Отговори
# 840
  • Mediterraneo
Никаква отпуска до ноември за мен. Още 4 седмици голям гърч на работа, после започват да се нормализират нещата.
Готвих леща нагласих пилешки филета и печени зеленчуци за рапове. Кой каквото иска да яде. Купих страхотна млечна царевица и сега ям варена царевица и пия бира. Щяхме да ходим на плаж след фитнеса, ама нито на фитнес отидох, нито на плажа ще слизам, че току-що ми дойде.

# 841
  • Варна
Кхъ-кхъ, здрастеее!

Да поставя фото-загадка, какво виждате на снимката InnocentAnimal Pig

# 842
  • София
Патладжан по Чироз.

# 843
Много се уморих два дни, подкарах стабилно подреждане и изхвърляне от спалня и хол. Успях да освободя два шкафа само в спалнята. МУ е в тих и не толкова тих ужас. Утре трябва да отида за големи пластмосови кутии да прибера някои неща в тях. Уж не съм правила кой знае какво, но направо съм в полу-разпад - корем, кръст, крак ме болят и ми създават дискомфорт. По този повод чак се депресирах и както бях крива, станах още по-крива.

# 844
Една жена удари мъжа до нея с куфара по главата, докато го качваше горе. Без думи съм.

# 845
ПатладжанЬе виждам, Дорче 🐷

Попи, ти не беше ли по белите държави? Шегувам се.

# 846
Една жена удари мъжа до нея с куфара по главата, докато го качваше горе. Без думи съм.
Какво я е ядосал Grinning шегувам се.

Аз имам травма след последното си пътуване в автобус,  до мен седеше една, която очакваше никой около нея да не мърда и диша и подскачаше демонстративно само някой да е посмял.
Накрая обаче реши да ми рече "може ли да не се докосваме" и като й отговорих "госпожо, ако искате да не се докосваме, си вземете две седалки" се обиди, че съм я нарекла госпожо Grinning даже не успя да се възмути като й казах, че не, не може да не се докосваме. Поне спря да подскача демонстративно след това. Аз ако бях подскачала като нея, сигурно щеше да скочи от автобуса, пък аз не смеех да мръдна, ама пусто припи ми се вода.
Но ако ми беше казала още нещо, щях добронамерено да я посъветвам да си пусне едно изследване на хормоните.

# 847
  • София

Ако не е нарочно, не се признава. Laughing

Добър вечер.

П.п. Вещици, виждате ли вчерашния ми музикален поздрав? При мен форумът нещо бъгва.

# 848
ПатладжанЬе виждам, Дорче 🐷

Попи, ти не беше ли по белите държави? Шегувам се.

И двамата са българи Joy Сравнително бели.

Тази в автобуса не беше българка.

Вижда се поздравът.

# 849
  • France
Мама ми разказва приключенията си на родна земя. След като я направили на луда калинка в общината, се връща към нас замислена за всичко, което ù остава за правене и машинално вдига ръка към челото си. И една я спира да ù иска сметка, защо ù прави жестове. И накрая ù се накарва, че на нейната възраст носела блуза, с която ù се вижда сутиена Joy Викам ù, че лятно време прегряват хората

# 850
  • тук и там
Мамографията ми е наред.Видях една баба в автобуса,с която си приличахме визуално,помислих си даже,че може да сме роднини,но да не се познаваме.На слизане,бебето ми каза,че съм много хубава.Чак ме заплю,да не ми е уроки..GrinningСигурно и тя е видяла приликата помежду ни,просто в сравнение с нея съм ..млада.
Видях се и със съфорумка,беше много приятна среща .
И тъкмо започна да ми харесва на село-прибирам се ,и нашествие от гадини в къщи,от най-отвратителните..Още се потрисам,сигурно ще сънувам кошмари тази вечер.Аман от летящи,лазещи,подскачащи или пълзящи твари- голяма напаст и пълен гнус..

# 851
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Хвал, хвал, хвал....

Имаме си студент. По първо желание е приет и няма по-доволен от него.
Всъщност има - аз.
Joy
Досега поливахме!

# 852
Ай честито!!! 🎉🎉🎉

# 853
  • София
Ееее, супер новина! Да му е попътен вятърът на нашия Горинич! Честито!

Кафепиете ли вече?

# 854
  • София
Добро утро!

Браво на Горинич! Все така да му се случват нещата!

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт