Отговори
# 960
Ренко, приказно е.
Моите са на домашно бурито.
Аз ще съм на рибка и може би ориз.

# 961
  • Пловдив
Сис, добре звучи...Беболина ще може ли да е на градина?

13сче, разтъжи ли се?

# 962
Малката прокашля от петък, а преди малко цъфна с температура. Преди малко повече от месец беше на аб… дано е спокойна нощес и устиска до прегледа утре сутрин.
Весело на почиващите!
Ние, ако всичко е наред събота пътуваме

# 963
  • тук и там
Ние хапнахме морски дарове и октопод.За десерт портакалопита и шоколадопита.
Черпя едно море.

# 964
  • Наблизо
Ъъъ аз тук не мога да си затворя устата.
Мм ми разказваше за уикенда му със свекъра и новата му приятелка.Било е ужасно и тази буквално луда е правила коментари дори по нашия личен живот???? А не ни познава.
Свекърът щял да я зарязва.

# 965
Акостирах в града на трудовите хора 😆

На всички именяци и именячки- честито!
Бър, поздравления 🎊

Това Бургас, нали? Как е на морето?

# 966
  • Варна
Малиии, хора, всич-ко-то им хареса!
ЗаповядайтИ друг път, щото почти нищо не остана, аз доволен.
Ама съм ви поканила на софра, помнете! Само да намине някой тъдява, веднага го нахранвам!

Кайсито ако обича да заповяда с внос от такава пита и онакава пита, окапах сЪ!

Азал, дано мине бързо, да не е като мойто сопол 15-тина дни...

# 967
Да ви кажа, ако и без това се плъзгате по нанадолнището, не е най-добрата идея на света да ходите на Мариус Куркински Simple Smile

Едни идиоти ми изкараха акъла на влизане у наше село. Настигнаха ни, изпревариха ни, застанаха пред нас в двете ленти, изравниха се и почти спряха. Влачиха се така известно време, после с мръсна газ се изстреляха напред, след това набиха спирачки. Слава богу, пътищата ни се разделиха на първото кръгово. Яд ме е, че се шашнах и не се сетих да им снимам номерата и да подам сигнал. Пълни идиоти, без извинение.

# 968
Добро утро!

# 969
  • France
Свекърът щял да я зарязва.
Дай Боже всекиму, амин. Не, че тая някакви надежди за моя свекър. Добре че съм развила избирателна глухота, щото ако бях като снахите от свекървенската, досега да са хвърчали перушина, мигли и ноктопластика. От време на време ми става много кофти за Недовършений ама и това ми минава.
И тази нощ не спах. Славчо пак цъфна в нашето легло и не престана да се върти, рита и залепва за мен. По едно време ми се стори, че е горещ, ставах да търся термометър... после сума ти време не успях да заспя. После що съм уморена.

# 970
  • София
Добро утро.
Спокоен ден и седмица.

# 971
Добро утро!
Последен напън преди отпуската и морето ми е тази седмица. Да минава бързо!

# 972
  • тук и там
Добро утро.Кафепия.Моите спят.Днес планът е пак да сме на нашият плаж,от утре малко ще започнем да пообикаляме.Имало пожар край Зарата,по пътя за наше село-дано са го загасили.
Да е хубав денят ви!

# 973
  • София
Ох, щях да си изплюя кафето с това Дай Боже всекиму на Фил. Joy

Добро утро!

Да се похваля за кратко, ще трия после.

Девойките са четвърти в света!
...

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 11:56 от бъръльо-бъръльо

# 974
Понеделнишки привет.
На теория от днес съм в отпуск и по план трябва да опаковам багаж за море. На практика - поредния служебен пожар.
Няма да свърши света, ако си почина две седмици, ама що да е спокойно като може и да не е.

Ех, Фил... Колко бързо минаха тези години, когато недоспивах заради детски кошмари и ритане на крачета в семейното легло. Спяха при нас когато са болни, криви, тъжни, щастливи, имат РД, мач или вълнение някакво. Или ако тати е в командировка, или, или... Сега са по 190 см мъжове и като ме гушнат ме сгъват.

Бър, разкошни деца! Не трий!

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 09:07 от Mößbauer-Effekt

Общи условия

Активация на акаунт