Отговори
# 120
Радвай се, че иска само 1. Моят към 250 ги отглежда и уикендите все не мога да му видя очите. Днес заяви, че другата седмица жива или не, ме иска с него.

# 121
  • София
Ама Кло, ние сме в град почти 🤣. Само кокошки и прасе остава 🤣.
Ужас. Иначе, ако имаме място на село не бих имала против, но е много труд. Въпреки че сега в един от клиповете показаха някаква супер система с която буквално го цедиш само.
Интересно е. Много впечатляващи същества са пчелите.

# 122
Ох, Ре, не знам вече какво да кажа Joy

# 123
  • София
Бърди,да ти го проводя освен 🤣🤣🤣.

# 124
Проводи ми го.
Натоварвам ги двамата с все кошерите в Алфа Ромеото и да се оправят Joy

# 125
Пчелите да страхотни общество. И трудна наука.
   Моят иска само почивка ,и Слава Богу.

# 126
  • тук и там
Пчелите са много интересни.Майката на една приятелка на малкото кара курсове по пчеларство в Белгия.Май трябвало да изкара още някакво ниво ,пък и имало някакви разпоредби които трябвало да се спазват за наличието на кошер,все пак и те живеят в града.Ре,и при вас сигурно е така.Да провери твоят мъх дали въобще е разрешено да гледа пчели,щото май не трябва да има съседи на някакво разстояние от вас,поне в Белгия е така.
Спах три часа следобед..

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 16:37 от Кайсия

# 127
При нас почивката ще бъде в някой друг живот. Сега моичкият търси нова локация за единия пчелин, че с тези промени в климата, единия трябва спешно да го заменим.

За България е едно, ама при Ре вероятно е друго. Тук искат отстояние само от училище/детска градина/болница.

# 128
Кло, то и нашата почивка ще е друг път. Сега отиват малките за една седмица, после моят колега иска. Бяхме говорили с него, ако му е възможно да не е август, защото аз ще гледам Катрин.Вчера ми се обади и каза,че ще направи компромис за тази седмица, но следващата иска да отсъства.И ние няма как да откажем, естествено.
    Начи, който ми разправя, че частния бизнес е блага работа и си работиш когато ти е кеф......

# 129
  • София
Кло да каже, аз имам познати с кошери, но са все извън населени места. Не ми се струва ок в жилищен квартал да сложиш.

# 130
Обиколихме най-накрая малко около село.Ама много малко,от години не бях минавала от този край.Пусто,спомените ми бяха съвсем други.Като си дете, разстоянията ти се струват огромни 😂.И разгеле,намерих кактусите,дето са на 200 метра от къщата ни 🤣🤣🤣.Заради Бърд им направих цяла фотосесия,и цъфнали имаше.
Скрит текст:

# 131
  • София
Ренко, много хубаво е. Имам такъв кактус и аз.
А за детските възприятия си права. И как бавно течеше времето.

# 132
Аз не знаех, че им кактуси,че и в планината. Хубаво е, много.

# 133
  • София
Тези са истинска напаст. Нищо не ги мори. Аз за това само в саксия ги държа.

# 134
Ренко, благодаря Heart
И аз имам такъв кактус. Чопнах ги от параклиса по пътеката над пътя за Асеновата, свети Илия май беше. Цъфна първата година същия жълт цвят и повече не иска. За малко тази зима да го убия, но устоя и в момента расте като полудял. Но и аз като Ре не смея да го бодна в градината, ще завземе всичко. В една саксия на двора е, зимата ще му търся място вътре.

Общи условия

Активация на акаунт