Искам да кажа...(233) през АВГУСТ 2025

• 34 679
  • 866
  •   1
Отговори
# 45
Да, съседното село е. Мерси, Роди. Имаме време до утре да решим, макар че няколкото стъпки камък не са непреодолими всъщност, после е екстра.
Селесте, завиви какво търсите.
Плажовете на Офринио аз не ги харесвам особено. Тези, които са от горната част, към Каряни са тесни. По-широките им, които са с бийч барове са много пренаселени.
Плажът, точно на гърба на пристанището на Каряни е най - добър за мен. Няма камъчета, свободна зона е и не е толкова населен. Има обаче водорсали по брега.

Този, който е над пристанището, първият бийч бар е с много хубава сянка, ако ще стоите цял ден и клуб сандвичите им стават.
Но има камъчета и е доста ветровито обичайно.
Ако ви се пътува повече идете на Амолофи, в Неа Перамос.
Не съм особено добра с обясненията, ако искаш ще ти изпратя локации на ЛС.

# 46
  • някъде ... тук ...
Ние сме по средата между Кариани и Перамос. На Аполонийската кула. Има пясъчни влизания, но и гладки скали и камъни. Слизането е по черен път. Има и бийч бар с влизане преди кулата (Tripa). Ако търсите само пясък, може би няма да ви хареса.
Скрит текст:

# 47
  • Бургас
Ходих до Несебър,Сл.бряг и Созопол с ММ.  Сега ще си починем един от друг, всеки в стаята си Simple Smile

# 48
  • Бургас
Тути, всичко ти разбрах, мерси, даже и същата снимка имам. Вчера бяхме на този с водораслите, днес няколко метра по-надолу на камъните, утре ще видим. Аз едва тъпча по камънака, а свекърва ми съвсем не може, та утре ще видим накъде ще хванем. Бийч бар не искаме, лудницата в Бургас си ни стига, предпочитаме тишинка, а не някой да вика по Гошко Joy
Никитка, Ели, благодарско и на вас!

# 49
  • София
В този район и по това време, спокойно да е, трудно.
Отдавна съм пътувала с влак, освен мръсотия, закъснение и всякакви гадни миризми друго не помня

# 50
  • при моите деца .....
Привет!
Хубав ден имах....
Започна с бърза разходка - липсваше ми гората...
След това кафе с приятели.  Митето кара колело.
Обяд и почивка с книга.
Малко чистих (добре, че имам още 25 дни отпуск, че с каквито темпове чистя Sweat Smile

Сега вечеряме, всички сме вкъщи, но утре Марти тръгва за Италия, а ММ  - на работа - за Виена.
Аз планирам 3 часа планински преход, Митето ще е сам вкъщи.
Хубава вечер!

# 51
  • на Мелмак
Позната дойде в края на работния ми ден да ме заведе на бира. Верно, че не се виждаме вече често, но нещо се натоварих. Добре, че ММ се обади да ме пита къде съм, да си тръгна. Интроверт ли съм вече? Или си подбирам вижданките? Май е второто. Все по-рядко излизам ей така.
Селесте, успех с плажуването.
Моят хубостник пак се е схванал и мърмори вкъщи. И не иска с мен на бира Joy Искал само да лежи.

# 52
  • Бургас
Не мога да спра да слушам Обичайните заподозрени и Орлин Горанов!
В компанията на бира!
Тези песни ми носят спокойствие и безгрижни чувства, летни емоции ....а не е съвсем така..... Но напук си мисля, че всичко е ок!

# 53
  • На брега на реката
Добро утро!

Аз вече пия второто кафе и чакам Малечка и Палечка да станат. По желание на каката направих руло със сладко от ягоди, дробулинка и супа от дреболийки. Снощи добре хапнаха и Билянка иска да я науча да ги готви! Heart Eyes
За първи път ги гледам сама и двечките, че ММ е на село и бяха прекрасни. Толкова бяха мръсни снощи от пясъчника, че водата в коритото почерня, а не беше малко! Прасенца! Heart

Хубав ден, момичета!

# 54
  • при моите деца .....
Добро утро!
Бубе, важното е, че са се забавлявали. Сигурна съм, че ще имат прекрасни спомени от гостуванията при баба. Heart
Станах в 6 да изпратя ММ.
Към 9 Марти тръгва за летището.
Аз планирам 3-4 часов планински преход.
Хубав ден!

# 55
Добро утро и от мен!
Изпих кафето, сега малко чай и следва разходка с приятелка. Вчера не успяхме да се видим, та го отложихме за днес.
Али, оздравяваш ли?
Хубав ден от мен!

# 56
  • някъде другаде
Добро утро!
И аз станах рано , че и Явор се наспа.
Сега пак заспа , а и Далия още спи.
Бубе , и Далия снощи беше на прасенца.
Дрехите ще си изперат,  важно е , че децата се забавляват.
До обяд ще са тук , после си тръгват.

# 57
  • Бургас
Добро утро!

Боби, лек път на мъжа ти и приятно пътешествие на Марти в любимата Италия!

Имам крещяща нужда от кафе, че снощи му отпуснах края. Преди излизане пих мъничко розе, на вечеря бира, след това реших, че не ми се прибира и ги помъкнах на бар.

Хубав да е денят ви!

# 58
Добро утро.
Стягам багаж, довечера пътуваме. Надявам се да стигнем по разписание, защото и без това ще е късно. Преди това почистване и разкрасяване.
Бубе,  забавлявали са се.
Боби, чакаме снимки.
Хубав ден.

# 59
  • София
Добро утро!

ММ отиде на разходка с малкия, аз пия кафе. Болките в гърлото продължават. Едната ми сливица е подута и ми се струва, че май ще ми трябва АБ. Дано не. Не ми се ходи до София до личната, но ако трябва...

Хубава неделя!

Общи условия

Активация на акаунт