели течовете.
Добро утро.Кафепия.Хората вече направиха един плаж,ние сега ставаме..

# 933
  • София
Добро утро!

Защо да бързате, Кайс? Денят е пред вас. На почивка го карайте бавно и лежерно. Весело изкарване!

# 934
Добро утро! Кафепия и ще скокна до един магазин, че на приятели внучката е рожденичка, а аз съвсем изключих.
  Снощи под лозата с други приятели уж за малко,та до 2.30. Отдвана не се бяхм събирали с тях, а живеем къща срещу къща. Те направиха 60 г, ще ни събират по повода Та мислим един Велинград да им подарим, ама аз мисля да е с нас.
    Спокоен ден, на плажуващите и почиващите да им е лежерно!

# 935
  • Пловдив
Ааа, Кайс...м не. Това хич не ми е вариант. Поне за сега. То едва сега ми създава проблем.

# 936
Кой каза, че само след няколко месеца в родината ще искам да се връщам обратно? Не позна! Три седмици ми бяха достатъчни 😂😉!

# 937
  • Наблизо
Добрютро!

Кайс,що трябва да бързате? Иначе и ние гледаме сутрин да ходим,но слава Богу детето е като мен,а не като ММ,който е като факла на плажа.

Сиска,що бе? Какво става?
Не че и аз не съм доста разочарована.Писах в темата за работа за информация за предпенсионна търсачка на работа и получих отговори “Отговорник на район в Кауфланд или чистачка,друго не става”,което е …Ще видим как ще е,но това какво означава,минеш 40 и трябва да се хвърляш от мост?Афектирана съм.

Ще се видим с роднини днес и ще е весело.

# 938
Бюти, отношението на хората към останалите е 🤢🤮.
Винаги съм защитавала хората работещи с хора, защото знам колко натоварващо може да бъде, но тук обслужващият персонал е извън всички класации. Soft skills за много хора явно звучи на китайски!

# 939
Добро утро.
Бюти, да те разведря малко - на последния разговор за работа питам на каква възраст е екипът, защото бизнесът е насочен към млади хора. Отговориха ми "нещо" и заеършиха с "да не би да Ви пречим на Вас, защото сме шумни" 😂😂

# 940
  • София
Сисе, уелкъм бек! Ще свикнеш, ще върнеш фабрични настройки, ще обръгнеш. След кратък блъсък и с някоя поликлиника или училище съвсем ще си дойдат нещата на мястото.
Софт скилс, вика. Joy То хард скилс и айкю-то са ни проблем вече, след възпитанието, тя за софт скилс се надява душата.

Така. Сега малко по-позитивно. За много неща има напредък у нашата мила родина. За други, в унисон със западните тенденции, главоломен спад. За правителство и политика - под нулата сме и без надежда. Но все пак...

# 941
  • France
Сисуни, джъст калм даун. И аз като се връщам веднъж на високосна ми трябва време да преборя културния шок, но после се връщаш към фабричните настройки и няма проблем.

Онзи ден мама, все още в София, решава да си вземе смуси в едно кафене, главно за да построи на хладно. Първо момичето на касата ù говори използвайки термините за менюта (М2, Ц3...) и мама само я пита, понеже не ги познава, че важното е да няма мляко вътре. После ù се казва, че сламките са зад нея на един рафт. Мама се обръща и ù трябват няколко секунди да ги види и доволна прави коментар "разбрах какво искате да кажете". И момичето прави (не особено дискретен) жест към колежката си, че мама не е с всичкия си. Та така... не знам защо хората са станали толкова нетърпеливи и нетолерантни.

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 11:48 от Philomena

# 942
Тръгнах и аз да описвам, ама …. Все тая! Ако можех да не излизам от нас и да поръчвам и плащам всичко онлайн щях да го направя! Понякога пандемията ( по-скоро реда при нея) ми липсва!

# 943
  • София
Ще се адаптираш. Трябва време.
Бюти, не е така за работа. Хора с опит ще си намерят работа и след 40. Ако не може в същия бранш, в застраховането търсят винаги хора.

# 944
  • София
Е как защо са станали нетолерантни и груби? Това се толерира. Откровеност било, честност било, да отстояваш себе си било.
Нали, ако някой не те е разбрал, да се сетиш, че може би не си обяснил добре...не е вариант. Неразбралият е виновен.

Общи условия

Активация на акаунт