Кралски работи и клюки - август 2025

• 75 238
  • 1 050
  •   1
Отговори
# 915
Хариет, годеницата на Питър Филипс заедно със Савана, дъщеря на Питър, карат колела в Балморал.

Интересен избор за дизайнер, за времето в което живеем, от Мери. Руска дизайнерка, базирана в Лондон. Анализаторите като някоя облечеше украински бранд казваха, че това е тиха подкрепа към държавата. А сега дали ще анализират.

# 916
  • Някъде там
И на мен много ми хареса Рания, както и горната част от тоалета на Иман.
Долната твърдо не.
Скрит текст:

Все още не. Предполагам, че днес ще пуснат снимки от коктейла на кораба и тогава ще я видим без шала.
Скрит текст:

Жълтото явно ще е на мода. Страхотен тоалет от Меган за участието  й в предаването на Емили Чанг.

Олимпия е била кръстница на Робърт Теодор Гети, син на Робърт Максимилиан и Анна Гети.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 10:59 от daviz

# 917
Много ми хареса роклята на Мери, отличен избор, дано я видим на нея в цял ръст без шала отгоре.

# 918
  • Някъде там
Рания ми хареса с тази пола и риза, харесвам такива минималистични стилове. Има ли по- ясни снимки на роклята на Мери с маковете?
Вече има.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 11:34 от daviz

# 919
Хубава е, много ми харесва съчетанието на синьо с червено. И каква стойка само има Мери.

Жълтият сет на Меган е много приятен, на нея и отиват ярки и силни цветове. Междудругото, не чак толкова ярки също Joy Хубавото си е хубаво Stuck Out Tongue Winking Eye

# 920
  • Някъде там
И днес много ми харесва.

Носеше  я в Грастен миналата година, тази рокля, а шапката и сакото пак на летните обиколки.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 12:19 от daviz

# 921
Хубави рокли от Мери, харесват ми. Олимпия също е с подходяща и интересна рокля, но дължината е неподходяща за нея. Мегън-не. Твърде силно е жълтото за нейния тен.

# 922
Тезата за дизайнерите последно нали беше, че щом творят и плащат данъци в Англия, значи са английски. Та може и анализаторите да се придържат към нея.

Жълтото на Меган е страхотно, много ми харесва.

# 923
Дизайнерката работи в UK, плата неясно от къде идва... Нищо в десен, кройка или какъвто и да е елемент напомня по нещо за Русия...каква подкрепа, с какво и как точно?
То бива във всичко да се търси конспирация, ама прекалено става вече.
Красива рокля, подходяща за пролет или края на лятото... добре комбинирана с обици и обувки, дори с шала...
Хайде да не търсим под всеки вол теле, досадно става вече!

ПП: Меган не ми харесва с това жълто. Особен нюанс е, не ѝ пасва и на нея, и на модела на който е сниман...

# 924
  • Майничка
Е, първите модели на Вилшенко пробиха навремето точно с десени и бродерии в руски стил. Обаче, доколкото имам спомен, тя и съпругът й са се установили в ОК като гръцки граждани, не като руснаци.

# 925
  • София
Херцогът на Глостър празнува рожден ден днес - 81г. Като отлежало вино е - годините му отиват.

Кой - кой е в тази стара снимка?! Wink

# 926
  • Варна
В количката е крал Чарлз

# 927
Тази рокля е 1:1 с тези на Софи!
Много щяха да отиват едни еспадрили на роклята и ако тази мрежа/ плетка я нямаше долу, и дължината беше малко по-модерна.

# 928
Тази рокля е 1:1 с тези на Софи!
Много щяха да отиват едни еспадрили на роклята и ако тази мрежа/ плетка я нямаше долу, и дължината беше малко по-модерна.
Скрит текст:
Т.е. роклята да беше друга? И коя е по-модерната дължина?
Не е мрежа, а е лента от плата с десен пак на листа, но на линия

Същото го има и на ръкавната извивка (по диагонал е лентата) и като колан на талията...

# 929
Не, жълтото няма да бъде на мода.
Модните цветова ще са:
кафяво - Mocha Mousse и Hot Chocolate,
лилаво -  Future Dusk и Electric Aubergine,
червено - Cherry Lacquer и Chili Pepper Red,
синьо - Retro Blue и Cobalt,
зелено - Salted Lime и Slime Green,
 и розово като Powder Pink.

Ще доминира кафявото, което принцесата на Уелс носи още от началото на годината.

Общи условия

Активация на акаунт