Отговори
# 90
  • София
Влизам и виждам страхотни новини. Мид, много се радвам. Дано от тук нататък контролира заболяването.
Сисун, и за теб се радвам много.

# 91
  • Пловдив
Добро селско! Хлад е, супер...само дет не спахме ич Head Band
Мъховете отидоха на ранина за риба. Мисля менюто, че риба надали ше ядем Simple Smile
Та сега кафе ...

Сис, ама кога доди, кога захвана бач? Как се оправят Мъх и малката? Кога идват?

Мид Heart

Ренко, ам туй ваше село мноу култивирано Simple Smile става за туризъм май.

# 92
Хубави вести чета, все така да е!
Да е жив и здрав Бърдев, тигана само да го храни!
Ре, колата е супер! Безаварийно да си я караш, на хубави места да ходите с нея!
Мид, радвам се за жената, да се възстанови бързо!

# 93
Мисте, толкова е култивирано,че обхвата със свещ го търся 😂.От няколко години има пътеки за планински туризъм,един магазин, заведение,работещо само уикенда,и туй то 😁

# 94
  • тук и там
Нашето е по-зле..И заведение няма.Гледам дядовците от хоремага вземат по една биричка и я пият на скамейката.Днес ще сме си тук,от сега ме хваща съклета-то освен да спиш или да чистиш из къщата ,друго няма какво да се прави..

# 95
Добро утро!
Мид, много се радвам!
Сис, ти също звучиш много позитивно!

Снощи Минито спа в мамини. Сега някой трябва да отиде да я прибере и най-вероятно ще съм аз, тъй като едни маратонки ме чакат в спиди и ще искам да ги премеря.
Довечера на рд на свекъра.

# 96
Бър, деним блу се води. Колата е Волво cx40 май е техен баш този цвят. Аз първоначално исках едно сребристо, но до ноември трябваше да го чакам.
CX40 или XC40? Би трябвало да е второто.
Честита кола! И безаварийна!

# 97
Дубрутро! Бабинството ме подлага на форумна диета.5 стр .
  Тъй, на първо място,Мид, много се радвам за жената!!! Страхотна новина.
  Бърдо, да ти е честит мъх, макар и на патерица!Да те слуша, обича, обгрижва, защото е крайно време да разберат, че ако ние сме щастливи и доволни , и техният живот ще е песен.
   Ре, честита колица! Безаварийно да те води , където искаш! Много са ми е любима тази марка.
   Аз гледкам Графинята, която е много енергоемка, да ни е здрава. Обаче е такава любов това дете.....Днес мъховете  да по обектите, а щерка и зет до столицата.Да  купуват  мебели за детска стая . Започнаха да я правят, боядисали са, останаха мебелите.
   По този повод е у нас с преспиване, неопределено до кога. Изяжда огромни количества супа топчета, покрай нея и вуйчо й. Вчера два пъти готвих, сега пак. Предстои ни пазар с нея, и ластички, фибички да купим, че у нас няма.
   Имайте прекрасен ден!До после.

# 98
Чуден ден на плажа днес - облачно, от време на време напича за кратко, после пак се скрива.
Скрит текст:
Вчера хванахме малко, но най-същественото от Веско Маринов, тоест жълтата рокля и химна на учителите - най-обичааам юни, юли, август Grinning Пълно с хора, пеят, танцуват, радват се. МУ каза, че пее по-добре от Аксел Роуз.

Гледам снимки от Иглика Килим Фест в село Иглика, габровско. Изпускаме го, за съжаление, но се радвам на кадрите. Пускам две снимки и на вас
Скрит текст:

Ренко, ма идеално звучи твоето село.

# 99
Мид, страхотни новини! Много де радвам! 🤗
Сис, и за теб се радвам! Дано и занапред да се чувстваш все така добре в новото начинание.🤗

Уау, не знаех за Килим Феста, но догодина ще проуча предварително и ще се постарая да го включим в програмата. 🥰

Страхотен “вайб” снощи от Джаз феста в Банско. Много ни хареса! Програмата за днес започва още от 10 часа и ако нямахме други планове, с кеф бихме останали за по- дълго.
За пръв път отнезнамсиколсоседмици ми беше студено на краката и обух маратонки. ☺

# 100
  • Пловдив
Да ви кажа селското меню дан ни мислите 🤪
Баница за закуска, която ядохме в 10. Супа топчета, прясно зеле с ребърца, пека патладжани за кьоополу, от онуй неназовимото пръжнах ... ааа и сместа за картофени кИфтета е в хладилника. Само те не са готови...Рапорт даден!

# 101
Тили, и аз не знаех за феста. Надявам се, че няма да е еднократно събитие, а ще се превърне в традиция. Изложени са над 900 ръчно тъкани килими от 18, 19 и 20 век от колекцията на нидерландец-ценител.

Не съм особен почитател на джаза, но преди две години хванахме случайно мини джаз фест в Рила в Боровец и беше много приятно. Сега пък покрай служебна задача открих Джанго Райнхарт и ми е идеален саундтрак по време на работа Simple Smile

# 102
Бърд, и нас джаз не се слуша особено. Но атмосферата беше доста приятна- усмихнати хора, наслаждаващи се на музика с чаша питие в ръка, прохлада, както и самият факт, че отникъде не дънеше нито чалга, нито традиционното за региона “морен сОкол”… много приятно беше. А пред кафенето на Дъбов се вихреха много яки диджеи и също пускаха страхотни (и далеч НЕджазови) ремикси.
Ако не бяхме станали с ММ в 5 за изпроводим Тилката, подозирам, че щяхме за осъмнем някъде около църквата. 😇

# 103
  • София
Мисте, да те осиновя искам.
Ние ходихме на пазар. Купувам брашна от един специализиран магазин от години. Днес девойкката, която е дъщеря на собствениците беше много разсеяна. Извини се, че не е пила кафе, защото млякото било вкиснато, а не може да затвори магазина и да си вземе. Пратих мъх да и купи кафе и докато го чаках, тя се разплака, защото не била очаквала такова отношение.
После каза, че е разстроена, защото са загубили 46 годишният и брат от инсулт преди няколко седмици.
Стана ми мъчно заради това, но и заради фактът, че не очакваме някакъв малък жест.

# 104
  • sf
Ахой!
Мъничките жестове са много хубаво нещо, ама толкова сме отвикнали. Аз веднага си мисля, че ще искат нещо от мен, вместо да се зарадвам на жеста.
Момичетата отидоха да се правят на туристи из града. Аз метнах едни пълнени чушки, ама постни, че нямаше телешка кайма, пък момичето не яде свинско. Сутринта баница, много й хареса. Ама не харесва ни айрян, ни боза.
После ще се накикиморя и отивам на среща с едни дружки.

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 12:52 от donsita

Общи условия

Активация на акаунт