Отговори
# 675
  • Пловдив
То тук кво мислиш че е...мор! 🥵 Главата ми се пука, ужас! Турих водка да я лекувам, да видим 🤪

# 676
  • Mediterraneo
При нас също е мор, но, за разлика от други години, вечер леко разхлажда и може да се спи, няма висока влажност и като цяло приятно лято.
Аз си занесох целулита на плажа пак. Хареса ми оня ден с ММ и повторихме- открихме нов паркинг, на около 200 м от плажа, слизаме, киснем час в морето, без да лягаме по пясъка, направо към колата. Не се занимавам с мъкнене на багажи , че и без това не обичам да лежа на плажа напоследък. И с диня се натъпках току- що, пускам сериалчето и полягам.

# 677
  • София
Скоро няма да е жега. Не знам да се радвам ли или не.

# 678
Бърче, радвай се, че много пожари пак има и не иде скоро дъжд Sad

# 679
При мен усещането е за 86 градуса. Ма няма да се оплаквам, море предстои

# 680
МУ се инфлуенснал от една англичанка в българско село, която пробвала мента с мляко в тик-ток, та познайте какво пием тази вечер Grinning Бях забравила за тоз коктейл, по едно време доста го уважавах.

# 681
Бърди, аз цяло лято от време на време изневерявам на совиньона с мента и тоник. Капвам мента само за цвят и вкус, слагам повече лед и с тоника добре разхлажда. С мляко не съм, прясно ли?

# 682
Много обичах мента с мляко като тийн Sunglasses Да не се донася на тийнейджъри. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 683
Да, Злате, прясно.
Не е никак зле, свежо ми е на мен.

# 684
Ментата ми е потрес. Мента с мляко - два потреса.
Не сте у ред 😜
Няма и лайкове да получите 😂

# 685
Млякото омекотява вкуса на ментата. Напитката става по-мека - не толкова ментова и не толкова сладка. С друго не ми харесваше.
Абе като манджа с грозде. Joy Не е за всеки.

# 686
Ми не сме у ред ти чак сега ли разбра Stuck Out Tongue Winking Eye
Попи, кажи й и колко приятен цвят става Simple Smile
Злате, аз не съм фен на спрайта, но съм пила така със сода. Пак свежарсо става.
Приятел на дядо ми наричаше ментата земеделско уиски Simple Smile

Оф, МУ ще ме опиянчи, докато му свърши отпуската - вчера аперол, днес мента, утре кой знае какво.
Хили се тука, англичанката в тик-ток питала какво друго да пробва и в коментарите я подучвали да инжектира диня с мастика Joy

# 687
Какви бандитки излязохте Green Heart Heart Eyes
Бърде, не със спрайт аз, с тоник, горчивото Simple Smile Навремето така ходeхме на плаж, когато нямаше бийч барове и виното беше само домашно, евентуално магарешко мляко (егати кислоча) Simple Smile Голям тоник с мента вътре.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 22:49 от zlatenceto

# 688
Казвам, казвам. И цветът е як - млечно зелено Joy

Влязох да се похваля.
От това:
Скрит текст:
след ремонта стана това:
Скрит текст:

Няма как да се види от снимката, обаче не мърда. ChatGPT ми каза как да я оправя - с клечки за зъби, които да уплътнят разширените отвори. Joy

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 22:51 от wild poppy

# 689
  • Mediterraneo
Обичам мента с мляко. Ще вървя да търся скоро май, вероятно в руския магазин ще намеря мента. Тук продават някакъв подобен ликьор, но с много убит вкус и не ми е същото.

Общи условия

Активация на акаунт