Отговори
# 945
Мда. Това "Аз съм себе си" , направо ми бърка не знам къде.
   КОШИЯДЕМ- неназовимото и риба.

# 946
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цяла нощ кандидатствахме за студентска виза.
Успяхме.
Успах се.
Пия  сутрешното кафе, а то е обяд вече...
Днес ще го пиша дъждовен и ще легна пак.
Няма и да ям.

# 947
Не знам на какво се дължи грубото отношение - дали на липса на възпитание, манталитет или друго.
Понякога ми става много тъпо като гледам как се държат с майка ми. Не е престаряла, но е по-бавна, по-мудна, не чува. Откровено грубо се отнасят поняга в магазини, в аптеки, на каси, когато не е чула, не е разбрала, моли да повторят, бави се и т.н.

Случайно и непланирано се сдобих с билети за Мариус Куркински за довечера.
Утре най-сетне чакаме прословутите мебели, разглеле. После остава "само" МУ да ги сглоби. А трябва да ходи и на зъбар да слагат вече окончателната конструкция. Единият имплант отново не стана и ще е без него. Цяла година мина откакто се захвана, надявам се вече да приключи успешно.

Мисте Hug
Трябва и аз да се ориентирам за преглед другия месец и да мислим какво и кога ще правим.

# 948
Вие се оплаквате от отношението в София и други големи градове. Ако дойдете в дълбоката провинция, а.к.а Дивия Северозапад ще искате та си теглите ножа моментално 😆
По време на студентството ми, когато се прибирах за ваканциите, най-големия културен сблъсък, в който изпадах беше в супермаркетите, такова блъскане, такова чудо.. и до ден днешен не знам защо на служителите на касите им е толкова трудно да поздравят като ти дойде реда. В някои магазини са длъжни да го правят и си личи. В другите просто не протича комуникация 😆
Ние с ММ от снощи сме полу-младоженци. Решихме да се възползваме от ранното ставане за една дъъълга разходка по хладнина, закусихме в парка, малката дремна в количката и се прибрахме. Сега правя една крем супа и после почивка.
Привечер може би ще имам гости, още не са ми потвърдили, а трябва да приведа къщата във вид..
Хубава неделя!

# 949
  • тук и там
На плажа е спокойно,ама не съм се топнала нацяло днес.Студена ми е водата и като сложите и големите вълни и водораслите,които са донесли-викам на ММ да си бях стояла на нашето море.Като дойдохме беше 23  градуса навън,каката стоя завита с хавлия като излезе от водата,сега поне пекна.Утре го дават вече да е слънчево цял ден.,дано и морето да е хубаво.Моиъе отидоха да починат наобяд,аз случая на плажа,но пък мисля следобед да се прибера и да не идвам повече.Ако не друго,поне се наспах на плажа.
П.П. И времето се оправи и морето вече е супер!

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 15:56 от Кайсия

# 950
Спането на плажа може да е опасно занимание. Даже под чадъра.
За довечера паниран кашкавал ще правя. Таратор и салата, както обикновено. Нито ми се готви, нито ми се яде. Бъгнала съм се нещо.

# 951
  • Варна
Аз пък днес ще си имам гости от чужбина и ще гигощавам с българска кухня. Пататник, свинска кавърма, погача, лютеница кьопоолу и бобена салата Simple Smile Да видим кое ще им хареса и кое - не. Ако нищо не им допада, имам моцарела и салам, гладни няма да останат Simple Smile

# 952
  • France
Mалииий, дощя ми се да ти дойда на гости Yum

# 953
  • София
Мъх направи кръмбъл с равен и в добавка ванилов сладолед.

# 954
  • France
Ох, обожавам

# 955
  • София
Значи всички отиваме да ядем при Дорчи, а десерта ще донесе Ре. Animal Pig

# 956
Ауу, тамън се изкъпах, готова съм.

# 957
  • Пловдив
И аз така Simple Smile
Ох, едва гледам...тооолкоз ми е уморено Confused

Сиско, а твоите хора кога идват? Ти вкъщи ли работиш или в офис? Харесва ли ти?

# 958
Аз съм си "у дома" ☺️

Наредих багажа,размразих мръвките за скарата,след малко подхващам и салатата. Междувременно бира с гледка 😎,и малко игри на криеница 😁
Снощи събирането мина учудващо добре.Шефа не се спря,както обикновено,но пък беше най-послушното и разбрано сред децата.А какво количество вино изпих 🤐

# 959
Мисти, ако всичко върви по план, до края на седмицата трябва да сме заедно. Не, не работя от нас, в офис ходя, но колегите ми са от цял свят и на работа не се чувствам съвсем като в родината 😉

Общи условия

Активация на акаунт