Отговори
# 825
  • Mediterraneo
Рано сте подхванали извращенията, а на ментата с мляко с мръщят!
Ставам да пия кафе и да правя бухтички, че голямата е от обяд на работа, аз почивам, малко да поглезя децата.

# 826
  • тук и там
Да,Фил-аз не се притеснявам от самата процедура, а да не излезе нещо.

# 827
  • France
Разбирам те. Ще стискаме палци Hug

# 828
Панде, обожавам диня със сирене.
   Дубрутро!
  Още спим с Катюшата , май всички още спят у нас.
   Мисте , кафето е трепач, както винаги.
Мда, дружките ми са железни, много баири сме изкачили заедно.

# 829
  • София
Диня със сирене е класическа вкусотия. Кафето в добавка е личното ми извращение.

Щерката е бастисала поредното зарядно. През 2-3 месеца ги сменя.

# 830
  • Наблизо
Добрютро!

Аз вчера видях скъпа приятелка,бяхме с децата разбира се,моето се изсипа от една люлка.Ходих спешно да взема кислородна вода и риванол.Чудно.

Тази сутрин няма да ям,не съм гладна,снощи имахме вакханалия с храна от баба,онзи ден пък с ММ на летището ядяхме альонки.Аз отслабвах,да ви кажа.Подозирам,че заради този стрес,който ми се изсипва,се тъпча.И ме е яд.Иначе си наваксвам на любимата ми шопска салата.

Сега гледам какви масажи и процедурки мога да си направя.Утре съм пак на лифнен дренаж и на масаж на гръб,че съм се схванала.Чудя се дали има смисъл да направя два- три антицелулитни масажи или процедури или не.

# 831
  • France
Вчера хапнах салата с чери доматчета, маслини, диня и червен лук. Беше вкусно. Както и пържени патладжани с мед. Само сангрията не ми понесе на дъртата глава Joy
Моите чавета са станали отдавна и вече се карат епически

# 832
Чудя се дали има смисъл да направя два- три антицелулитни масажи или процедури или не.

Този вид масажи все вървят в пакети от 8 като минимум, нямам представа дали наистина няма смисъл ако се направят по- малко, или е маркетингов трик. Преди години много се бях запалила и редовно ходех на масажи, няколко последователни цикъла от процедури направих, много редовна бях. Не видях особен резултат, честно казано. Целулитът много се влияе от храна, хидратация (външна и вътрешна), движение. Промяна в състоянието му съм виждала единствено, когато се храня добре, тренирам силово редовно и минимизирам другия (течния) спорт.
Започнах със сухото четкане, да видим докъде ще я докарам.

Онлайн магазините ме заливат с кодове за отстъпки. Ако някой прояви интерес, да ми пише.
Скрит текст:
Модиво.
Вдъхновете се от предложенията на обичани марки и създайте визии с отстъпка! Екстра -45 лв. | 23,01 € за избрани продукти. Използвайте кода в кошницата при покупка от минимум 180лв. | 92,03 € до 18.08.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 10:20 от TuЛи

# 833
  • Наблизо
Аз търся раздвижване на масите,имам липоедема и ми помагат такива неща за подуванията и за наслагванията.
Ще видим,сега ще погледна какво се предлага.
Веждите са ми щета,ама не мога да намеря да ми ти оправят.А запазя и “Колежката в няма”.
Ще ходим по вилаета на Ренко и Бърд и ще видя дали няма нещо отворено по центъра там.

# 834
Все по-отпускарски звучи темата, браво!
Панде, ти реши ли за Банско в крайна сметка?

# 835
Отпускарски...
Ще сБирам багажа скоро. Rolling Eyes
Точно се вайках как, по ягодите, ще карам без този така невероятен и обожаван от мен плод- вкусния, сладък, сочен, уханен селски домат? Cry
Всичко това, разбира се, се случва, ядейки огромен домат със сирене и няколко маслини.

# 836
Ми се да знам,Тилка, така ми звучи темата. Кой на бар, кой на плаж, кой на планина, кой рупа домати.....
    Аз отпуска нямам де....вчера мама ми казва "ААА ти сега с Кати си почиваш", да бе да!
   КОШИЯДЕМ - за обяд миш-мсш за момчетата, за Кати домашна пил супа.За вечеря, едни наденички, ама ще сготвя и постна картофена манджичка.Аман от тия мръвки. И поръчах на щеркинса домати да ми купи.В Берк има едно магазинче за плод и зеленчук, най- вкусните неща продават.

# 837
  • София
Марулче, реших, да, в Банско ще сме. Ще се видим с Търти, живот и здраве. Ако има и други е района, да дадат знак.

# 838
# 839
Аман от глупави хора. Тази до мен си сложила раницата горе над седалките в автобуса и на първия завой сок в стъклена бутилка от 1л падна долу между мен и човека до пътеката от другата страна

Миналата година заради една подобна патица джапах в планината, защото не си беше затворила бутилката в багажника на буса и ми беше наводнила обувките.

Общи условия

Активация на акаунт