Кралски работи и клюки - август 2025

• 75 237
  • 1 050
  •   1
Отговори
# 930
Кой го каза това🙂
Аз пък друго прочетох:
Модните тенденции есен-зима 2025/2026 обещават смели комбинации, завръщане на класическите силуети и наситени цветове, които ще внесат топлина и характер в студените дни. Независимо дали обичате минимализма или дързкия стил, този сезон има какво да предложи на всяка дама, която иска да изглежда модерно и уверено.
Цветовете на сезона
Дълбоко бордо – излъчва лукс и елегантност, перфектен за рокли и палта.
Горчичено жълто – носи топлина и енергия, чудесно контрастира с неутрални тонове.
Мъхесто зелено – природно, успокояващо, но и изненадващо стилно в зимни визии.
Класическо тъмносиньо – вечен избор за костюми и връхни дрехи.
Кремаво бяло – за изчистена, луксозна визия в зимния гардероб.

горчичено жълто https://www.google.com/search?client=tablet-android-lenovo-rvo3& … 280&bih=800&dpr=1

На Меган комплекта е по-жълто жълто, ярко и слънчево. Което е нормално, лято е още, не есен-зима 😃
Да, горчиченото щеше повече да ѝ отива, но и това е много свежа и хубава.

Какво става, има ли вече някакви отзиви за новия епизод на Меган или е рано още?

# 931
Още две снимки от Балморал:
Братовчедките Тиндал и Филипс на колела

И спортуващата Лейди Луиз

# 932
Още две снимки от Балморал:
Братовчедките Тиндал и Филипс на колела

И спортуващата Лейди Луиз
Прекрасни спортуващи девойки! Представям си колко забавно прекарват времето си, когато са събрани всички малки братовчеди заедно в Балморал.

# 933
Страхотен завършек на лятото в Балморал. Децата на Уелс, Тиндал и другите живеят близко един до друг, но е страхотно и че продължават с лятната традиция да се събират цялото разширено семейство в Балморал.

ОК са роклите на Мери, която пак е избрала английски дизайнери. Роклята на ME+EM е много хубава, първа я бе сложила Зара Тиндъл.

# 934
Ролан Муре е роден във Франция, но марката е английска от създаването си през 1998. https://www.rolandmouret.com/en-eu/pages/about-us

# 935
Ролан Муре е роден във Франция, но марката е английска от създаването си през 1998. https://www.rolandmouret.com/en-eu/pages/about-us
А Gabriela Hearst английска ли е?

# 936
Кой го каза това🙂
Скрит текст:
Аз пък друго прочетох:
Модните тенденции есен-зима 2025/2026 обещават смели комбинации, завръщане на класическите силуети и наситени цветове, които ще внесат топлина и характер в студените дни. Независимо дали обичате минимализма или дързкия стил, този сезон има какво да предложи на всяка дама, която иска да изглежда модерно и уверено.
Цветовете на сезона
Дълбоко бордо – излъчва лукс и елегантност, перфектен за рокли и палта.
Горчичено жълто – носи топлина и енергия, чудесно контрастира с неутрални тонове.
Мъхесто зелено – природно, успокояващо, но и изненадващо стилно в зимни визии.
Класическо тъмносиньо – вечен избор за костюми и връхни дрехи.
Кремаво бяло – за изчистена, луксозна визия в зимния гардероб.

горчичено жълто https://www.google.com/search?client=tablet-android-lenovo-rvo3& … 280&bih=800&dpr=1

На Меган комплекта е по-жълто жълто, ярко и слънчево. Което е нормално, лято е още, не есен-зима 😃
Да, горчиченото щеше повече да ѝ отива, но и това е много свежа и хубава.

Какво става, има ли вече някакви отзиви за новия епизод на Меган или е рано още?
Не знам ти пък къде го намери това, но... Аз тук горчица и нюанс на горчица не видях Thinking

Да за лятото го има този цвят, не "горчица", а наситено жълто в неясен нюнас (за мен е "увяхващо жълто цвете"), който даже не се сещам на кой може да отива... С дълъг ръкав не ми навява лято, но Rolling Eyes

ПП: Имал си име този цвят... "Шафраново/шафранено" - Saffron color
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 10:14 от peneva_a

# 937
Всъщност на Мегън много и отива жълто, и рокля по тялото, и по-свободна.

https://www.harpersbazaar.com/celebrity/latest/a60767938/meghan- … caroline-herrera/

https://www.teenvogue.com/story/meghan-markle-yellow-brandon-maxwell-dress

И сегашния тоалет е красив. Сега, дали е от модерните цветове, зависи къде четеш, на различните места различни цветове пише. Според мен жълтото е винаги модерно...

# 938
На Меган ѝ отива жълто, но не това точно... Жълтото е капризен цвят и трябва да се уцели нюанса спрямо тена, но и спрямо светлината/осветлението...

# 939
  • София
Моето лично мнение е, че този наситен жълт цвят/ както и да се казва/ не приляга на хора с по-матов цвят на кожата, включително и на мен, когато имам тен..

Този по-лек нюанс на жълтото, като на Иман много повече ми допада за хора с повече тен

Роклата на Мери е доста приятна ,съчетана с по-високите обувки - стои доста елегантно....
На модела с тези цвички ...не е по моя вкус

# 940
По-интересно е интервюто на Меган, в което пак се оплаква, че по време на 18-месечния й престой като работещ роял й се е налагало да носи чорапогащник. Твърди, че не е виждала чорапогащник от филмите през 80-те години.

# 941
  • Майничка
Ми да е слагала колан с чорапи, пък.😄

# 942
Сигурно е права, нали тук многократно се писа, че според протокола чорапогащите били задължителни.

# 943
На повечето работни места има дрескод или униформа, или и двете. След като на служителя не му изнася, напуска и не се оплаква след 5 години, че трябвало да носи едикакво си. Но пак трябва да прави драма...
Между другото не веднъж е нарушавала правилото за неголи крака, като започва още от снимките за обявяне на годежа. От какво се оплаква тогава - в нормална компания биха я уволнили, в Съда няма да я пуснат, ако не е спазила дрескода, в болницата няма да я пуснат без калцуни...

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 17:05 от Ирена_

# 944
В единствения известен филм беше в адвокатска кантора... всеки ден с костюмчета и в обстановка с много формален дрес код (то реално е много по-строг от нейните дълбоко разкопчани ризи от в ролята ѝ на Рейчъл Зейн), та не е като от 80те...
Скрит текст:
С така разкопчана риза ще стоиш в адвокатска кантора в някоя друга Америка...
Гледала съм сериала, с чорапогащи са и още как...
Ама щом казва, че това е голямата драма от периода на "американка в Англия", така да е Hands V

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 17:25 от peneva_a

Общи условия

Активация на акаунт