Отговори
# 105
  • Наблизо
Здравейте!

Ре,честита кола! Безаварийно дълго да се радвате една на друга!
Филче,гушка! Не прочетох какви са терзанията,но съм насреща Simple Smile
Донси,пълна къща? Simple Smile
Бърде,приятно изкарване Simple Smile

Мъничките жестове са много важни,да аи любезен също,но някак…хората се затвориха и всеки очаква най-лошото.
Вчера бях на фризьор,бях взела и за козметик -отивам,козметичката я няма.Внезапно починал баща й.После на бивш колега на баща ми,единия му син,мой набор,починал.
 вчера просто ми беше много напрегнат и тежък ден,днес е по-леко,но все още ми е притеснено.Ще ходим на море и поне това,въпреки че ще р в Турция и сега се притеснявам и заради ми Ава ето на границата.
Изобщо ,все да си се притеснявам.

# 106
  • София
Бързи, да ти е здрав и щастлив мъх, да се радвате взаимно!

Ре, безаварийно шофиране и много щастливи пътувания с новата кола!

Сис, все така хубаво да е в новата работа!

Мид, радвам се за жената!

Малките жестове са изключително топло нещо! И вашият малък жест с кафето, Ре е дошъл в най-точния момент за тази жена.

На мен ми е трудно да приемам такива жестове към себе си. Все си мисля, че не заслужавам. И със закъснение отчитам факта,  че отказвайки жест, вероятно обиждам този, който го прави.

Съжалявам да прочета за толкова починали. Трудно е за живите. За починалите сега е по-добре. Нека им е светло по пътя!

Приятно изкарване на всички почиващи, пък било то и за 24 ч. Пак е нещо.

# 107
Мистева, очаквам незабавно локация на ЛС!

Рен, много мило!

Имах планов, да прекараме уикенда със сестра ми, но звънна сутринта, че децата вдигнали Т. Та си оставаме с протестъра у свеки. Ще правя скара довечера.

# 108
  • София
Бърди, аз съм фен на Буена виста сошъл клъб и Ейми Уайнхоуз.
Много приятен джаз.

# 109
  • sf
Синкото ме нервира. Спазва някакъв хранителен режим и си готви с мерилката. Яде само пиле, ориз и скир и е адски кисел по тази причина. Да идва септември и да заминава на училище.

# 110
  • София
Бърди, аз съм фен на Буена виста сошъл клъб и Ейми Уайнхоуз.
Много приятен джаз.

И аз.

# 111
Развали ми се плъзгащата се врата на дограмата в хола. Ставайки рано сутринта заради майстора за мивката, който чаках между 8 и 9, баща ми ме сюрпризира, че вратата е наникъде. Вратата, с размер на половин стена, седи отворена една педя и не мърда по никакъв начин. Дават го да вали тия дни бая, а няма козирка, та ако вали под наклон, ще трябва някой на пост да бърше паркета.

За щастие, водопроводчикът познава майстор за дограма. Утре сутрин, пак рано-зарана пак ще посрещам майстори.

Но пък ми извади механизма на течащото казанче, каза ми да го накисна във вода и оцет и ми даде указания как да го сглобя сама, така че поне да спестя от нов механизъм. И вече имам работеща мивка в кухнята.

И сега се кръстя да не се налага да правя скъп ремонт на дограма, че последния месец тоя апартамент е като бездънна яма.

# 112
  • София
Попи, докато дойде майстор, напръскай с  DW40, повдигни я леко и пробвай пак.

# 113
  • София
Попи, а тези неща не си ли ги идентифицирала, когато се нанасяше? Как въобще става сключването на договор за наем и нанасянето при твоето местообитание?
Харесва ми, че в Англия независима фирма прави проверка на имота преди нанасяне и преди изнасяне. Така се спестяват сума ти и разправии и средства.

# 114
Попи, ама тоя Меркурий все едно живее у вас.И е заразно.
  Нещо ми се спупи колата, бръмчи на умряло.А в петък трябва да пътуваме. А работните коли с абез климатик, синът заминава на море, на зет ми е в бокса и тя за ремонт. Единствено на щерката колата е в кондиция. Брало си е лайката.
    Прибирайте го тоя изедник М.
Графинята спи,аз лежа до нея. Бяхме в парка, ама много срамежлива и затворена.Едно дете от нейната група я видя, отиде при нея, нашата само ще н спадна в едни храсти от срам. После ходи на 5 метра след децата, да си играе, ама я е срам.

# 115
  • София
Ох, чак ми е съвестно. На мен по време на Меркурий много ми върви.

# 116
Ре, и баща ми го каза същото. Ама първо нямам такова. Второ вратата тежи сигурно 20-30 кг., защото е огромна (3м+). Трето, трябва ми решение, което да издържи месец.

Артемис, то и тук е така. Не винаги е с независим експерт огледа, но аз имам доклад от такъв, който е констатирал вида на апартамента след предишните наематели. Трябва да видя какво пише за дограмата в доклада какво пише за дограмата всъщност, защото още от началото трудно я отварям, но го отдавах на това, че е много тежка. Но няма как да се предвиди, че има проблем, заради който мивката се блокира често (наклонът на канала е малък), или че на механизма на 30-годишната дограма му е дошло времето, или че от съседите ще тече и ще раздуе боята…Експертът идва - пуска вода, казанчета, отваря-затваря, ако бачка е ок.

# 117
  • София
Попи, във всеки супермаркет го има, обикновено в секцията за градински неща и препарати.
Пробвай, ако е греясало, ще се оправи и ще задържи месец.
Имам същия проблем с подобна врата и така процедирам. Понякога леко накриво тръгва и запецва.

# 118
Попи, чак ме е страх да те чета вече. Тоз Меркурий вярно у вас живее.

Ре, Ейми си е класика.
Музикалните поздрави на Артемис от последните дни съвсем точно ме улучват.

Оф, МУ си избира кола. Ама ей така просто си прави вятър на устата. Съответно три дни за почти нищо друго не говори, само ми праща някакви коли, показва ми по улиците. Вече спрях изобщо да го отразявам, защото миналата вечер сънуваше някакво Алфа Ромео, снощи някакво Пежо.

# 119
  • София
Бърди, моят ми заяви, че иска пчелен кошер и от два часа гледа клипове за пчеларство 🤣.

Общи условия

Активация на акаунт