Отговори
# 555
  • тук и там
Добро утро.Днес ще сортираме,чистим и изхвърляме-аз на село,ММ в апартамента ще разчиства след майстора.Поне баните са налепени с плочки,нали ви казах,че пообъркани-ма кот' такоА. Ние сме с асмалък на село,над масата -за да пази сянка.То хубУ,обаче тези насекоми ме побъркват..То комари,мухи,оси,стършели-ужас!Вечер гася всичко,паля само свещи с цитронела,спирала против комари,утре ще купя и кафе да паля,щото иначе няма оттърване от оси ,че и стършели..Само те ми нарушават дзена,иначе е супер вечер да ти пеят щурчетата,докато си пиеш виното.

# 556
Мисте, весело!
Аз спах тая нощ и положението е съвсем друго! Явно не съм била депресирана, а недоспала.. и както предположих, малката си е спала цяла нощ без да се буди и не са имали никакви проблеми 😌 което значи, че ще повторим. Баща й не спал много добре, че бил под напрежение 😅 ама негов проблем, детето е спало!

# 557
ТиЛи, Скарабар на Бенковски.

# 558

Имах предвид някъде пО из "нашите" кварталчета. Blush

# 559
Уф, няма за съжаление. То като цяло няма и много заведения.

# 560
Затова- в "Козела" на Красно село. JoyJoyJoy
Като се абстрахира човек от обстановката и жегата, бива. Не е като да е съвсем пък без хич. Grinning
Аааа, сетих се- механата на Дойран, ДойранЪ, след поликлиниката. Но там шкембе не съм яла, може и да е добро е.

# 561
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Имах предвид някъде пО из "нашите" кварталчета. Blush

Не знам къде са "нашите кварталчета", но скара бар са верига и сме ходили в едно от заведенията - под Сфумато, бившата баня в Заимовата градинка.
Скарат им е невероятна. И цените също Sad

Нахаресвах наред.
Целувки на беболинка, оправяне на белушанка и таткото и майката с близките граници.
За въшките не съм видяла ни-що!
За една нощ отидохме до село, да видя майка и единия брат.
Все по-трудно и тежко ми става като отида.

# 562
Далечко ми идва за едно шкембе/ скара да се вдигна до Бенковска или Докторската. Че и за скара. За скъпа и хубава такава си имам Банкович. 🤣

Иначе съм писала- Красно село, Дойран и околията. ☺

Оф, Синкото объркал датите за полета на връщане. 😈 Сега презаверява билети.
Добре, че майка му чете родителския чат. 🙄

ИмА късмет да не ми е пред очите като разбрах какви ги е натворил. 😡

# 563
При липса на близка кръчма и желание за хубаво шкембе - желирано шкембе от месарски магазин върши работа. Става на супа за под 10 мин.- малко вода да се разтопи, повечко мляко, лъжица брашно по желание и масло с червен пипер. Обикновено след планина го правим това упражнение.

Минаха първата серия огледи на апартамента, чакам следобед втора и последна. Всички бяха готини. Горките, дано имат повече късмет от мен.

# 564
Вчера се чудех дали да взема такава сварено шкембе- да го пекна на фурна с масло и лют пипер, но нещо не ми се занимаваше.
Преди редовно правех- и супа, и на фурна. Но в тези жеги просто не ми е до въртене в кухнята. Затова и караме основно на “гурмета”  от топли витрини. ☺

Познайте! ММ си изпразни сакчето и сега пак го пълни. Не стои на едно място и туй то.

# 565
В къщи сме.
На финалната права светна някаква ламБа в колата, МУ е в ступор.
Лещата вече е в пота. Мама напълнила чушки.
Първата пералня е почти на привършване.

Пътьом прибрахме позната от гарата в Пловдив, че с много багаж, и докато чакахме влака да пристигне, видяхме Евгени Минчев да си купува билет за София. Лордът пътува с БДЖ Grinning

# 566
  • София
Добър вечер.

# 567
  • Euskal Herria
Видях го в съседната тема:

Исках да пиша и за лампичките, които търсеше Азалия,  ама чак сега намерих време. В Пепко също има най-различни модели.
При нас почва голямата фиеста, буквално 9 денонощия градът ще празнува. А лудницата е вече цял месец, тази година най-многобройни са холандските туристи.
Наспорт, общество!

# 568
  • Варна
Ех,  Добриня, като те прочетох, ми се прииска да те гушна, дано нямаш нищо против! Heart

# 569
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ех,  Добриня, като те прочетох, ми се прииска да те гушна, дано нямаш нищо против! Heart
Няма да ти стигнат ръцете.
Режимът не помага, китаецът също.
Килцата си стоят и инсулинът е до небето. Sad
В режим на самосъжаление съм ясно. Ще ми мине.

Общи условия

Активация на акаунт