Отговори
# 810
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Фил, всичко ще е наред с малчо. И да остане нещо ще е малка и леко сребриста чертичка. Няма да е нещо страшно.

Момичета,може да съм го писала, опитвах всички видове хапчета, само вдигнах кръвното. С диета посвалих малко индулина, но е далеч от нормалните стойности. На нещо като диета съм от години, но ефект нямаше.

Сега китайчо ръга едни игли и ме грее с мокса. Минус 5 килца съм за около месец.  Blush както казваше един форумен зевзек "това е като на танк да му падне регистрационната табела", но се надявам да е само началото.

# 811
Почиваш ли си при него, Добри? Simple Smile допълнителен ефект, ако ти действа дкбре и на нервите. Така ми звучи отстрани Simple Smile

# 812
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Нервите ми са добре, благодаря за грижата!

# 813
  • София
Ама, Добри, веднага да споделиш координатите на този вълшебен китайски иглолечител.

Вечерен поздрав.

# 814
Тили, скептична съм за ориз.

Като не особено страстен фен на пастата по принцип, а присъства в дневното меню, за мен си правя ориз- басмати или жасминов. Имам подобни експерименти и ми харесва; като се прибера ще пробвам и с патладжан в соса, задължително ще пиша как е. Hug

# 815
Ще чакам да кажеш. Просто патладжан и ориз.... не, не, не. Домати с ориз, много да. Доматено ризото примерно е разкош.  Не ги виждам патладжаните с ориз.

# 816
  • USA
Сири, за мен никак не е лошо патладжан с ориз.
В близкото китайско правят върховен стир-фрай с патладжан и както е обичайно го сервират с ориз.
Да си оближеш пръстите е😋

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 18:01 от SkyBlue

# 817
Отделно, един до друг бива. Ама аз съм по свинщините /козунак с луканков салам/, та ще чакам Тили да сподели опит.

# 818
Скай, дъщеря ми има Кане Корсо, но черно. Звяр-звяр, колко да е звяр?! Няма по-добродушно мило животинче от Айра. Ние имахме немска овчарка, кането е памук в сравнение с нея.Нищо ,че е 60 кила. Но е доста респектираща.
   Ние имахме импровизирано гости,тъстовете от сватбата, даже Кати отказа да си ходи с майка си. Тя много ги харесва и нарича мъжа Принц. Та сега си имам спящо окъпано човече до мен.
  Сири, пастата  стана убийствена, благодаря! Подобна ядохме в Катания. Само дето не намерих рикота, по оригинална рецепта, а замених с някакво друго.
   И тази ми щура дружка вече планира следващата ни семейна почивка с тях е Италия. ММ само на нея не отказва.

# 819
  • Пловдив
Марулко, пак да кажа...блазе ти с такива дружки! Heart

Скай, пиши по-често! Heart Ще идваш ли насам? На младежа харесва ли му Бг?

ДобрЕ, ама тук ли е тоя Китаец? Уф...и аз искам настройки!

Айде, първо кафе...фащайте ред Wink

# 820
  • тук и там
Добри,браво за килограмите!Искам и аз при китаеца,пет килограма за месец е отличен резултат.Питай не познава ли твоят китаец,някой друг китаец в Зарата,да ходя при него..Grinning
Добро утро.Снощи имах събиране по женски с приятелките ми,много хубаво беше.Спах в майкини.В 11.15 съм на мамолог,за първи път ще ми е,надявам се да е мине добре.В събота заминаваме за Гърция.
Да е хубав денят ви!

# 821
  • France
Брютро. Много беше приятно снощи. Прибрах се в 22 и 30. Днес обаче ме мота главата заради сангрията.
Кайси, не е страшна мамографията. Само малко неприятна. Два пъти съм правила.

# 822
  • София
Добро утро!

За странни хранителни комбинации говорите.
... Аз в момента пия кафе и ям диня със сирене. Е, не са ми едновременно в устата, но представляват днешната ми закуска.

Хубав ден на всички!

# 823
Утро.
Събудих се с главоболие.
Лоча кафе и се осефервам.
Скай, не знам защо бях останала с впечатление, че си взехте кане корсо. Таз испанска порода сефте я чувам от теб, не знаех за нея. Както и да е- представям си колко големи са станали.

Ама аз съм по свинщините /козунак с луканков салам/, та ще чакам Тили да сподели опит.

Тили отсега споделя прекрасен опит от козунак с лютеница или маслинова паста. Знам, знам! 😇 С луканка, шпек и луканков салам си е класика. 🥰

Чакам Добри днес да се повали. 🎉

# 824
  • София
Като дете ядях мекици с домати.

Общи условия

Активация на акаунт